Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jestem zdesperowana

Polecane posty

a ja widze ze jestes bystra;) i ze z koszalina. a mowili mi ze w koszalinie to same opalone blondynki.. a tu taka niespodzianka

a czy bajerant to nie wwiem, jeszcze az tak nie znam;)

haha deko - czy Ty mnie sledzisz?;) maly flirt nie jest zly, jesli zadna ze stron nie czuje sie pokrzywdzona

ok to ja zostaje tutaj, na tym topiku z fajna zdesperowana madchen:)

no co Ty mnie podejrzewasz o takie rzeczy:P chciałam zobaczyc kto taki zdesperowany i w jakiej sprawie jest:D

ja kolezanko jestem z terenow mordoru. aczkolwiek srodziemie rowniez jest mi znane ;) 022 miasto moje a w nim..

nie wiesz? podpowiem moje miasto nazywaja Paryzem wschodu;) duza czesc Polski Nas nie lubi np: Krakow, Slask..

bingo. jestes ostra jak papryka chilli(bardzo lubie) deko ja znam tylko kierunkowy do krk i ciechanowa i chyba do trojmiasta..

ale ja tez nie nzam wszystkich, ale do warszawy to sie tak wie poprostu:P

hehe przecież ja żartuje :) przecież nie musisz tego wiedziec, choć to troch dziwne;)jeśli o warszawe chodzi.

Fajna, a nie byłaś kiedyś w długim związku, planując wcześnie ślub i dzieciaka. Z tego co pamiętam, to się nawet na macierzyńskim wypowiadałaś o cesarce na przykład:P

tak bylam, chcialam dzieciaka, itp:o teraz bym sie chyba powiesila gdyby tak bylo:o bylam zaslepiona, nie widzialam wad mojego faceta, tak go kochalam dobrze ze to za mna;)

Gość zadowolona...
czyli w zdesperowany sposób szukasz kolejnego kandydata na ojca dla swoich przyszłych dzieciaczków?

To nieźle się trzymasz, bo z tego co pamiętam, wielka to z Twojej strony miłość była. Nie szukaj faceta. Seks sam Cię znajdzie. Baw się:)

troche swiezo.. niektore kochaja przez dwa lata od rozstania. ale skoro twierdzisz ze czujesz ze zyjesz;)

swoją drogą to szybko na Ciebie ta desperacja spadła;)

kochany, ja mam kochac dalej czlowieka ktory mi powiedzial ze zyczy mi zebym znalazla faceta ktory pobije mnie do nieprzytomnosci, brutalnie zgwalci i zostawi jak szmate?:o nie dziekuje szybko sie odkochalam, fakt, ale ja mialam watpliwosci co do tego glupiego zwiazku od lipca tamtego roku cholera balam sie ze go nie zostawie, ze bede w tym chorym ukladzie zale zycie ale powiedzialam dosc, ilez mozna:o

Pewnie mówił o swoich fantazjach, na które nie miał odwagi. Jeden dupek za Tobą, nie szukaj następnych 🖐️

moze pobicie i to zostawienie jak szmate bylo jego fantazja bo gwalt byl zrealizowany oczywiscie ''gwalt'' przykro mi ze mialam takiego faceta

a najlepsze to ze ja go bronilam przed kazdym kazdy po kolei mi mowil zebym zostawila go w cholere, a ja nie bo go kocham, on taki dobry itp ja sie strasznie przy nim zmienilam, bylam cicha jak mysz jakas a generalnie ja to oszolom, szalaput, gadula niesamowita i znowu taka ejstem:D a z nim czulam sie jak 80latka:o

"Nie szukaj faceta. Seks sam Cię znajdzie. Baw się " baw sie, baw. poznasz nowych znajomych. HIV i AIDS zapraszaja.