Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha18

KOSMETOLOGIA ŁÓDŹ

Polecane posty

Gość mycha18

Może ktoś sie orientuje gdzie w Łodzi znajdują sie bezpłatne policealne szkoły z kierunkiem kosmetologia?Składałam dokumenty na Uniwersytet Medyczny,jednak zabrakło mi kilku punktów;(

to moze idz na zaoczne albo na wieczorowe na Umed jest sporo szkół w łodzi kosmetycznych na kilinskiego przy piłsudzkiego jest najstarsza szkoła dla kosmetyczek

Gość mycha18
Dziękuje za odpowiedź;)Zastanowie sie nad tym..Czekam na dalsze propozycje;P

z racji tego, ze studiuje na umedzie i znam kilka osob z kosmetologii owiem ci tak, ze warto isc na kosmetologie na wyzszej uczelni bo masz wyzsze kwalifikacje nie ucza cie tam robienia tipsów, wrecz dziewczyny typowe tandeciary sa traktowane z przymruzeniem oka ci z wieczorowych maja zajecia razem z dziennymi poza tym po roku jak bedziesz miec dobra srednia to moze uda ci sie przeniesc na dzienne a poza tym daje szerokie mozliwosc bycie ania mgr kosmetolg i fajna prace w spa;):P a co do szkoł to jest jesszcze żak kolezankiz roku chodza i chyba były zadowolone

Gość mycha18
No właśnie miałam nadzieje,ze sie dostane na ten Uniwersytet i po nim bede miala lepsza prace,ale niestety..a na wieczorowe bym z checia poszla,tylko,ze jest problem z pieniążkami..Najpierw bym musiała jakąś prace znależć,żeby mieć za co opłacać szkołe..Ale dziękuje bardzo za rade:)

Gość Paula___
A co sądzicie o Wyższej Szkole Kosmetyki i Nauk o Zdrowiu w Łodzi?? Czekam na opinie!!

Gość sensuelle
rowniez chcialabym sie czegos dowiedziec na temat Wyzszej Szkoly Kosmetycznej w Loodzi ,bardzo prosze o kontakt energise83@wp.pl

Gość gość
No Medyk w Łodzi jest bardzo fajną uczelnią. Czesne jest nieduże, zajęcia są ciekawe (jest na nich dużo praktyki i pracuje się na fajnych kosmetykach) a zaliczenia w miarę łatwe :)

Gość Jusiaaa
Jest tu ktoś z Medyka , Wyższej Szkły Kosmetyki i Nauk o Zdrowiu w Łodzi lub Wyższej Szkoły Informatyki i Umijjętności w ŁODZI? :) Zastanawiam się nad tymi 3 uczelniami i nie wiem którą wybrać.. A czasu coraz mniej :/ Trochę się naczytałam nieciekawych opini i teraz mętlik w głowie. Tylko o tej informatycznej nie znalazłam komentarzy na temat studiów z kosmetologii. Pomoże ktoś?? :)