Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawuszka

faceci nadzy są brzydcy

Polecane posty

Gość kawuszka

organ faceta jest obrzydliwy, nie wiem jak Bóg mógł stworzyć jakiegoś bebecha z workami.Puszcze pawia chyba.:-O I nie jestem les

Gość jak jesteś
takim paszczunem, że nie stać cię na przystojnych to twój problem :classic_cool:

Gość kawuszka
i dynda takie coś włochate i pewnie sie klei, bleeeeeeeeeeeee ja przynajmniej estetycznie wyglądam ,nic mi z majtek nie wystaje

Gość kawuszka
jak można sie fascynować takim paskudztwem bo jest duże, widać glen że jesteś gejem i to maniakalnym. Ja sie ciesze że mam pipke małą estetyczną przykrytą majteczkami, własnie dobrze że nic nie ma a nie jakieś przedłużenie jelita z jakąś kulką, bleeeeeeeeeeeee

Gość shantiii
Moj mezczyzna jest piekny :), kocham na niego patrzec, kiedy jest nagi.hmmmmmm

Gość ellllllllllllllla
przystojny facet, owłosiony i z fajnym penisem jest ok.

Gość kawuszka
chyba że się kiedyś zakocham to może będę mogła na swojego ulubieńca popatrzeć albo tam dotknąć ale teraz nie wyobrażam sobie obrzydlistwo

Gość ellllllllllllllla
jak się zakochasz, to wszystko będzie w nim piękne.Przynajmniej na początku.:-)

Gość Akyszka
No cóż...nie powiem ze to co ma kobieta nie ejst interesujące.... Nawet dla mnie, kobiety jest to pociągające. (Faceta oczywiscie tez ale to oczywiste;))

Gość Akyszka
glen b --> ale jak wy kochacie tą "dziure":D A co do owłosienia...jest takie meskie.....ahh:D

Gość kawuszka
Akyszka - powiedzial że jest pedałem i dziura go nie fascynuje bo chce za coś złapać. :-)

Gość Akyszka
aha sorry nie doczytałam:D Mówiac WY miałam na mysli ogół facetów(hetero oczywiscie) Nie dyskryminuje nikogo ale kto jak kto ale gej nie powinien sie wypowiadac na temat kobiecego ciała i jej seksualności bo....poprostu go to nie dotyczy. Dla niego jest to poprostu nieciekawa "dziura" tak jak dla nas(kobiet) nieinteresujące mogą byc piersi innej kobiey.

Gość glen a poc o ty chcesz
tam za coś lapać?;/ mozesz sobie za cycki albo za tyłek łapać, jakby nie bylo samej dziury to jak byś tam swojego konia wkładał? w jaki sposób?? tak ma być to jest dopasowanie stworzone przez nature

Gość o jakis baran chce zyby laska
miala jajniki na zewnatrz.

Gość Akyszka
no tak...ale doznania seksualne powodują ze to co z pozowru ochydne jest...wspaniałe cudowne i pociągające.

Gość Toyotomi Igeasu
Chyba nie ma tu co komentować. Masz poważne zabużenia seksualne. Mojadziewczyna i wszystkie poprzednie, absolutnie by się z toba nie zgodziły. Ale z drugiej strony co taka nastolatka moze wiedzieco seksualności. Chyba, ze jesteś dorosła, ale z poważnymi zaburzeniami, tu jest bardzo duzo takich na kafeterii.