Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek wawa 29 lat

Wydaje mi się że moja żona mnie zdradza. Nie mogę jej jednak nic udowodnić.

Polecane posty

Gość romul
dopełnienie mojej wiadomości : najpierw przyłap żonę na zdradzie a potem ty szukaj przygody nie rob nic co drugiemu nie mile a to źle zrobiłeś ze dałeś sie uwieść koleżance z pracy twoja porażka będzie bolała

Gość romul
tylko jednego nie rozumiem dlaczego kobiety są podejrzliwe o zdradę bo ja nie bylem rożnie sobie to tłumaczyłem jak to kobieta ma rożne nastroje a 2 telefon znalazłem dokładnie jak opisałem przez przypadek bo sie szafa rozwaliła ( drzwi wypadły z prowadnicy ) a telefon znalazłem przy niej i jak tu tłumaczyć zachowanie mojej zony

Gość zawstydzony anonim
Jestescie wszyscy oblesni i zboczeni!

człowieku..dam ci radę... zapisz się do dobrego psychiatry..jesteś totalknym idiotą,a do tego złym człowiekiem,wyrachowanym samcem pozbawionym honoru:( a żonie dziękuj za to,że siedzi z psychopatycznym draniem.pieniądze to nioe wszystko..kochany. MIAŁABY RACJĘ,SZUKAJĄC SZCZĘŚCIA..TY NIM NIE JESTEŚ

Gość pinkiboy
Wykonujemy usługi detektywistyczne polegające na uzyskiwaniu informacji o osobach, przedmiotach i zdarzeniach na terenie całego kraju, a w szczególności: Poszukiwanie osób zaginionych Poszukiwanie osób ukrywających się Sprawdzanie wiarygodności osób, firm oraz informacji Zbieranie informacji w sprawach karnych Zbieranie informacji w sprawach karno-skarbowych Doradztwo prawne i procesowe Ustalanie wiarygodności informacji dotyczących szkód zgłaszanych do towarzystw ubezpieczeniowych Ustalanie beprawnego wykorzystywania w działalności gospodarczej znaków i nazw towarowych, nieuczciwej konkurencji oraz ujawniania wiadomości stanowiącej tejemnicę handlową Oferujemy: Wywiad Wszelkie informacje dotyczące osób i firm, składników majątkowych i inne Podsłuchy Wykrywanie (wille, mieszkania, instytucje, samochody) Obserwacja Do spraw rozwodowych i innych Ustalenia Numery telefonów, adresów, tożsamości osób, numerów samochodów Dokumentacja foto-video Do spraw rozwodowych, spotkań oficjalnych, nieoficjalnych, itp. Rozwody Kompleksowa usługa Usługi indywidualne www.pinkiboy.cba.pl

Gość vcnhhcdd
ona odsunela sie od ciebie bo jestes zasranym materialista. Kobieta potrzebuje ciepla. Ciagle mowisz o kasie. To muwi ja wkurzac.

Gość taka sobie jedna ...
kompleks Otella i tendencje paranoiczne zal mi tylko tej kobiety, znosic takie upokorzenia.

Gość taka sobie jedna ...
nie dziwie sie ze stracila zainteresowanie seksem, z takicm czlowiekiem ktory ja upokarza i jej nie szanuje. Kolego, zglos sie koniecznie do spychologa, jak najpredzej - sprawa jest pilna i grozna dla otoczenia

Gość hhhhajaja
gosciu ukatrupil zone, nakryl ja w salonie z owczarkiem niemieckim.

Gość hhhhajaja
czytaliscie w gazetach?

Gość Ja zrozumiałem
nie bede sie rozpisywac ale byłem w podobnej sytuacji,,,siądz porozmawiaj z żoną ,,,spędzaj z nią i dzieciakiem więcej czasu,,,,chwyc sie za mitłe,,,skocz po zakupy.....wyjez na wekend z nimi na miast,,,,,to było kilka porad,,,,ALE PO PIERWSZE stań przed lustrem i zastanów sie czego TY chcesz .....ZAZDROŚC to faktycznie choroba ja sie z niej wyleczyłem ,,,POZDRO.

