Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RTL7

Dyskoteka to dobre miejsce na podryw

Polecane posty

Gość RTL7

Po dyskotekach to zwykle jest tak http://imgs4.pixfarm.info/files/pics/525/524887/img_1_pr.jpg Panienki tam sa łatwe i szybkie, dużo pija a jak to mówia - dupa pijana baba sprzedana. Zreszta wiedza po co idą....w lato pieprza się w krzakach albo w samochodzie , także w kiblach i piwnicach. A później takie laski żenia sie z jakimis frajerami którzy nie maja pojecia co robiły wcześniej :D Oczywiście pytania o przeszłośc są nie na miejscu bo tylko zakompleksieni prawiczkowie maja z tym problem :)

Gość kontroIa biórowa
Ja uwielbiam być brana po dyskotece najbardziej lubie jak jest kilkoro napalonych facetów z sterczącymi k.....i czekającymi na swoja kolejkę kocham to jak mnie obracają

Gość podobnie z facetami
na dyskotece facet to łatwe mięcho każdego moge mieć

Gość kontroIa biórowa
To normalne że zaliczy 15 małolatów bo taki napaleniec jeszcze dobrze nie wsadzi a już jest zlany i po nim więc dopiero ten 15 ma szanse mnie zaspokoić

Gość Drake
Heh ... no lubię te panny z dyskotek , zawsze mam ubaw po pachy , zwłaszcza jak już jest .. po :D

Gość .BRZYDAK z ciebie mani
zawsze jak jest taki temat to wpisuja się gostki i piszą o "mitomanach" wnioski sa oczywiste dla takiego mańka to wszystko brzmi nierealnie a wiec...chłop mało wie o życiu Maniek musi być bardzo brzydki, jakby miał branie u lasek to by wiedział jakie są szybie i do czego zdolne...i to nie tylko na głupich dyskotekach..