Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaz

Milosc to zgoda 2 osob na wspolne zycie, SYMBIOZA

Polecane posty

Gość prawdaz

na zasadzie zyskow i strat, zawsze tak bedzie. proba zdominowania 2 strony, wieczna walka Jakis bajkopisarz nazwal to miloscia aby ludzie mieli "sens" zycia. Sile napedowa. Bo tak naprawde ciezko komukolwiek zyc dla SIEBIE SAMEGO :o realizowac cele, marzenie. Zycie to moja milosc. I taki jest moj wybor. Marze tylko o dziecku:P (wiec moze jednak "milosc" >;):P)

Gość prawdaz
ciezko tez z kims :o

Gość prawdaz
wlasnie lepiej samemu niz z kims z zalozenia ze "samemu ciezko", bez znajomych to tymbardziej musi byc swoisty hart ducha :D

Gość prawdaz
zawsze byly we mnie owe niesmiale mysli ale rzeczywiscie, niewlasciwa osoba o wlasciwym czasie to potwierdzila.

Gość prawdaz
nie ma czegos takiego jak " typ samotnik", podstawa jest jedna( carte blanche). Zalezy w jakim srodowisku sie przebywa . ja trafilam na twardy realizm i pewnie brak wiekszych uczuc. Kolo zamkniete:P coz ktos musi zasilac szeregi starych panien :P

Gość prawdaz
czy dalabym rade? Raczej czy dam rade. Wiec odpowiedz brzmi - daje rade i osobnik po osobniku mnie o tym utwierdza czyniac bardziej zdecydowana i dostosowana do bycia "samej" :O Cudne_oczka a Ty z kims?:)

z kims, ale jakby osobno. nie mieszkamy razem, on nie chce jeszcze a to juz 3 lata;/ a czy ty nie jestes zbyt wymagajaca?

Gość malinowa wrozka
mnie jakos chyba latwiej bylo jak bylam sama. Teraz kompromisy mnie juz draznia, ja sie ciesze ze z nim nie mieszkam, nie chce, jest mi dobrze tak jak jest. Mieszkam z rodzicami i nie chce sie wyprowadzac, nie potrzebuje nowych obowiazkow, nie zalezy mi na slubie czy jakiejkolwiek formalizacji zwiazku. Dzieci tez mi sa obojetne, chce byc wolna, a jednoczesnie miec sie do kogo od czasu do czasu przytulic :P

Gość prawdaz
u mnie to na zasadzie skrajnosci - z kims pelna para albo wogole :P ( moze to borderline?:P) ale racja - wymagania to ja mam . Ale nie chce teraz czy wogole daje znaki ze nie za bardzo mu sie ten pomysl podoba?

wogole, powiedzial wprost ze nie chce i juz, bo la iego to juz jak malzenstwo i wogole..dziwne dla mnie.. ja tez nie potrafie tak na pół gwizdka;/

Gość prawdaz
wiec jak sie jest z "kims" to i tak samemu :o wiec po co i jeszcze sie meczyc? bezsensu(nie przejmuj mojego sposobu myslenia tylko bo Twoj men mnie pobije:P)

ale ja go kocham bardzo...tlumaczy ze chce troche poprzebywac zkolegami, bo ciagle ze mna i ze mna... no ale powiedz, co z toba zrobimy?? czy na prawde sama chcesz byc?? moze rzeczywiscie powinnas troszke wyluzowac z tymi wymaganiami??

Ale pierdolicie:P związek to układ jeżeli obie strony uważaja że odnoszą kożyści są razem jeżeli bilans jest ujemny to wybieraja samotność krótko i na temat

Gość cholera i znów ten układ
:classic_cool:

szczęściara...ale nie podoba mi sie ten "układ", nie rozumiem tego do konca.... ja ednak chyba jeszcze potrafie kochac tylko sercem... dziecinnie????

Jeżeli traktujesz związek w kategorii tylko miłości to zazynają się schodzy w postaci zazdrości zaborczości itp, jeżeli przyjmiesz to jako układ znacznie łatwiej się dogadać, tylko musi istnieć zaufanie itp