Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespełniona40

40 lat i brak dziecka

Polecane posty

Gość głowa do góry
osobiście znam kobietę, która w wieku 40 lat urodziła zdrowe dziecko (co prawda trzecie). Po prostu nie marnuj więcej czasu, tylko zacznij działać. Gdyby chodziło o mnie, zaczęłabym od banku spermy.

Gość alepomysł
jednym słowem dawaj każdemu kto się napatoczy, później zostaniesz samotną matką z dzieckiem walczącą w sądach o alimenty na chleb dla dziecka oraz odwiedzającą opiekę społeczną i inne instytucje, ktore dają za darmo. Także do dzieła.

Gość głowa do góry
Wydaje mi się, że 40 letnia kobieta ma już stabilną sytuację finansową. Co do rodzicielstwa w pojedynkę, to chyba jest to w tej sytuacji oczywiste i nie zaskoczy autorki.

Gość niespełniona40
Dziekuje Wam za wszystkie sugestie. Poki co przemyslalam sprawe geja i troche bołabym sie skazywania dziecka na towarzystwo taty, choc osobiscie nie mam nic do gejów. Z kolei faktycznie zawsze bylam uczciwa w zamiarach i nie chce nikogo w ten sposob wkopywac, nawet gdybym miala pozostac samotna do konca moich dni. Chyba, zeby znalazl sie chetny ;) w co jednak wątpie. Owszem kamdydatow do niezobowiazujacego seksu moglabym miec niejednego, ale tylko do tego. Nie wiem dlaczego nie podobam sie facetom :( Odnosnie finansow na dziecko, to ja mam dosc dobra prace, swoje mieszkanie, wiec musialoby sie cos losowego wydarzyc zebym szukala pomocy w opiekach czy innych. Mam nadzieje, ze nie bede musiala. No i co jeszcze boe sie owszem o zdrowie dziecka, ale mam od lat dobrego ginekologa, sa badania prenatalne no i w koncu, teraz coraz starsze kobiety rodza.

Gość zuzaaa
widzisz jesteś uczciwa i to twoj dylemat. Są dziewczyny co nie patrzą na uczciwość, na to czy dadzą radę, z kim będa mieć dziecko, dla nich liczy się tylko dziś. Najwyżej później narzekają, ze ojciec dziecka niedopowiedzialny.

oczywiscie ze coraz starsze rodza ale masz wieksze prawdopodobienstwo niz mloda kobieta ze urodzisz chore dziecko ja bym sie bala bo co zrobisz jak na usg powie ze dziecko ma downa nie usuniesz przeciez a chore dziecko wymaga 100 razy wiecej uwagi niz zdrowe

Gość raaaaaaaaaaaaaa
a zamiast adopcji gdybys dla kilkulatka zostala matka zastepcza,????

Gość do autorki tematu tu
chcesz mieć dziecko to powiem brzydko: puść się z kimś moja kuzynka lat 34, rozwódka tak zrobiła. Efekt: od maja jest mamą ślicznego synusia ;-) powodzenia

Gość bbbbbbyyyyyy
no to twoja kuzynka dobra, co te baby nie zrobią, a skąd kuzynka będzie wiedziała, ze dziecko jak dorośnie będzie szczęsliwe, że zostalo poczete z łajdaczenia się. Jak jakbym się dowiedziała, ze matka w ten sposób postąpiła tobym jej tego nie podarowała.

Gość takmysle
kuzynka rozwodka, do tego pusciła się aby mieć dziecko - wynika z tego, że kuzynka została rozwódka bo uwielbia puszczać się i mąz miał dosyć utrzymywania takiej baby. Bo nie każdą kobietę stac na puszczanie się. Ta co się raz puściła to i więcej się bedzie puszczała. także widocznie kuzynce puszczanie nie przeszkadza. A co do dziecka, to dziecko nie zabawka i dziecko jak ma kilka lat to dopytuje się o ojca. I co mamuśka powie mu, rozłożyłam się na ulicy i brał mnie kto chcial i nie wiem kto jest twoim ojcem.Z takimi babami to winno się postępować tak jak w karajach trzeciego świata, zakopywać na środku miasta, wsi w piachu po głowe i niech każdy spluwa na nią.

Gość bla bala bla
niespełniona40 .......nie przejmuj sie pierdoleniem polamanych niewiast ktore maja jeszcze sieczke w glowie.Dziwimy sie ze sie na swiecie piora wojna za wojna co sie dziwic jak na glupim cafe tyle jadu i nienawisci jest. Drogie kretynki co niektore jak bedzie miala byc samotna matka to bedzie wychodzac za maz zostajac wdowa itp.strasznie ograniczone jestescie.Jesli chodzi o wiek.CO Z TEGO???Teraz pozne macierzynstwo jest w modzie slawnym kobietom wolno a szarakom nie?pilnowac swoich nosow niedorajdy zakompleksione:-o

Gość Jacek_40
Szukam kobiety w wieku ok 40 lat w celu stworzenia zwiazku. Chce miec jeszcze dziecko. Prosze tylko o powazne odpowiedzi. Jacek

Gość no nie mogęęę
\"późne macierzyństwo jest w MODZIE\" chłe chłe chłe...nieźle musisz być jeb.nięta, żeby w tak ważnych sprawach kierować się tym co modne :O I to ma być argument ? Żal, że takie kretynki chodzą po świecie....

Gość do no nie moge
z ta "moda" to przeciez jest przenosnia, po prostu znaczy, ze kobieta dluzej zachowuje teraz mlodosc biologiczna , częsciej sie zdarza pozne macierzynstwo ,mówi sie o tym, nikogo to nie dziwi. Kiedys bylo to nawet wstydliwe, za czasow prababek kobieta 40letnia byla sędziwa matroną. Wiadomo,ze nikt nie rodzi dla mody, ani pozno, ani wczesnie.