Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka1111

co powiecie o 33latku, który spotyka sięz dziewczynami 16-20letnimi

Polecane posty

Gość smerfetka1111

kręci na temat swojego wieku,poznaje je przez net i mówi tym laskom że wyglada na 20-22 lata,że ma 188cm wzrostu, a faktycznie ma góra 175 etc. czy on jest normalny??

Tak, najnormalniejszy w świecie i myślę, że to będzie idealny facet dla Ciebie

jest całkowicie normalny :P nienormalne sa te, ktore sie z nim spotykaja i mu wierzą

Gość smerfetka1111
hehe komiczne mozesz jaśniej? wierza mu bo nie maja podstaw nie wierzyć,a spotykają się bo chcą poznac faceta. dopiero gdy dochodzi do spotkania jest aaaaaaaa!!!! chociaz nie zawsze.stale spotyka się z kilkoma i poznnaje coraz to nowe. poza tym on sciemnia na temat swojego stanu posiadania,przedstawia się jako młody biznesmen (dosłownie).biedny nie jest ale pieniędzy wielkich nie ma. i w dodatku jest skapy:P

Gość podnoszeeeeeee

Gość Denn
W tych czasach norma!One takich lubią,on takie lubi.

Gość ejbisi
A co, też sie dałaś nabrać? Moim zdaniem on jest żałosny.

Gość BIENTO
niech sie spotyka . KAzdy facet woli 20 latke za dziewczyne , a nie 30 latke bo ta pierwsza bedzie dziewca . Ja jestem prawiczkiem mam 25 lat i nie szukalbym dziewczyn w swoim wieku bo niestety one nie sa dziewicami , a ja nie chce uzywanej dziewczyny . DLatego poszukuje takich w wieku 18-21 lat

Gość podnoszeeeeeee
ja nie dałam sie nabrać,według mnie to załosny gość.kolezanka z nim kreci.

Jezu przestańcie faceci z tymi dziewicami!!!! To, że kobieta ma doświadczenie nie znaczy, że jest gorsza!! Gdybyś spotkał nie dziewicę - bo ja np w dzieciństwie zgwałcili - to co?? Powiedziałbyś jej "pa"?? I co to niby ma za znaczenie?? Ja 1 raz kochałam się z bardzo doświadczonym i nie żałuję! Na Twoim miejscu cieszyłabym się gdybym trafiła na pannę co to się zna na rzeczy...

Gość podnoszeeeeeee
do BIENTO a wziałes pod uwage to ,że do 50 tki mozesz byc prawiczkiem:P??? i co wtedy? też bedziesz szukała 18 latki?

Gość YoYozt
a Mnie seks zupełnie nie kręci.

Gość BIENTO
wtedy juz nie bede szukal kobiety . :) DAje sobie czas do 35 roku zycia . JAk sie nie uda to trudno . Zreszta nie szukam na sile .

Chcesz czekać do 35 roku??????? No weź przestań się wygłupiać!! doświadczona dziewczyna może być bardziej wyrozumiała i więcej Cię nauczyć od takiej cnotki, co to przez rok będzie próbowała się przed Tobą bez skrępowania rozebrać... Korzystaj póki jestes młody... w wieku 35 lat już pewnie żadna Cię nie zechce...

Gość BIENTO
Po 35 r życia zacznę rozglądać się za odpowiedzialnym,stanowczym panem.

Gość takie tam duperele...
Faceci domagający się dziewic to niedowartościowane dupki!!! A facet mający 33 lata i szukający przygód z 16-latkami to pedofil.

Gość BIENTO
Korzystaj póki jestes młody... w wieku 35 lat już pewnie żadna Cię nie zechce... no to nie musi mnie chciec . JA szanuje tylko laski ktorym sie podobam . Te ktore mnie nie chca widocznie nie sa mnie warte.

Gość smerfetka1111
sama jestes kretynka,a wczoraj nic nie pisałam

Gość PaniSchize
Jeśli one wiedziałyby ile ma lat i mimo to się spotykały to sądzę,że byłoby to normalne,ale ... nie wiedzą ile lat ma więc normalnie to nie jest;p

Gość co sądzę
ano to, że nie ma czym zaimponować kobietom w swoim wieku to szuka wśród mlodszych, które łatwo zbałamucić. ot, cała filozofiiija. :o🖐️

Gość MARCHEWKA NA SUROWO
nigdy nie uwzalam, ze to normalne normalny facet szka partnerki w podobnym wieku, facei szukajacy mlodszych maja zdecydowanie problem.. --- sa zakompleksieni, ze nie zaimponuja tym w rownym wieku i tylko malolata na nich poleci ---niedojrzali --- niewykluczone zapedy pedofilskie NIESPELNIENI TATUSIE

Gość Ja mam 20 lat i moj
facet ma 33 lata...Jakis problem??????? :)

Gość Ja mam 20 lat i moj
Moj facet nie jest zakompleksiony...Ba! Kazda kobieta sie za Nim ogląda....;) Hmmm na swój wiek jednak nie wygląda....góra na 25!:)

Moj były mąż(33) spotykał sie z dziewczyną(20) i są obecnie małżeństwem...

Gość prosty powód
taki po 30-ce chce mieć bezproblemowy seks bez niechcianej ciąży, bo on nie chce dzieci, ale może kiedyś mu się to zmieni. Jest zmuszony szukac seksu u takich zbyt młodych, bo one jeszcze nie chcą dzieci, więc pod tym względem sa bezpieczne dla faceta. A taka co jest parę lat starsza, tak bliżej 30-ki, to taka chce juz dzieci, może ślubu, bo zegar biologiczny jej tyka, więc jest zdesperowana................i ryzykowne jest z taką seksić się, bo zaraz się zaciąży. Więc bezpieczniej seksić się z małolatami, a jak taka zapragnie wić gniazdo i mieć juz dzieci, to trzeba szybko zmienić na następną małolatę nie pragnącą jeszcze dzieci Oto prawdziwy powód dla którego tacy faceci poszukują jakiejś małolaty Przyjmijcie to do wiadomości, i nie doszukujcie się innych powodów, a zwłaszcza uczuciowych, bo taki facet juz przeżyty i niezbyt młody, już trochę niezdolny do uczuć, ale za to ma rozbuchane namiętności, zwykły popęd, TO chce realizować w bezpieczny sposób bez groźby ciąży.

Gość ale pierd glupoty ta wyzej
no chyba ze Ty jestes takim facetem i tak myslisz,kazdy facet jest inny ;)

moim zdaniem taki facet jest zalosny .. dlaczego sobie nie poszuka dziewczyny w swoim wieku .. po za tym internet prosze..