Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cynammonnn

owsiki-pomocy!!!!

Polecane posty

Z przerażeniem odkryłam,ze mam owsiki!!kupiłam lek Pyrantelum,walcze juz z nimi,ale moje pytanie dotyczy czego innego.otóz wiem,ze leczyc powinni sie wszyscy domownicy,bo jajeczka moga sie znajdowac np.w kurzu i przedmiotach domowego uzytku,recznikach itd. czy mam powiedziec o moim probelmie mojemu chlopakowi,ktory przeciez czasem przebywa w moim domu,dotyka mnie itd?błagam,poradźcie cos!!

Gość plusikaa
kupiłas ten lek bez recepty? daj namiary bo ja tez potzebuje

jak pani w aptece ma serce,to sprzeda i bez recepty cyferka szczęścia -->nie sądze,nie mamy po 15 lat

jesli zarazilam sie od niego,albo on ode mnie,to bedziemy sie tak w kółko wzajemnie zarażać i nigdy tego świonstwa nie wyleczymy!!! moze inaczaj zadam pytanie,bo to,ze powinnam powiedziec,jest bezapelacyjne,jak mam to zrobic????i co z tym seksem?

Gość STOKROTKA4533
NA OWSIKI NAJLEPIEJ ZJESC 2 LUB WIECEJ OGORKOW KISZONYCH, ALBO KISZONEJ KAPUSTY, JESLI NIE POMOZE UDAC SIE DO LEKARZA.

Gość naratunek
witam. Sam mialem ten problem przez dwa lata obecnie juz dawno nie mam z tymi potworkami zadnych problemow.wiem ze temat stary ale ludzie napewno wchodza na ta strone i szukaja pomocy wiec pomyslalem ze moze sie przyda moja rada :) kupywalem wiele lekow w aptece by je zwalczyc lecz za kazdym razem powracaly do mnie bywalo ze mialem 2 tyg spokoju lub 3 ale nie potrafilem ich usunac zaa pomoca lekow kupowanych w aptekach. Na szczescie moja mama pomogla mi w tym . Leczenie polega na oczyszczeniu z ciala owsikow za pomocy.... PESTEK Z DYNI. Nalezy kupic pestki w zwyklym supermarecie a nastepnie jesc je mocno zmielone przez jakies 3 4 dni :) wiem smakuje okropnie ale pomaga obecnie nie mam ich juz z 4 5 lat wiec lepiej pomaba niz lekarstwa ktore daja ulge na maks 3 tygodnie :) co do ilosci ich wcinania to jedna pelna filizanka powinna starczyc dziennie a i powinno sie je jesc przez pierwsze 2 3 dni wieczorem a ostatniego dnia kuracji zjesc je rano :) mam nadzieje ze pomoze :)