Gość popieram autora

Gość Marek wawa 29 lat
moją żone rucha 10 murzynów, spodobało mi sie i 3 mi pożycza

Gość Podobny lecz inny
Marku choc jestem w podobnej sytuacji i moze nie zarabiam kokosow jak to piszesz,to stwierdzam ze jestes nie normalny piszac te posty,najpierw skarzysz sie na zone pozniej mowisz o kolezance z pracy a na koniec okazuje sie ze kolezanka jest w trzecim miesiacu ciazy z toba.ty jestes jeb...ty zdrowo.A tak szczerze nie szukalem tematu z toba,lecz chcem sie poradzic kobiet ktore napewno wiedza wiecej ode mnie na temat ich. Mam dosc duzy problem z moja kobieta,poniewaz jest od 3 miesiecy strasznie oziebla dla mnie,wczesniej moze tez nie pawala miloscia do mnie lecz nie byla taka jak teraz,jest kompletnie bezuczuciowa,beszczelna i oschla dla mnie.Nie ma szacunku za grosz malo tego nie zabardzo przywiazuje uwage do naszej coreczki ktora ma juz 7 lat i potrzebuje zainteresowania.Wykrzykuje straszne slowa ktorych nawet nie chcialbym powtarzac,napewno jest tez w tym moja wina lecz ja zaimuje sie domem i dzieckiem oczywiscie tez pracuje,a do tego staram sie zeby wszystko bylo na mojej glowie,lecz zauwazylem ze Ania bo tak ma na imie moja ukochana zaczela myslec ze jest pepkiem swiata,kiedy jej powiem ze moglaby ugotowac obiad lub cos sprzatnac chocby po sobie to odpowiada ze ona gosposia w tym domu nie jest.Podejrzewam ze moze kogos miec dla kogo chce poswiecac wiecej czasu niz dla nas.Nie wiem co o tym wszystkim myslec bo zawsze wydawalo mi sie ze mam cudowna kobiete,lecz teraz zaczynam watpic patrzac chocby na to jak sie zachowuje w towarzystwie z calkiem dla niej obcymi facetami,wyglada na taka jakby byla spragniona innego faceta,a mnie calkiem odpycha od siebie i wszystko mysli ze zalatwi krzykiem i awantura.Malo tego pisala ostatnio ze swoja kolezanka na skypie i zauwazylem ze kolezanka pytala jej sie czy robila sobie test,nie wiem o co chodzi ale narazie nie wypytuje jej poniewaz nie chcem zeby sobie pomyslala ze jestem jakis upierdliwy.Ze mna raczej nie miala problemow jesli chodzi o jakies podejrzenia z ciaza poniewaz jestesmy zawsze ostrozni i staramy sie zabezpieczac.Jesli ktos moze mi poradzic co z ta sprawa zrobic to bylbym wdzieczny.pozdrawiam

