Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaz

Milosc to zgoda 2 osob na wspolne zycie, SYMBIOZA

Polecane posty

Gość prawdaz
oczka - ni wiem co zrobicie :P ja zyje dalej tylko troche powinnam odchorowac swoje. Pierolic moze i pierole ale jak mi zle to czesto bezsensu pisze:P

Gość prawdaz
szczesliwosc pojecie wzglede, jestem raczej pogodnym czlowiekiem a ostatnimi czasy mam poprostu zlamane serce i tyle. przejdzie..jak wszytsko . :) dobra dusza z Ciebie🌻😍

Gość prawdaz
oczka jakie masz pomysly na zabicie glodu emocjonalnego ?

znalazlam te kafeterie...chyba to bedzie moj nowy sposob na nude...mam faceta, a jestem taka samotna. ostatnio nam sie pokickalo:(

Gość prawdaz
Jak daleko On jest od Ciebie? Kafe nie jest taka zla jak niektorzy sadza (ci w stylu "na kafe siedza nieudacznicy":P)

prawdaz- gdzies z ponad godziny jazdy autobusem przez miasato... tak bym chciala pojechac, ale skonczylam sie narrzucac i sie prosic...szkoda :(

Gość prawdaz
wiec jednak nie jest taka do dupy :P Wiadomo -lepszy czas to do zywych, dol -Kafe;) ( serio pomaga:P)

Gość prawdaz
Oczka - eh moja kumpela ostatnio mi powiedziala, ze jak zaczela wychodzic z kumpelami i wogole troche zlewac swojego faceta (do ktorego leciala po 5 min od jego telefonu) on zaczal sie bardziej starac. Cos w tym jest , moze i Ty znajdz sobie sposob na wypelnianie luki czasowej (procz kafe:P) to inaczej podejdziesz i do swojego zwiazku i do siebie?

Gość prawdaz
oczka czym sie interesujesz?

nie wiem czym, przykro mi to pisac, ale chyba niczym, nie mam zainteresowan jakos tak scisle okreslonych...a ty czym prawdaz?

Gość prawdaz
jak bylas dzieckiem co lubilam robic? Ja sztuka, psychologia, filozofia troche sportu podrozowanie ksiazki. Naprawde jest mnostwo wciagajacych dziedzin.

oczka nie da się żyć facetem/kobietą (partnerem) jak nie masz własnych zainteresowań to już jest duży problem. Pomijam inne sprawy ale w samym zwiazku stajesz się bluszczem i facet może w pewnym momencie mieć dość

no wlasnie, obawiam sie ze wlasnie w takim punkcie jestem. ale Abyss Whisper, powiedz co mam zrobic, jesli nie mam zadnych znajomych, zainteresowan, nic?? jak zaczac od poczatku?

oczka jakoś nie wierzę żeby kompletnie nic cię nie interesowało i nie kręciło zastanów się nad tym co sprawia ci przyjemność

lubie wykonywac makijaze, ale to dosyc kosztowne, bo nikt nie chce byc malowany badziewiami jesli ma za to placic;/ chcialabym byc zawodowa makijazystka...

Gość prawdaz
proponuje isc na kurs makijazu. to dosc oplacale a jesli Cie to kreci to tymbardziej wez sie do roboty. uzbieraj wpierw na kurs i sie szkol

Gość prawdaz
Eh okresl swoje cele .... bo narazie na nasze propozycje mowisz "nie" :(