Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciez_to_nic_strasznego

mój facet wkurzył się na mnie, bo znalazł moje podpaski

Polecane posty

Gość przeciez_to_nic_strasznego

czasami zdarza mi się wrzucać stare podpaski za kanapę (ale zawinięte w woreczek foliowy ), czasami jak w łóżku zdejmuję skarpetki, gatki czy stanik, też to tam wrzucam. myślałam, że tam nigdy nikt nie zagląda - a dziś mój facet odsunął kanapę i się maxymalnie wkurzył :o wstyd mi jak cholera, można jakoś z tego wybrnąć??

Gość yyy...
Ale wieś...

Gość kwasss
Nic takiego? Jeee- czy Ty sie w stodole wychowałaś? :(

Gość eeee fffeeesssttt
fuj. Przecież takie zużyte podpaski śmierdzą a co dopiero jak leża nie wiadomo ile za kanapą??? :O tak cieżko ci wstać i wyrzucić do kosza. Ja bym się spaliła że wwstydu. Mam męża ale n igdy bym niepozwoliła żeby widział moje zużyte podpaski.

Gość jassssne...
:D Ja czasami jak się późno myję, nie chcę budzić domowników, to zawiniętą szczelnie w papier toaletowy i ten plastik podpaskę zostawiam w łazience, na półce pod umywalką. A i tak dostaję ochrzan i wszyscy mi przysrywają z tego tytułu:O A jakbym w nocy przeszła przez cały dom specjalnie po to, żeby wyrzucić podpaskę, to tez by było nieszczęście. A logiczne, ze jak chodzę spać o 3 w nocy, to nie mogę wymienić o 21 i tak zostawić:O Kto w ogóle wymyślił okres?😠

Gość woala
ja piernicze. ale u ciebie jebać musiało tymi podpaskami Fuj czystu gnój

Gość przecież_to_nic_strasznego
ale to nie było jakieś wielkie składowisko, tylko 2 podpaski zawinięte w woreczki i jeden stanik! zawsze jak tam coś wrzucę to chcę potem to zabrać, ale często o tym zapominam :/

Do jasssne... dlaczego nie masz śmietniczka w łazience?? Jesteście obrzydliwe z tymi podpaskami

Gość w życiu by mi
nie przyszło do głowy, żeby podpaski wrzucać za łóżko, obleśne totalnie i kropka!

aha i nic nie śmierdziało, były szczelnie zawinięte :P nawet dziwię się, że poznał że to podpaski. chyba, że otworzył bo mnie przy tym nie było

Gość kiczowata kiczowatosć
jak tak możesz robić. I jeszcze sie dziwisz reakcji swojego faceta. JA bym chyba gdzieś zwiała. a kosza na bieliznę też nie masz ze musisz za kanapę wrzucać staniki. Flejtuch z ciebie i tyle. i leń w dodatku

Gość jassssne...
Wiesz, to nie mój dom, tylko moich rodziców. Oni nie godzą się na śmietnik w łazience, bo uważają, że jak coś tam będzie leżeć 3 dni, zanim się śmietnik napełni i go się opróżni, to będzie śmierdzieć jeszcze bardziej. I mają rację w sumie. W domu jest jeden kosz na śmieci, żeby je często wyrzucać. Ale żeby wyrzucić w nocy podpaskę do śmieci muszę przejść przez pokój mojego brata, koło poko0ju rodziców, zleźć po ciemku po schodach, przejść przez przedpokój, w którym śpi mój pies i zawsze zaczyna się wściekać, jak mnie zobaczy i usłyszy, no i wtedy wszyscy się budzą i mam przejebane. Więc kalkulacja jest prosta: jak ta podpaska poleży se pod umywalką z 5 godzin, nic jej nie będzie.

Gość woala
i jeszcze się dziwisz. dobrze że się nieporzygał chłopina biedny

Gość jassssne...
Jednak wrzucanie brudów za kanapę i chowanie tam podpasek to już za duży hardcore. Myślę, ż eto kiepska i dość powszechnie juz nadużywana prowokacja:classic_cool:

Gość eeee fffeeesssttt
ale ja czegoś nie rozumiem, wyszłaś z łazienki z podpaską w ręcę i wrzuciłaś ją za łóżko?? Czy zmieniasz podpsaki leżąc na łóżku? od razu pod ręką mając podpaski czyste i woreczki?? Coś mi tu nie gra. Marna prowokacja.

podpaski mam w szafce przy kanapie. czasami jest tak, że nie mam na nic czasu i tylko wbiegam do domu, zabieram jakieś potrzebne rzeczy, zmieniam szybko podpaskę w pokoju i nie chcę jej zostawiać na wierzchu to zdarzy się tam wrzucić :o a potem zapominam o nich :P

Gość woala
jebnieta jestes. i tyle ahai jeszcze zajebiscie dbasz o higiene - gratuluję

Gość lalalal567890
a ja w to wierze bo mialam taka kolezanke! tez trzymala podpaski w szafce w sypialni i wrzucala je za lozko bo albo nie miala czasu albo nie chcialo isc sie jej do wc w nocy straszna brudaska, ja gdybym byla facetem to bym nie ruszyla palcem tak obrzydliwej dziewuchy ja nawet nie wyobrazam sobie aby trzymac zuzyte podpaski przez cala noc w koszu. Zreszta przezucilam sie na tampony, mozna wrzucac je do wc, nic nie smierdzi. Dziwne ze cie jeszcze nie rzucil:P Jestes bardzo odrazajaca dziewucha:)

wyobraźcie sobie - jak taka pani będzie miała dziecko i zacznie pampersy z kupką traktować w ten sposób:D żyć nie umierać !!!

Gość lalalal567890
Dkaczego takie brudaski jak autorka maja facetow a fajne dziewczyny sa same? Kto mi wytlumaczy/:P

ojjj tam dajcie spokój, jestem czysta i dbam o higienę. to były już takie podpaski z końca okresu, prawie nic na nich nie było :)

Gość kokaoiiadkhajfhsjbchjgsaufga44
Brudaska:(

Gość ninja żółwica
1 kosz w całym domu, zeby czesto wynosic ? Wy chyba całą rodzina takimi flejami jesteście. Ohyda. Jak taki z ciebie leń, to kup maluteńki kosz na smieci do łazienki, taki 2-3 litrowy. Jak masz okres i używasz podpasek, to raz dwa sie zapełni i nie będzie trzeba miesiacami wdychac wyziewów, bo sie nikomu nie chce zejsć ze smieciami. Do tej pani, co tampony do kibla wyrzuca - tylko patrzyc, jak sie kibel zapcha i trzeba bedzie zadzwonic po specjaliste. Bedzie ci wstyd, jak powyciąga na tym wężyku tampon na tamponie. Jakby mój facet robił podobne akcje - albo jakbym była facetem i moja laska by wyrzucała podpaski za sofę - to bym się przeraziła i pewnie bałabym się wejść do jej mieszkania. Albo zagroziła, ze nie przyjdę, dopóki nie wyszoruje absolutnie wszystkiego. Kto wie, jakie niespodzianki sie jeszcze czaja u takiego lenia. Kozy przylepione do sciany, przepierdziany fotel, obeszczana sofa, a moze jak nie chce budzic w nocy rodziny, to kupe wali na posadzkę ?

ale my mieszkamy razem

Gość kokaoiiadkhajfhsjbchjgsaufga44
:) dobre:)