Gość undercover
Dobra Panowie poczytałem, przemyślałem, i tera ja pytam co zrobić : Jeśli chodzi o komputer wie, że niema szans, bo jestem dobry w te klocki i za dwie minuty bym odkrył, co się święci: ( ale są pewne inne symptomy) , które niestety strasznie mnie niepokoją, nie mówię, że nie mogę sie mylić, ale.... Właśnie zawsze pozostaje, ale, zauważyłem pewne zmiany w naszym życiu jak na przykład auto kasowanie SMS gdzie nigdy tego nie robiła (sprawdziłem telefon) brak dowodów, podejrzewam nawet, z kim może się spotykać i na moje nieszczęście jest to nasz ( Mój do niedawna) dobry znajomy (sąsiad), jeśli tylko wspomnę jego imię żona wpada w jakby zachwyt, nie wiem nie umiem tego określić, ale jest no w niebo wzięta, ostatnio pojechał po nią do pracy: (, sam zaproponował jej ( nie jestem pewny ale chyba do niego sama dzwoniła bo ja nie ) ja niestety nie mogłem, bo nasza córeczka była chora i miała gorączkę, i nagle musiała zostać pół godziny dłużej w sklepie, gdzie ja po nią jeżdżę i Nigdy nie zostaje zawsze wychodzi o czasie, jesteśmy ze sobą 8 lat i 6 lat po ślubie mamy syna i córkę i znam swoją żonę jak własną kieszeń i wiem, że coś jest nie tak, tak jak wy czujecie ze z nami facetami jest coś nie tak, tak ja wiem, że cos mi sie kroji, pomóżcie może nie jestem idealnym facetem i z wyglądu i z charakteru, ale tacy się nie zdarzają w łóżku (przynajmniej mi się tak wydaje) nie mamy jakiś problemów, faktem, że rzadko sie kochamy, ale to bardziej z winy mojej żony a raczej jej niechęci, może udać sie do Jakiegoś specjalisty, bo szczere rozmowy spełzły na niczym, kocham moją zonę i Nie chcę jej stracić, ale też jestem raczej zdania, jeśli jest coś nie tak nie kocha mnie nie chce ze mną być to lepiej to rozwiązać pokojowo ze względu na nasze skarby, proszę tylko nie piszcie mi, że jestem pantoflarzem w domu raczej decyzję podejmuję Ja, jako mąż i ojciec, ale tak jak pisałem kocham żonę zależy mi na niej a najbardziej zależy mi na szczęściu moich dzieci:, ( jeśli ktoś ma jakieś pomysły jak to ugryźć tak żeby się nie zorientowała czekam na rady.

Gość dr diag
porozmawiac? walnac prosto z mostu co wam chlopaki lezy na watrabach i tyle. ja zdrade wyczulam od razu, dowody skompletowalam w ciagu 6 dni bodajze. Cala afera trwala jakies 8 dni. Skoro u was to sie ciagnie i ciagnie; a dowodow jako takich nie ma, to pozostaje albo dac spokoj z podejrzliwoscia i zadreczaniem samego siebie, albo ROZMOWA z wylozeniem kart na stol? tylko z drugiej strony tych kart brak... moge dodac, ze w moim przypadku motyw z telefonem okazal sie potwierdzac przypuszczenia

Gość undercover
dr diag Może i masz rację, ale powiem Ci coś takiego zawiozłem Dzieci do babci zaprosiłem do kina zjedliśmy wieczorem kolację wróciliśmy do domu lampka wina, i zacząłem rozmowę delikatnym tonem z wyrozumiałością, co się miedzy nami dzieje, czy może ma o coś pretensje, czy może mnie nie kocha juz a może jest ktoś inny?? Moja zona 8 lat ze mną jest i wiem, kiedy cos ukrywa kłamie itd.... zgadnij jak się skończyło, nie wiesz???? Powiem Ci kłótnia i stwierdzeniem, że mi wali i jest chory umysłowo i jak mogę ją w ogóle podejrzewać, o co s takiego, więcej nie chce w ten sposób tego załatwiać.

Gość do padalaca autora topiku
facet poprostu zruchal inna i teraz szuka dziury w calym, sam zdradzil i probuje dowiesc zdrady zony ,wnioskuje ze chodzi tutaj o kase i facet sie boi ze moze wszystko stracic, rozwod pewniak z jego winy,jeszcze probuje udowodnic zdrade zony ktora prawdopodobnie go nie zdradza, palant jeden, smaz sie w piekle

Gość szok-jesteś debilem
wątpię w twoją miłość do żony skoro już sobie planujesz nowe życie i zastanawiasz się co tu zrobić, żeby nie oskubała cię z majątku może dlatego że poświęcasz dużo godzin w pracy, twoja żona czuje się samotna, a przy okazji nie okazuje uczuć. Powiedz za co? Za to, że męża nie ma 10 godz w domu, a jak wraca to chce spać? Współczuje żonie

