Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehhhhhhhhhhhhh

CZY FACET POTRAFI KOCHAĆ??

Polecane posty

Gość hehhhhhhhhhhhhh

milosci unikalam jak ognia bo nie wierzylam w to uczucie.. dla mnie facet to komar ktory wbija swoja trabke w skore wpuszcza jad i odlatuje... zostawiajac po sobie bolesny slad. ..i dlatego nie sadzilam ze sidla milosci kiedys i mnie dopadna.. niestety facet kolejny raz okazal sie owadem... ktory tylko potrzebowal nasycenia... ktoremu ja pozwolilam czerpac energie.. czy facet potrafi kochac?? tak jak kobieta..

Dobre pytanie. Myślę, że tak. Inaczej nie mam na co czekać w życiu. Są owady i są ludzie. Kobieta też potrafi być takim owadem. Nie ma różnicy. Mam nadzieję, że wspaniali mężczyźni istnieją ( jeśli nie, to szukam daremnie)

Gość
Ci z kafeterii podobno portafia bo to są własnie ci którzy kochali a teraz z połamanycmi sercami żala sie na damskim forum. I zwykle oni zadają pytania czy kobiety potrafią kochac :P Ogólnie to jest po równo. Przynajmniej mi sie tak wydaje ale ja facetem jestem to moze mi obiektywizmy brakować. Ja osobiscie wiem że kocham :P i to mi wystarczy :D

Gość inteligentna technologia
Potrafi czy nie- tego nigdy nie wiadomo. I w przypadku kobiet i w przypadku mężczyzn. Sek w tym, że żaden komar nie wpuszcza jadu:O Jego narząd jest w stanie tylko zasysać płyny, a nie wydalać je. To tak tytułem wyjaśnienia. Dlatego też komary mogą zarazić zarodźcem malarii, ale nie mogą nikogo zarazić HIVem- bo nie przetaczają krwi. 🖐️

Gość czy naiwna
mój mnie kocha

yhy, raczej tak, ale pewnie nie każdy wie, że posiada taką umiejętność w każdym razie niektórzy jak najbardziej potrafią :)

jak mu się chce zbliżyć seksualnie to potrafi wiele zrobić, trzeba go w tym stanie umieć przytrzymać :)

Gość Pewien samotny pan
Moim zdaniem, facet nie potrafi kochać!