Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalmisiebie

przegralam o faceta z inna dziewczyna jestem zalamana

Polecane posty

Gość zalmisiebie

nic mi sie nie chce:(

Gość zalmisiebie
mi wcale nie jest wesolo:( glupia bylam ze myslalam ze cos z tego moze byc...

Gość zalmisiebie
problem w tym z e on mi sie nadal podoba mysle o nim i nie umiem zapomniec:O

Gość comtessa
walczyłaś z inną kobietą o faceta??? :o mam zasadę, jeśli tylko na horyzoncie pojawia się inna - odpuszczam, facet jak będzie chciał ciebie to na kolanach przypełznie, a jeśli wybierze tą drugą to jego strata.

Gość zalmisiebie
ja zawsze przegrywam zawsze pojawi sie jakas do ktorej odchodza:O

mi by tez sie nie chcialo rywalizowac z jakas laska o faceta :O ponizajace by to dla mnie bylo zreszta ja o nikogo nigdy nie walcze

Gość zalmisiebie
tyle ze co ja moglam zrobic? juz nic a co do pewnosci siebie juz jej nie mam po tym jak poszedl sobie do jakiejs innej:O

nie masz pewnosci siebie, skoro rywalizowalas nie o to chodzi ze poszedl do innej to normalne ze nie wszytskim sie mozna podobac uwierz w siebie, ze jestes zajebista ( i taka badz) i olej inne skoro on woli ja, to tym lepiej dla ciebie, on musi w Tobie zobaczyc cos, co go zafascynuje, inaczej to bez sensu, nie sadzisz?

Gość zalmisiebie
jakos 6 mc byl zafascynowany wystarczyla krotka rozlaka i juz poszedl do innej:O i dto do jakiej...😭

Gość zalmisiebie
w czym ona niby jest lepsza ? 😭

niewazne do jakiej :O widocznie ona odpowiada mu bardziej niz Ty, co wcale nie swiadczy o tym, ze ty jestes gorsza :O gdybys Ty spotykala sie z FAJNYM chlopakiem, a spotkala ZAJEBISTEGO, to tez bys poleciala do tego drugiego :O (zajebisty to dla niektorych po prostu fajny - i odwrotnie, kumasz?)

zgadzam sie z wypowiedzia poprzedniczki- na pewno wybral to, co mu najbardziej odpowiadalo, lepiej teraz niz pozniej jak juz jest za pozno..

Gość zalmisiebie
:O:O:O:(:(:(:(:(:(:( szkoda tylko ze zrobil mi nadzieje....:(

Gość zalmisiebie
jak po 6 mc znajomosci wspolnych imprez spotykan pocalunkow mialam sobie nie zrobic zludzen??:O

a mnie facet zost bo przeszkadzala mu odleglosc jaka nas dzielila zapowiadalo sie tez super w koncu poszedl na latwizne wygodnie mu tak i juz...:O czasami faceci wybieraja a to co im w danym momencie odpowiada...

no dobrze, niech CI bedzie spotykaliscie sie, zrobilas sobie nadzieje ale wybral inna :| zreszta do 6 miesiecy to nie mozna byc niczego pewnym, nasteopnym razem bedziesz wiedzuiec, zeby za syzbko sobie tych "nadziei" nie robic :O a teraz przestan sie uzalac, jestes fajna i ladna skoro cie chcial na te 6 miesiecy, a ze spotkal taka co mu bardziej odpowiada to trudno, coz, bywa

Mnie kiedys "posrednio" facet zostawil ze wzgledu na odleglosc, ktora do tego miala byc tylko tymczasowa. Bezposrednio to ja go zostawilam ale dlatego bo on sie tak zachowywal, ze mnie odpychal od siebie. A na poczatku tez sie deklarowal, ze odleglosc nie bedzie dla niego zadnym problemem.

Gość zalmisiebie
jetsem zbyt slaba aby zapomniec i caly czas doszukuje sie co sie takiego stalo w czym zawinilam ,,,co tamta takieggo ma?:O 😭

moze poprostu mu dala du** i mu sie tak spodobalo ze odszedl. zreszta gdybys o niego nie walczyla, byla lekko niedostepna to by za Toba szalał okropnie!(wiem to z doswiadczenia) a ty co? sorry ale troche sie ponizylas. a ten chlopak, to pewnie zwykly ruchacz. dlatego wez sie w garsc, zrob cos dla siebie- nowa fryzura(czy co tam chcesz) pomysl ze jestes zaje***** , a znajdziesz lepszego, fajniejszego. aha i 1 rada na koniec-tylko sie nie k u r w !!! bedzie dobrze:)

Gość zalmisiebie
fajna moze dla niego bylam ale na krotka znajomosc nie na dluzej:O

Gość zalmisiebie
Turquoise --> przyda mi sie jak mnie ktos porzadnie mlotkiem w glowe walnie:D nie zrozumcie mnie zle ja za nim nie latalam .. moze zle sie okreslilam ....:O

tak czy siak, przestan sie uzalac, bo to nic nie da :O takiej placzki to ja tez bym nie chciala:P idz na zakupy, nad wode, do fryzjera, na impreze, na piwo, umow sie z kolezanka, z jakims facetem i zapomnij o tym :) proste no chyba ze wolisz siedziec, beczec i uzalac sie na kafe, to juz jak wolisz 🖐️