Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia19g

Niech mi ktos doradzi -bardzo bardzo prosze

Polecane posty

Gość UJadający Piesek Leszek
jesteś wyrachowana. kalkulujesz czy za dużo nie stracisz i czy oplaca się ryzykować (nawet jeśli obecny mąż nie jest całkiem wporządku) - to sie wlasnie nazywa wyrachowanie. gdybys byla uczciwa wobec siebie to najpierw bys sobie odpowiedziala czy twoje malzenstwo ma sens a dopiero potem ewentualnie zastanawialabys sie czy ten lub tamten ci pasuje.

Gość nalon
basia...ja pewnie mialabym podobna sytuacje do twojej,ale na samym poczatku nie odmowilam mojemu ex spotkania.To byla tez milosc mojego zycia, pare lat temu.Potem nie chcial sie ze mna wiecej kontaktowac, ozenil sie , ja wyszlam za maz ( dodam,ze z milosci, wtedy juz bylam wyleczona po zerwaniu z ex), nadal bardzo kocham mojego meza i dlatego nie zdecydowalam sie na spotkanie z ex.On sie rozwiodl po roku i odnalazl kontakt do mnie, napisal,ze chce sie spotkac jako kumple..nie chcialam, po co sobie mieszac w zyciu...i czytajac twoja historie utwierdzam sie w przekonaniu,ze dobrze postapila:))...wspolczuje tobie, ale skoro nie kochasz meza to nie marnuj mu zycia, lepiej skonczyc to teraz niz potem jak przyda dzieci.W zyciu niczego nie mozesz byc pewna, nikt ci nie zagwarantuje, ze z ex bedziesz tym razem szczesliwa, ale tkwic w malzenstwie bez milosci tez nie ma sensu, bo bedzie jeszcze gorzej...

Gość ejbisi
No właśnie czemu się rozstaliście? Po co się z nim w ogole spotykałas, pewnie niby kolezensko ale tak naprawde liczylas na cos.

Gość nalon
ohh, przepraszam...mialo byc " na samym poczatku odmowilam mojemu ex"

Gość ejbisi
Rozwiedziesz się z mężem dla exa a potem się pewnie okaże, że jemu chodziło o sex albo mu sie wydawało ze Cie znowu kocha ale sie pomylil i cie zostawi na lodzie.

Gość specjalista..
dlaczego czesc ludzi nie rozumie, ze slubuje sie "na dobre i na zle". raz jest z gorki raz pod gorke, nie moze byc rozowo przez cale zycie. Boze, widzisz i nie grzmisz! rok po slubie - maz ja zle traktuje (jeszcze nie dalas mu szansy wykazac sie, zapieprza, zebyscie cos osiagneli) wiec szuka odskoczni...ale dlaczego nie z kims innym tylko akurat z bylym??? ty wciaz jestes za mloda na powazny zwiazek:( i ten twoj gogus tez, skoro nie dotarlo do niego, ze juz nie jestes do wziecia. przepraszam jesli urazilam, ale tak to widze🌼 ps. tak sie koncza niewinne spotkania z bylymi:D