Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina z

Wybieram na partnerow chamow. Skad to sie bierze ?

Polecane posty

Gość Karolina z

Ostatnio zakonczylam 2 zwiazek w tym roku gdzie wiazalam sie z skurczybykami. Na szczescie gdy dochodzi do 1 klotni gdzie w zasadzie wszytsko wychodzi na jaw - ze potrafia ranic, maniuplowac, uciekam gdzie pieprz rosnie ale mimo wszytsko bardzo zraniona. Z 2 strony lubie tez spokojnych facetow z taka pozytywna energia tylko oni w przewadze sa juz zajeci a ci ktorzy przy pokazuja ze jestem ich calym swiatem mnie nie kreca:o Czy to jest jakos genertycznie uwarunkowane czy widac wplyw tatusia?:o

Gość pokeeeeeem
Czy Twój ojciec jest chamem ? przepraszam za sugestię, ale podświadomie wybieramy partnerów podobnych do naszych ojców...

a może po prostu obracasz się w takim towarzystwie? Taki styl życia i bycia? co do sugestii z tatusiem, też jestem \"za\". ja wybrałam kiedyś faceta toczka w toczkę jak mój Tatuś: inteligentny, czarujący, przystojny, tchórz, słabeusz ze skłonnościami do nałogów. Przeraża mnie podświadomośc. Ja już tak nie chcę!!! Chcę silnego faceta , wolnego i odważnego jak ja!

Gość Karolina z
Moj ojciec to przyklad skurwysyna jak sie patrzy :o Choc z strony, gdzies w glebi wiem ze i tak przyszlosc, moje zycie zwiaze z dobrym cieplym czlowiekiem ...

Gość Karolina z
Nie obracam sie totalnie w towarzystwie takowym, bo na dluzsza mete nie zdzierzylabym raczej chama :o To byly zupelne przypadki - 1 poznalam podrozujac stopem po polsce a 2 przez net (tez czarujacy inteligentny przystojny i skurwysyn jak ojciec) Jestem sama delikatna i bardzo wrazliwa osoba ..Moi przyjaciele to osoby cieple, spokojne, przyjazne

Gość raoammaxxx
No to uświadom sobie problem, że cię ciągnie do facetów pokroju tatusia i panuj nad tym.

Podniecają Cie skurwiele... nie przejmuj sie, wiele kobiet tak ma.. lubicie złych chłopcow i tyle

Gość Karolina z
:o racja ale co najlepsze powtarzalam sobie ze musze uwazac i nie dam sie jak moja mama i co ? lecze teraz zraniona dusze po ostatnim :o:O

Gość no niestety
za taką sytuację możesz podziękować "kochającemu tatusiowi".:o

Gość Karolina z
Komicznie, bede sie przejmowac i zrobie cos z tym nawet.

Gość tez ciekawam
no dobra - ale jak nad tym pracowac? co z tego, ze wiem ze a takich trafiam, moge sprobować sie nie angazować, ale czy to rozwiąze problem?

Gość Karolina z
Ja wroce do dawnej faktyki sprzed kilku lat bo jak widac sie sprawdzala - faceta na dystans i brak zaufania.Na to trzeba zasluzyc i tyle. Poza tym po wyrazie twarzy tez co nieco mozna wyczytac .

Gość ku rwa nie macie
co innego do roboty tylko na tym kafe mezowi obiad ugotowac, podlogi umyc, posprzatac parnie zrobic

Gość Karolina z
Sprztac gotowac prac to ja moge dla siebie:P

Gość Dop******lam dziś każdemu
:D

Gość Karolina z
ktos ma jeszcze inne rady ?:P

Gość Karolina z
Jesli to prawda to wole byc juz sama.

Gość geodezja
Nie to nieprawda. dziewczę od tego mamy mózg, zeby uczyć się na błędach i podejmować swiadome decyzje.

Karolina nie przesadzaj. Wybieraj Chama w wersji ''Light'' Ja tam ''złych facetów''lubie i nie mam zamiaru tego zmieniać( zły facet-- dla mnie to nie męski bokser--żeby była jasność) A poza tym sie wtrące,myślisz ze uczuciowi romantycy nie manipulują,nie ranią?Też to robią.

Gość chyba damski bokser
''zły facet-- dla mnie to nie męski bokser--żeby była jasność'' męski bokser? Czyli co facetów ma nie być, ale kobiety tak?

Gość chyba damski bokser
* bić

Gość Karolina z
Zlosiwla napisalam ze jesli to prawda. A wiadomo ze kazdy ma swoja:P Dla Ciebie wersja light to jaka?

Gość ofe rma
a jaki to jest ten "zły facet" i dlaczego jest taki pociągający? jeżeli oczywiście potraficie to jakoś określić.

Zawsze miałam ''chamów''ale wyszłam za mąż za wrażliwca,(kwiaty,prezenty)po ROKU tak mnie prał po gębie ze wstydziłam sie wyjść z domu,zamknął w 4 ścianach bym nikogo innego nie znalazła. Dlatego nigdy wiecej wrażliwców.

Gość Karolina z
Zlosliwa mam przyjaciela ktory jest "wrazliwcem"(tak naprawde do konca nie wiem co masz na mysli piszac to ) sporo czasu go znam i jest to cudowny czlowiek.Jest meski, ale jednoczesnie nie boi sie przy mnie okazywac swoich uczuc czy slabosci. Gdyby nie 1 rzecz mysle ze bylibysmy razem chociaz o i le to nienastapi kiedys;) Dla mnie zly mezczyzna :P probuje mnie stlamsic za wszelka cene, pozbawic swojego zdania, osobistego zycia. Najlepiej abym stala sie zastrzaszona kobieta-cieniem, ktora wykonuje wszytskie jego rozkazy. Tyran manipulant. Co rani slowem czynem. Co upokarza, co nie liczy sie z kobieta. Wysmiewa, chce swoje kompleksy leczyc kosztem innych. Tchorz . Moglabym troche jeszcze wymienic.

Jak? nie chce dokładnie opisywać,ale historia jest w sumie smutna... Jestem w trakcie rozwodu prawdopodobnie we wrześniu będe wolna. Mój mąż utrudnia mi dalej życie jak może próbując mi wmówić ze jestem workiem na sperme i do bicia:O(porywa syna ze szkoły) No ale wiem ze tak nie jest,bo jestem zajebista:classic_cool: Spotykam sie teraz z kimś bez zobowiązań,właśnie z takim ''chamem'' ale czuje ze już chyba nigdy nie bede potrafiła być w ''normalnym''związku. gdyby nie mój silny charakter i pomoc mojego przyjaciela geja👄to skończyłabym na ''Batowicach'' Oferma z Twoich postów wychodzi ze jesteś takim ''złym''facetem dlatego na Ciebie zwróciłam uwage:classic_cool: