Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eploited888

jutro mam pierwszy sex jak sie przygotowac????

Polecane posty

Gość karolina__
@Killerek, wydaje mi się, że nie masz racji. Wszystkie moje koleżanki straciły cnotę bez zabezpieczenia i żadna nie jest w ciąży, za to parę jak tak robiło dalej to zaszły. Wniosek chyba jest prosty, otóż za pierwszym razem nie można zajść w ciąże. Wichura ma rację, jest to związane z multiplikacją błoń dziewiczych rozpuszczanych przez strumień spermy. Nie jestem tego pewna, ale gdyby zrobić to w prezerwatywie za pierwszym razem i wtedy nie byłoby spermy, to można za drugim bez prezerwatywy, bo przecież nic się nie rozpuściło!!!!111!!!

Gość jaskienka05
umyj sie!!!!!!!!!!!!

Gość Zenek_
wichura123 moczy sie po nocach. widzialem.

Gość mooniqqque
Wichura właśnie, że za pierwszym razem najwięcej dziewczyn zachodzi w ciążę, bo myślą tak jak Ty!!!

Gość stojaczek
NO TO WSKARZ MI CHOCIAZ JEDNA KTORA ZASZLA!!!!! ZATKALOOO??>>?????????/??????????

Gość Zenek_
kakało

Gość mooniqqque
karolina__ zajscie w ciaze nie tylko od tego zalezy. jak sie ma dni plodne to sie zachodzi.... ;/

Gość karolina__
No właśnie, że nie! Wyraźnie napisane jest, że błona dziewicza zabezpiecza. Poza tym dziewice nie mają dni płodnych. Z tego co wiem, to był tylko jeden taki przypadek w historii.

Gość Zenek_
Karolina, mówisz glupoty. W blonie dziewiczej sa male dziórki, wiec jak facet ma malego kobieta zajdznie w cionze.

karolina__ wydaje ci się - dobrze to ujęłaś- dużo szczęścia i tyle - wiadomo że nie każdy sex kończy się ciążą - na 1 raz większość dziewczyn decyduje się zaraz po okresie bo tak jest im najbardziej komfortowo i szansa na zajście w ciążę najmniejsza - ale zdecydowanie błona dziewicza nie chroni przed ciążą poczytaj sobie jak nie wierzysz albo zapytaj swojego lekarza http://www.patentex.pl/209.html http://abcun.blog.onet.pl/1,AR3_2007-06_2007-06-01_2007-06-30,index.html Błona nie chroni przed ciążą Błona dziewicza oddziela wnętrze pochwy od jej przedsionka. Nie jest jednak w stu procentach szczelna - ma jeden lub kilka otworków, którymi krew menstruacyjna wydostaje się na zewnątrz. Tymi samymi otworkami ruchliwe plemniki mogą łatwo się dostać do wnętrza pochwy i powędrować dalej, w stronę gotowego do zapłodnienia jajeczka. Wystarczy, że wytrysk nastąpi w przedsionku pochwy, a nawet na wargach sromowych. Sprytne plemniki sobie poradzą. Tak więc nawet przy płytkim stosunku trzeba zabezpieczać się prezerwatyw

Gość wichura123
@Minanajajaja widać jak czytasz wątek. ten pierwszy raz będzie na działce, więc: - umyje się przed wyjście z domu - bielizna owszem ale po zdjęciu zjedzą ją szczury więc zakładanie seksownej się nie opłaca - pościeli nie będize, bedzie zakurzony koc - w pokoju beda się walały graty i kosiarka - wina nie będzie, będzie romantyczy browar z puszki albo plastiku - lewatywy nie będzie bo wychodek za szopą bez bieżącej wody

Gość patafix
a jak zakleisz po pierwszym razie błonę patafixem to za drugim razem też możesz bez gumki

karolina__ jeżeli uważasz że nie masz dni płodnych bo jesteś dziewicą to proszę Cię - udaj sienatychmiast do swojego ginekologa - no chyba że okresu nie masz jeszcze - ale to by znaczyło że jesteś dzieckiem i nie dla Ciebie to forum

Gość buahhaha
@kilerek witamy nowego! :D

Gość patafix
a jak zakleisz po pierwszym razie błonę patafixem to za drugim razem też możesz bez gumki

(drugi przypadek moja koleżanka) - śmieszni jesteście! może jeszcze w odpowiedniej pozycji też się nie zajdzie w ciąże :-) ALE ZACOFANIE, a później mam 17 lat jetsem w ciąży co zrobić itd..???

Gość karolina__
Koleżanka była ostatnio u lekarza i się spytała! Wyraźnie można to robić za pierwszym razem bez ryzyka! Inaczej niemożliwe byłoby rozpuszczenie błony dziewiczej! Ja jush mam za sobą pierwszy raz i drugi raz, za drugim razem ryzykowałam, ale za pierwszym razem byłam w 100% pewna!!!!!!!!!!! Dlatego nie mamy z moim menem dzidziusia!!!!!!

Gość wichura123
"później mam 17 lat jetsem w ciąży co zrobić itd..???" urodzić i wychować, a co?

Gość patafix
a ja słyszałam, że dzidziuś po pierwszym razie rodzi się z błoną na buzi (przez to, że błona była nie przerwana) i nie może oddychać. Jest to niebezpieczne bo może się udusić.

Gość karolina__
@Wichura123, masz w 100% rację, jak się decyduje na sex, to trzeba brać otpowiedzialność za siebie i za ewentualnego dzidziusia!!!!!111!!!!

Gość po co gadacie z debilem
który robi sobie żarty?:O Myślicie, ze taka tępa karolina używałaby słowa "multiplikacja"?:O Stuleje się nudzą, bo nie zarobili na wyjazd na wakacje😴

Gość karolina__
Taaa, zazdrosnik sie wlaczyl, bo siedzisz na kanarach, co? Zaczynam studia, to chyba mogę używać mądrych wyrazów, CO!?!?!?!?!?!

Gość patafix
nie obrażajcie karoliny to forum ejst po to, żeby dyskutować i wzajemnie sobie pomagać a nie obrażać

Gość Zenek_
odczep sie od karoliny ty mastko.

Gość waligrucha
ja bym radził ogolić cipeczkę, bo jak twój chłopak zobaczy pękniętego jeża, to może to być wasz pierwszy i ostatni seks na dłuższy czas... powodzenia!