Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olus678

Jak mu powiedzieć...

Polecane posty

Gość olus678

żeby się tam ogolił? Ale tak delikatnie... bo ciężko mi tak mu to walnąć prosto z mostu :|

Gość ja uwazam
ze powinnas wlanac prosto z mostu np zapytac czy nie chcialby sie ogolic?:) ja tak walnelam i moj facet powiedzial,ze nie chce sie golic, bo co facet i.......... przywyczailam sie juz i uwazam ze lepiej jak facet jednak ma te wlosy:)

Powiedz mu wprost zeby zgolił wackowi włosy, jak jestescie ze soba dluzszy czas to na pewno sie nie obrazi i to zrobi:)Powodzenia

Gość olus678
hehe dzieki za rady;* w sumie mi tez to nie przeszkadza,ale kiedy mowi do mnie "zejdz tam nizej".. to bierze mnie na odruch wymiotny,na te kłaki w buzi.

to nie jest takie proste... goliłem sobie włosy łonowe kilka razy w życiu i gorąco to facetom odradzam... laska jak sie tam ogoli to nic sie jej nie zawija i nie obciera o odrastające włosy, a facetowi jak cały dzień fiut sie majta w bokserkach to wieczorem wygląda jak po starciu z papierem ściernym

Moj nie chcial sie zgolic bo powiedzial ze bedzie go gryzło :) Więc wziełam nozyczki i obciełam mu tyle ile mi pasuje, przy okazji niezly ubaw mielismy z tego :)

Oluś, co to za związek, jak ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać? Z każdym problemem będzie szukać porady na Kafeterii, zamiast po prostu na spokojnie porozmawiać ze swoim facetem? A może Wy nie rozmawiacie ze sobą (bo po co), tylko się po prostu pieprzycie (czytaj: kopulujecie)?

P.S. Ja też się czasami wygolę tam i nie widzę w tym żadnego problemu. Mnie jest przyjemniej, no i dziewczynie też, poza tym dzięki temu doznania są mocniejsze (bo jest bezpośredni kontakt ze skórą, a nie z włosami).

Gość olus678
Ja z nim rozmawiam o wszystkim,naprawde mamy bardzo dobry kontakt ze soba.. wiele razy mu dawalam do zrozumienia zeby sie tam ogolil,czy podcial wloski,ale.. bez skutku . Najwyzej mu powiem,ze jesli chce zebym mu na dole lizala to niech cos z tym zrobi :) dzięki serdecznie za rady ;*

Gość tak proponuje
powiedz tak ogol wora bo sie klaczkiem dlawie

Gość Golący
Nie rozumiem dlaczego dla niektórych zgolenie owłosienia łonowego to taki problem... Przecież samą czynność można wpleść w swoje miłosne igraszki? To, że mężczyzna ma dyskomfort kiedy odrastają włosy to prawda ale bez przesady z tym papierem ściernym... Ludzie - bawcie się ile tylko można - nawet goleniem :)

Gość mirrrrrrrka
powiedz mu ze jak chce patelnie gladka to i jaja maja byc gladkie to takie metaforyczne subtelne nie prostu z mostu czyli jak chcialas

Gość wpnfdws
a ja właśnie kiedyś spytałem dziewczyny czy jej nie przeszkadza ze mam tam owlosienie i ze moze bym zgolil ale ona powiedziala zebym sie nie wyglupial i ze tak jest OK. dodam ze ja mam tam niezlu gąszcz a ona sama ma przystrzyzone ladnie tam wloski i naintymniejsze okolice goli.

A kto powiedział o całkowitym goleniu na zero? Wystarczy podciąć (5mm), żeby włosy nie miały po 3 cm długości:) To nic nie boli. A że wrasta itp itd... kobietom też więc już się tak nad sobą nie rozczulajcie:)

Gość ogolony
moja kobieta tez nie przepadała za długimi kudełkami. kupiłem więc maszynkę, parę minut roboty, a teraz robi lodziki aż miło. spokojnie faceci to nic nie boli.

Gość ze co vcz bs
faceci czy wy myslicie ze dla kobiet golenie sie dla was jest przyjemnie, myslicie ze te odrastajace klaki nie drapia? a drapia jak cholera panowie wy macie jaja na wierczu wystarczy zgolic a ile laska wie musi [powyginac zeby wagi ogoliz pjsc do posladow itd... ogolic jaja to jest nic, zaden extremalny wyczyn!