Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eploited888

jutro mam pierwszy sex jak sie przygotowac????

Polecane posty

Gość number one
było cudownie mój pierwszy raz był na łące jak padał deszczon całował mnie i wciskał fiuta było exstra nie miałam prezerwatyw i zaszłam w ciąze teraz mam dwóch maluchów w drodze

Gość Damiano 16P
Kamila nie marudz;P A ile masz lat:P

Gość skacząca z szafy
/ja mam juz pierwszy raz za sobą. nie ogoliłam sie, mój chłopak zaplatał mi warkoczyki. Teraz to juz nawet francuza umie, w przyszlosci myslimy o dredach. POLECAM!!!

Gość skacząca z szafy
/ja mam juz pierwszy raz za sobą. nie ogoliłam sie, mój chłopak zaplatał mi warkoczyki. Teraz to juz nawet francuza umie, w przyszlosci myslimy o dredach. POLECAM!!!

Gość toooo
ja mam 13 lat i robiłam to już3 razy

Gość FIRST TIME
"Gumka to totalna bzdura, dobra dla 14-latków." Aha, czyli twoim zdaniem, sex 14 latków niczemu nie grozi? Czy ty masz pojęcie co ty mówisz? Pamiętajcie, jeżeli poznajecie nowego partnera i robicie z nim to po raz pierwszy, gumka jest obowiązkowa. Każdy może mieć AIDS. Ja mam 15 lat, jestem chłopakiem. Mam dorosłą siostrę, z którą o takich rzeczach rozmawiam, a połowa tutejszych forumowiczów, nawet nie wie gdzie go włożyć, a się tu wypowiada... Co do tematu: Co do depilacji, DZIEWCZYNO to ty się masz dobrze czuć, jak Cię chłopak pragnie, to nie przeszkodzi mu to. Co nie znaczy, że 3cm włosy nie będą przeszkadzały. Tak jak mówiłem, prezerwatywa. Nie wierz w żadne TEORIE, że 1szy raz i nie ma ciąży. To są jakieś kurwa spekulacje, bądź odpowiedzialna za czyny. Najlepiej porozmawiaj o tym z matką, ona cos o tym wie ;D

Gość gość
Czuje pozadanie podniecenie radosc ale ( i troche zawstydzenie ) na widok mojego kolegi z klasy dotego jest zabawny madry i przystojny !!!!! Ale nie chce byc moim chlopakiem :( Czy mam o niego walczyc ?

Gość 19Maggys94
Hmmm... Jeżeli chcesz przeżyć to w bezbolesny sposób, bez stresu i lęku. Tak aby partner przygotował to w idealny dla Was sposób polecam zajrzeć w link poniżej: pierwszy-sex.pl

Gość gość
Możesz przed potrenowac ze mna:P