Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

Gość ksiezniczka paskuda
no ja sie trafiam🖐️🖐️czesc fajna:)

Gość RAfaell
ja tam ci nie pomoge w mysleniu glowką , bo sam jestem prawiczkiem i nie znam sie na tych sprawach .

Gość no nie madchen ale przecież
Nikt się nie trafi, dziewczyno, bez przesady. aż tak bardzo przypiliło?:D Ale faceci serio dziwni są:O Najpierw wszyscy mówią, ż epodstawa to obciąg z połykiem i nadstawianie doopy, a potem trzeba ich na takie akcje szukać po całym necie:O Dlatego polecam jednak brak faceta.

ok, zdezorientowana jestem na ten czas:P ksiezniczka paskuda to jestes kobieta czy facetem?:P bo jesli kobieta to my inaczej kochana bedziem rozmawiac:D

Gość
Hmm bo wszystko trzeba robić z... głową :P Ech pozatym normalnych dziewczyn brakuje :P No i jak tu próbowac jednego dnia być romantycznym i tylko pospacerować po plazy by innego dnia robic na plaży inne rzeczy :P ech rozmarzylem sie :P A co do efektów-połaczenie pełnej seksualnosci i jednoczesnego oparcia i trzeźwego myślenia może byc zaskakujące...

Gość
Zdesperowana jeszcze z wymaganiami ? To dobrze ;-) prznajmniej do końca nie dopadł Cię syndrom kafe :P

Gość jeśli będzie miał tylko
wystarczająco długiego pythonga, to na pewno:D

no a co?:P pierwszego lepszego mam brac?:P kochany ja sie jeszcze cenie, jeszcze:P jak bede miec 45lat, bede stara, pomarszczona, to wtedy bede brala co jest:P a teraz moge wybrzydzac,tak mysle:(

Gość Dop******lam dziś każdemu
Życzenia dla Ciebie: Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, Podkochuj się skrycie, Kontroluj swe żądze, Zarabiaj pieniądze, Lekceważ pętaków, Unikaj cwaniaków, Przepisów przestrzegaj, Na sobie polegaj

Gość ksiezniczka paskuda
jestem kobieta... i na babeczki sie chyba przerzucę.... na początek to będą Magdalenki.....;)mmm

heh ja tez mam w planach kiedys sie na tydzien na babki przerzucic:P ale to dopiero w planach, ja bede miec gdzies z 23lata, moze wtedy sie zobaczy:D

Gość
No to luzik :P Tylko odzew na razie mały... Poszukaj na forach meskich lub studenckich-tam łatwiej o kontakt z facetem który nie leczy sie po nieudanym zwiazku (lub sie nudzi to sobie kobiece fora przeglada) :P

ja wole na kafe:P bo kafe jest skupiskiem debili:D a ja innego nie chce:D nie wiem moze glupia ejstem ale ja chce taki zwiazek gdzie sa klotnie, gdzie sie bede zarla z facetem, a nie jakies smety, spokojnie, jakos tak bez emocji:P

Gość ksiezniczka paskuda
to moze pokaz cycki na portalu randkowym...:o wystarczy kawalek dekoltu... tlumy beda walic...ps.wiem co mowie..;)

Gość
Ech no to naprawdę będzie Ci trudno bo tutaj to raczej wiekszośc kolesie którzy nie rządzili w związkach :P Pozatym jak trafisz na takiego uparciucha jak ja to nie wytrzymasz bo niektórzy są niereformowalni.

Gość
Heh w gruncie rzeczy nie mam czego się lękać ;P i nie wmówisz mi że potrafisz byc bardziej uparta niż ja ;-) Chociaż kłotnie w związku rzeczywiście są fajne-bo pojawia sie tu element godzenia...

a ty kolego tylko o jednym, caly czas zmierzasz do jednego:P ale bysmy sie dogadali bo ja tez tylko o jednym;] tylko wiesz kochany, ja wychodze z zalozenia ze o tym sie nie dyskutuje, to sie robi:D a to ze jestes bardziej uparty niz ja to sobie tak tlumacz:P

Gość
Ja nie muszę sobie tłumaczyć. Ja wiem. A co do jednego-ot jakoś mi myśli dzisiaj tak krążą :P Wolałbym podziałać ale przez internet to się nie da :P

Gość
Ekhm ;-) Tak odrazu z trudnymi pytaniami ? :P Jest tylko ex która próbuje ze mną zacząc po raz drugi :P

Gość
Hmmm-na razie się wciąż wacham-bo chyba nieufny z natury jestem :P i raz ostrzej wkurzony nie wybaczam do końca :P

ja mysle jak raz sie rozstaliscie to juz drugi raz sie nie uda ja bylemu dawalam kilka szans i bez sensu to bylo chociaz jak macie byc ze soba to i tak bedziecie;)

Gość
Jak na raize to jej nie ufam :P ech musiałaby się naaaaaprawdę postarać żeby zdanie zmienił. :-)