Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek2324

pytanie do mieszkających z chłopakiem dziewczyną żoną lub mężem

Polecane posty

Gość piotrek2324

czy wy lub wasze partnerki zawsze przeglądają pocztę swojego faceta?:o mieszkam z drugą dziewczyną i tak jak poprzednia przegląda mi skrzynkę mailową :o nie wiem czy się martwić czy co :o dodam że jej nie zdradzam, nie romansuję na boku z innymi itp. więc tego typu komentarze możecie sobie darować:)

Gość piotrek2324
chyba się nie zrozumieliśmy. mi nie chodzi o to że przegląda moją skrzynkę a ja tego nie chcę tylko przegląda ją bez informowania mnie. jakby mnie kontrolowała :o po co to?:o

No ja bym sie wsciekla, kazdy powinnien miec odrobine prywatnosci. Jak mieszalam z chlopakiam NIGDY nie sprawdzalam jego skrzynki mailowej, nie otwierlam jego listow i tego samego oczekiwalam od niego. Powiedz jej ze sobie tego nie zyczysz i juz. Nie powinna tego robic

Gość uuuufdf
moja tez mi sprawdza, a ja sprawdzam jej.Ot tak z ciekawosci

Ja mieszkam z facetem, kazde z nas ma swojego laptopa i umówilismy sie ze to jest rzecz prywatna, i nie grzebiemy sobie po kompach. Nalezy sie trochę prywatności w zwiazku. Porozmawiaj, jezeli Ci to nie pasuje.

Gość ejbisi
A skąd wiesz? :D

Gość hahhahahahhaha
i w czym masz problem?jak jej nie zdradzasz to nic do ukrycia nie masz

dokładnie tak- porozmawiaj z nią!...a tak na marginesie, chyba nie ma do Ciebie zaufania po prostu...

:O Nigdy nikomu nie zaglądałam do skrzynki mailowej. Ani do archiwum gg, ani do telefonu. Nie przeglądam cudzych notesów, portfeli, toreb. I tu wcale nie chodzi o tajemnice, tylko o prywatność i szacunek dla drugiej osoby właśnie.

Gość ona taka jedna
zgadzam się z Homerkowa!!! Mieszkam z narzeczonym od jakichś 2 lat i nie wyobrażam sobie żeby on przeglądał mojego maila, telefon itp (nie chodzi o to że mam coś do ukrycia, tylko o zaufanie i troche prywatności) powiedz jej chcesz mieć troche prywatności bo inaczej do końca życia będzie Cię kontrolować

Jeśli tego nie chcesz zmień hasło i po sprawie.Osobiście nie wyobrażam sobie czegoś takiego,nawet do komórki nigdy mu nie zajrzałam!A co dopiero grzebać po skrzynce.Makabra!!!

Gość ona taka jedna
a jeszcze co do haseł, to znam wszystkie mojego narzeczonego a on moje, ale nie zaglądamy tak gdzie nie trzeba (nawet zdarza się że on jakiegoś swojego zapomni i pyta mnie jakie jest jego hasło :) )

Gość Nie choć znam hasło
nie przeglądam skrzynki mojego męża ani on mojej. Często otwieram listy urzędowe zaadresowane do niego, a to z tej przyczyny, że mieszkamy zagranicą i lepiej od niego znam język tubylców ;p Jednak i tak robię to na jego prośbę.

Gość nie wyobrażam sobie
żeby facet czy ktokolwiek zaglądał mi na skrzynke. ja w ogóle nie pozwalam dotykać mojego laptopa, bo dla mnie rzecz bardziej osobista niz bielizna:D nie chodzi o to że chcę zdradzać, ale po prostu nie zyczę sobie, żeby np. wiedzia, że na kupuję sobie powiedzmy maske wyszczuplajaca, czy na maila przychodza mi jakies info z portali takivh jAK vitalia, sfd.. po prostu każdy powinien mieć trochę prywatności. ja też nidgy nie dotykam kogoś kompa.

milcz dalej, to cię niedługo przy drzwiach będzie przeszukiwać 🖐️

Gość piotrek2324
skąd wiem? zaczęło się od tego że niektóre maile były oznaczone jako przeczytane a nie przypominałem sobie że je otwierałem. potem zainstalowałem keyloggera i wyszło szydło z worka:o hasło mam na prawie wszystko takie samo więc nietrudno o tą wiedzę :D hehe:o pogadam z nią o tym jak wróci dzięki za rady :)

Gość nie wyobrażam sobie
napisz koniecznie, jak zareagowała:)