Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brumbrum1

Co oznacza ze para pasuje do siebie???

Polecane posty

Gość Brumbrum1

Gość inteligentna technologia
Ze mają co ze sobą robić, że się rozumieją i szanują, a kiedy są sami, nie ma prądu, albo jest ciemno, nie nudzą się ze sobą mimo, że akurat nie uprawiają seksu;)

Gość Brumbrum1
wiec co jesli para pasuje do siebie, ale jej nie odpowiada zupelnie jego wyglad ? :o

Gość to nic nie oznacza
wszyscy, którzy się rozchodzą, kiedyś byli pasującą do siebie parą.

Jeżeli nie odpowiada Ci jego wygląd, to znak, że do siebie nie pasujecie/. Nie wiem, jak inni, ale ja mam tak, że nawet jeśli początkowo czyjś wygląd mnie odpycha, kiedy się zakocham, nagle ta osoba staje się kimś wyjątkowym, obiektem pożądania, najpiękniejszym w świecie stworem. I to nie przechodzi. Chyba, ze ktoś mnie srodze zawiedzie i nie czuję się przy nim bezpieczna, czyli przestaje go postrzegać jako partnera dzielącego ze mną jakąś tam intymność (nie tylko fizyczną). Nie można kogoś kochać i nie tolerować jego wyglądu. Nie da się po prostu. To nie jest kochanie.

Gość Brumbrum1
nie twierdze ze go kocham, pozadam zastanawialam sie tylko jak nazwac uczucie ktore nas laczy- ze swietnie nam ze soba sie rozmawia spedza czas itp, jednak on ficzycznie mnie zupelnie nie kreci a nawet czasem dopycha swoja brzydota. ( czy to przyjazn?:>)

No chyba tak. Ludzi łączą różne relacje, każda jest inna, każdy człowiek jest inny, a język, którym wyraża się te relacje jest bardzo umowny. Jest tylko symbolem czegoś. Czasami na własne potrzeby nie trzeba czegoś nazywać, bo żadne z ograniczonej ilości słów po prostu do danego stanu nie pasuje.

Gość Brumbrum1
a jesli z facetem czuje ze pasujemy do siebie ( tzn mi dobrze) a on mnie rani i usilnie chce mnie "zlamac"? ja sie poprostu gubie w relacjach damsko-meskich. po hoooja mi to .

Gość Brumbrum1

Gość Brumbrum1
bleh a jakies inne bardziej konstruktywne komentarze>?

Gość Brumbrum1
bylam do momentu kiedy sie okazalo ze on we wszytskim widzi problemy i ma manie ze go naokolo zdrazdam :o :( jakie to wszystko porabane

Gość Brumbrum1
ktos sie jeszcze wypowie po czym pozna poznac dopasowanie

Sama wiesz, że nie jesteś zadowolona. Więc już nikt nie musi się wypowiadać;) Jeśli ktoś nie ufa partnerowi, to znaczy, że nie ma z nim więzi intelektualnej i emocjonalnej, tak jakby nie rozumie go, nie zna. To nie jest dopasowanie.