Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaz

Milosc to zgoda 2 osob na wspolne zycie, SYMBIOZA

Polecane posty

i co z tego że nie masz doświadczenia gdzieś je musisz nabyć :P ehh pesymistka z ciebie przełożyć przez kolano i wtłuc ciapem :P

Ja się chyba nie nadaję do \"poważnych\" związków, do \"symbioz\". Mam swój świat, nawyki starej panny tak zwane. Cóż z tego że mam faceta, on mnie kocha, a ja jego... sama nie wiem... Mieszka u mnie, wszystko co robi doprowadza mnie do szału. Wolałam mieszkać sama. Jakoś nie potrzebuję nikogo do szczęścia. Nie chcę żeby ktoś na mnie czekał w domu, nie chcę żeby zrobił mi herbatę... to sama potrafię. Tak jak napisała cudne_oczka- z kimś, ale jakby osobno. Zresztą, mój nick nie jest przypadkowy...

Gość prawdaz
moj cel to zostac slynna malarka:P a powaznie to wiaze swoje zycie ze sztuka. Cudne oczka a moze pomoze Ci okreslic predyspozycje specjalny test - moja siora jest na psychologii , w ramach pracy domowej testowala na mnie swoje umiejetnosci min te testy. bardzo fajna sprawa

Z obecnym pół roku. Ciągle słyszę \"to może jeszcze nie ten\". Ale ja tak mam z każdym partnerem. Ja generalnie jestem problematyczną osobą, zawsze mam rację, muszę postawić na swoim. Poza tym, skoro sama utrzymuję dom w którym mieszkam(y)- on czasem łaskawie dorzuci sie do rachunków- uważam, że mam prawo wymagać od niego aby wszystko było po mojemu. Po prostu mam trudny charakter...

Gość prawdaz
cudne - ale ja nie mam do dyspozycji owych testow, musialabys pofatygowac sie pewnie, gdzies poszukac . Wiem ze kiedys w Lo psycholozka byla w posiadaniu czegos podobnego.

Otóż to cudne_oczka- jak by nie było, i tak jest źle. A przestać marudzić wcale nie jest łatwo.