Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzybniaaa

mam kilka pytan odnosnie fotka.pl

Polecane posty

Gość grzybniaaa

obserwuje pewnego chlopaka,wchodze na jego profil,choc sama nie mam tam konta i mam kilka pytan: 1.czy on wie o takich odwiedzinach? dodam że on tam ma jakas gwiazde-co mu pokazuje osoby ukryte,czy wie o odwiedzinach osob niezalogowanych,np w jakiej ilosci itp? 2. tam gdzie wymienione są jego cechy są jakieś procenty i zgodnosc niby jakas, i jak wchodze to mi za kazdym razem inne te procenty sie pojawiają,a z kim to niby zgodnosc,no chyba nie ze mną,jak ja wchodze tam niezalogowana,nie? No i to chyba tyle,ktos moze mi odpowiedziec?

Gość wg mnie masz
hahahahhaha

Gość grzybniaaa
a w sumie to mam jeszcze pytanie,czy na fotka.pl można siedzieć tez na niewidocznym???tak jak to jest teraz na nk?

Gość grzybniaaa
a co takie zabawne?nie wiem to się pytam,konta nie mam zamiaru tam zakładac,a chlopaka poobserwowac chyba moge,nie ?:P

Gość grzybniaaa
ejjj halo,odpowie mi ktoś?Ze niby nagle nikt nie ma konta na fotka.pl?Dobra,dobra..:P

Gość Kiuś Kiuś
jeśli on ma takie konto z "gwiazdką", to mimo, że jeśli założysz sobie własny profil i zaznaczysz opcję by Twoje odwiedziny nie były rejestrowane, to on i tak to zobaczy. Takie konta mają to do siebie. dziwne,że nie mając konta widzisz jakieś procenty odnośnie zgodności waszych charakterów czy zainteresowań... na pewno nie masz konta? może ktoś z domowników ma i wchodząc na tę stronę automatycznie logujesz się na konto tej osoby?

Gość grzybniaaa
nie no siostra ma,ale ja nie patrze z jej konta. Jak chce wejść na jego konto to za kazdym razem wpisuje caly ten adres jego profilu w pasku wyszukiwania:O No widzę te procenty co tez mnie to zdziwilo:O Ale to chyba niemozliwe,zeby to byla zgodność z siostry kontem???Dziwne:O

Gość grzybniaaa
up

Gość Kiuś Kiuś
możliwe, że jesteś wtedy na koncie siostry. Z jakiej przeglądarki korzystasz? pewnie z Opery? ja mam tak, że dla wygody zaznaczam opcję "zapamiętaj hasło" i za każdym razem, kiedy wejdę na daną stronę, jestem już zalogowana... nie jest to oczywiście na zawsze... Co kilka tygodni to "wygasa"

Gość Kiuś Kiuś
no może nie tygodni, a dni

Gość grzybniaaa
nie mam Mozilla Firefox.pokręcone to. W każdym bądź razie,jeśli nie mam konta,a podgladam to jako niezalogowana,on nie moze o tym wiedzieć??Ze np.ktoś niezalogowany oglądal itp. I czy mozna na niewidocznym siedzieć na fotce?

Gość Kiuś Kiuś
jeśli nie masz konta, a po prostu wpisujesz adres profilu danej osoby, to ona nie dowie się o tym. Zastanawiają mnie tylko te procenty, które pojawiają się wyłącznie, gdy ktoś jest zalogowany. Na jakiejś podstawie to porównanie jest zrobione:O można być na niewidocznym, jest taka opcja, tyle,że nie działa, gdy odwiedzasz osobę, która posiada konto z kolorową gwiazdką. Wtedy ona Cię "widzi"

Gość Kiuś Kiuś
na pewno w prawym górnym rogu nie masz żadnego nicku + opcji "wyloguj"?

Gość grzybniaaa
No wlasnie te procenty są dziwne,a może to zgodność ostatniej osoby,która dany profil odwiedziła,czy coś takiego???Nie mam pojęcia,ale dzięki za pomoc:)

Gość grzybniaaa
nie mam,ale z jego znajomych przenioslam się do jakieś dziewczyny na konto i u niej już tych % nie widzę,a u niego są...

Gość Kiuś Kiuś
pojęcia nie mam, może ktoś jeszcze się wypowie, kto się na tym bardziej zna.

Gość gość
Kd7UvjW0rw2bmQyC7QUj795J