Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 za艂amkaOna

chce umrzec.......

Polecane posty

Go艣膰 za艂amkaOna
mozesz mna gardzic i tak juz jestem nikim zerem g贸wnem kurwa nienawidze siebie :(:(:(:( a zabic sie nie zabije nie mam odwagi :(:(:(: marze tylko o tym by zasnac i sie nie obudzic :(:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 za艂amkaOna
to mnie przerasta dzis nawet naplu艂am na swiety obrazek :(:(:( OPLU艁AM OBRAZ :(:( dlaczego bog jest taki niesprawiedliwy??? co ja mowie przeciez i tak go niema...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lato w pelni
kochana przeczekaj to i nie rob nic glupiego. to ci naprawde przejdzie. jestes silna i wiem, ze dasz rad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lato w pelni
za pare lat bedziesz sie z tego smiala, wierz mi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
no wlasnie obawiaqm sie ze nie dam rady :( w zyciu sie tak nie czu艂am nigdy :(:(: najgorsze co mnie w zyciu spotkalo :(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
za pare lat??? niewiem czy dozyje..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
tak chce ODEJSC CHCE KURWA ZDECHNAC JAK NAJSZYBCIEJ I TAK JUZ NIKOMU NIE JESTEM POTRZEBNA .. PRAGNE TYLKO SMIERCI KURWA ZABIERZCIE MNIE Z TEGO SWIATA :(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lato w pelni
ja ci powiem, ze to co mnie spotkalo z tym moim bylym chlopakiem to tez najgorsza rzecz jaka przytrafila mi sie w zyciu. ale pod藕wign膮膰 si臋 z tego bylo najwiekszym sukcesem w moim zyciu. ty tez wydobedziesz z siebie t膮 sil臋 i dasz sobie rad臋. kazdy z nas ma olbrzymi膮 moc gdzies tam w srodku, na co dzien nie zdajemy sobie z niej sprawy ale w takich ciezkich zyciowych sytuacjach ona sie ujawnia u niektorych. wierze, ze u ciebie sie ujawni i da ci sil臋 by wytrwac i poradzic sobie z t膮 nieszcz臋sliw膮 milo艣ci膮. jesli lubisz czytac podam ci linka do fajnych ebookow, ktore mi keidys bardzo pomogly, poczytaj sobie i nie placz za kims, kto nie jest wart tych 艂ez. nawet twoich mysli nie jest wart wiec nie zaprzataj sobie nim glowy. to bedzie najwiekszy sukces. nie myslec o kims kto cie zranil, bo po co poswiecac mysli w swojej glowie na jakiegos glupca?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
nie lubie czytac ale podaj te linki teraz i tak mam duzo czasu bo calymi dniami siedzie w domu i placze do poduszki :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
no wlasnie chodzi o to ze ja taka nie bylam zawsze cwana silna wygadana zwsze stawiam na swoim i nagle taki cios i to w samo serce :(:( jeszce nigdy tak nie pragnelam smierci!!!!!:(:(:(tylko dzieki temu zapomne :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
michalku a co mnie obchodz膮 dzieci w afryce?? ostatnio mam wszystko gdzies (:(:( kazdy ma swoje problemy male i duze ja jestem osob膮 wrazliw膮 i niesty nie lawto mi sie pozbierac po tym :(::(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
chetnie :( tylko brak odwagi :(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
hehe pierwszy raz sie usmiechne艂am jak przeczyta艂膮m o tym piwie :) :(:(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lato w pelni
kochana moja podaje ci linki. przyjemnego czytania ci zycze. i nie martw sie to wszystko naprawde przeminie, a czas szybko leci wiec naprawde nie warto sie smucic tylko cieszyc kazd膮 chwil膮 zycia, ktore jest takie krotkie. http://www.ksiazki-rozwojduchowy.prv.pl/ poczytaj sobie te najlepsze czyli Rozmowy z Bogiem (194), Nauka i zycie mistrzow dalekiego wschodu (nr 203) , Osho, warto tez poczytac Monroe zebys sie kochana zdystansowala do wszystkiego co cie w zyciu spotyka (218). zycie ejst takie piekne, zapomnij o dupku i ciesz sie nim. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lato w pelni
haha piwko oczywiscie tez polecam oprocz czytania. jesli masz z kim isc na piwo to prosz臋 bardzo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
dziekuje za te linki , w wolnej chwili poczytam :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
mam z kim ale choty brak :(:( najchetniej bym sie najbala i zacpala na smierc :(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
ja co najwyzej soebie cherbatke zrobie ::) od rana nic nie jad艂am ani nie pi艂am :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
jak chcesz to ty mozesz to zrobic :(:(:( ja nie pofrafie raz mi sie nie uda艂o wiec drugi raz nie bede probowac :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
zrobilam jednak kawk臋 :) to 艂膮dnie juz 3 bedzisz pic ?:P tez bym sie napi艂a ale z moim misiem ::(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pajeczara
ten twoj mis to przeruchany palant co on cpa? Boze jakie bzdety scyzoryk sie w kieszeni otwiera na taki debilizm a ty laska co studiujesz skoto cherbata piszesz?????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ja tez
ja pierdole lasce brakuje smsikow od jebanegoo misia ktory rucha wszystko pewnie jak sie nacpa jezus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
ja studiuje ekonomie :( a z polskiego nigdy dobra nie bylam wiec sorki za b艂edy :(:(: nawet go nie znacie wiec nie oceniajcie :( jak cpa to ze mna albo z kolegami i przewz ten okres nigdy mnie nie zdradzi艂 :(:(:( nigdy:(:(:( bylam jego oczkiem w g艂owie dlatego nie wiem co tak nagle sie ta艂o :(:(:(:( i znowu p艂acze :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amkaOna
dziekuje :) nie wiem jakos nie dam rady go olac mysle tylko o nim ... wogoloe checi do zycia brak jak on ma byc z inna kobieta to ja wole umrzec :(:(

Udost臋pnij ten post

No wiesz, bo to wszsytko na 艣wie偶o jest ... za pare dni spojrzysz na to z wi臋kszym rozs膮dkiem i bez tego b贸lu i desperacji. Wiem przeciez sama przez to przchodzi艂am, ja rozumiem Tw贸j b贸l. Wiesz na razie nie dopuszczasz do siebie mysli ze on Cie tak mocno skrzywdzil i ca艂y czas masz przed oczami i w pami臋ci to jakie mieli艣cie pi臋kne chwile i nie potrafisz pogodzic sie z tym ze tego juz nie ma, i 偶e jest inna kobieta. Widac tak mia艂o by膰. Nie martw sie spotkasz kogos wtedy kiedy b臋dziesz juz na to gotowa, 偶eby zn贸w zaufa膰. Wiesz tak jest w zyciu ze raz jest lepiej a raz gorzej aby艣my potrafili docenia膰 szcz臋scie i wogole widzie膰 je, 偶ycie zawsze sie waha mi臋dzy do艂ami a wy偶ynami, w sumie by膰 zawsze po 艣rodku by艂oby nudno :) raz jest rozpacz raz rado艣膰 musi by膰 i to i to abysmy doceniali wszystko co nas spotyka i uczyli si臋 doros艂ego zycia :)

Udost臋pnij ten post