Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boisiebardzo. ona

czy nie uprawiajac seksu mozna zajsc w ciaze??????

Polecane posty

Gość upupasewaaeaeawea

Gość Kara.
Byłam w podobnej sytuacji. Czytając to form można się pocieszyć też i przeciwnie. Zależy jak to robiłas. Zrób sobie test jeśli nie masz okresu nie tylko to może być oznaką. Nie martw się o to bo to też wpływa na jego przesuniecie. Jeśli masz wątpliwość to jakieś do 20 zł i masz 99% GWARANCJI;)

Gość boisiebardzo. ona
Kara-bardzo dziękuję za szybką i mądrą odpowiedź ! Nie mogę nic więcej napisać bo mi mała płacze ale spójrz na datę założenia topiku ty TĘPA CIPO !

Gość pytammm.
a zaszłas w ciaze po tym incydencie czy rtylko nie potrzbnie sie bałas .?

Gość cooper
Można i zapewniam że możesz być w ciąży. Miałam taką samą sytuację. Facet wziął i uciekł a ja zostałam z bliźniakami

Gość lila64
@boisiebardzo. ona ,,nie moge nic wiecej napisac bo mala mi placze'' czy to znaczy że masz dziecko bo zabardzo nie kapuje ;//

Gość Alejandro667
Nie mogę słuchać już tych bredni..."W naszym kraju taka biedaczka musi urodzić.." No sory bardzo, ale jaka biedaczka? Raczej nikt jej do seksu nie zmuszał, chciała to ma...Do współżycia trzeba dorosnąć. Taka "biedaczka", która ma 15-18 lat może sobie chyba trochę poczekać jeśli tak bardzo boi się tej ciąży, prawda? Jak coś się robi to trzeba się liczyć z konsekwencjami.