Gość chłopaki 3majcie sie i
..nie dajcie sie - z własnego doswiadczenia wiem, ze liczy sie pierwsza mysl - skoro pojawila sie mysl o zdradzie to znaczy, ze ta zdrada jest ;) łzy ,wyplakiwania tutaj nic nie pomogą :( placzac robicie z siebie jeszcze wielkich baranow - milosc w dwie stony zdaza sie 1 na 1000 - reszta sie sypie jak leci 🖐️

Gość do podobny lecz inny
słuchaj, jeśli chcesz uratować małżeństwo, masz w tej chwili tylko jedno rozwiązanie, dosyć brutalne wypadałoby się dowiedzieć czy żona rzeczywiście kogoś ma, jeśli ten ktoś jest żonaty to wygrana twoja musisz zagrozić jej odejściem czy rozwodem albo separacją i wtedy zorientujesz się jak wygląda sytuacja

Gość undercover
Do chłopaki 3majci się: Mniemam, że jesteś kobietą, powiem tak u mnie w bloku dwa lata temu facet był w podobnej sytuacji aczkolwiek u niego było wiadomo ze go zdradza, ( bo ponoć mu powiedziała), lecz robiła to tak sprytnie żeby nie miał dowodów, też sie jak to nazwałaś chłopak nie rozpłakał się poszedł za pierwszą myślą, że go zdradza, rozwód kłótnie rozstanie separacja psycholog dla dzieci, dziś jest tak ze oboje okrutnie tego żałują on ze ja podejrzewał, ona, że z nim nie porozmawiała i jest za późno by to ratować, bo powiedzieli sobie tyle rzeczy przykrych i okrutnych, że raczej bardziej sie nienawidzą Niż kochają a morał tych wydarzeń taki ze starsza córka się zamknął w sobie szkoła spadła na psy, koleżanek brak, a młodsza do dziś moczy się w nocy 5 lat i nadal chodzi do psychologa i neumie sie z tym uporać, przepraszam, ale za bardzo kocham swoje dzieci, aby robić taki cyrk, przede wszystkim z natury jestem ostrożny w swoich działaniach i wolę mieć trochę więcej pewności i minimum dowodów zanim podejmę, jaką kol wiek decyzję, a z tego, co widzę zaczynam żałować ze tu napisałem, ponieważ na tych portalach przeważnie chyba wypowiadają się mądrale, co nigdy niemiały z takim czymś Odczynienia lub co Gorsza może miały i juz jest po wszystkim i zapomniały jak to było w tym czasie jak one potrzebowały porady:(

Gość barbados1009
Jesteście młodym małżeństwem i radziałabym porozmawiać szczerze. Dlaczego ona zachowuje się w ten sposób wobec ciebie? Może jest zazdrosna o ciebie i także ciebie podejrzewa o zdradę? Kiedyś spędzaliście dużo czasu ze sobą , teraz bardzo mało (sam napisałeś, że pracujesz po 10 H??), a gdzie w tym wszystkim rodzina, dom, a w końcu ona sama? Kiedyś ją rozpieszczałeć...kolacje, kino itp teraz nic....tylko praca i kasa! Owszem pieniążki sa bardzo ważne, ale żona również....Może ta twaoja koleżanka z pracy (bardzo dobra z resztą) zachowuje się wobec ciebie zbyt śmiało, ona o tym wie, często o niej mówisz...psychika kobiety jest nieodgadniona i sama wiem po sobie, że często zdarza mi się tak popłynąć i wpaść w szał na mojego mężczyznę, bo spóźnił się 15 min....gdzie do cholery był przez 15 min!!! Tylko on wie, że ja wpadam szybko w szał i teraz mnie uprzedza.... Jestem troche starsza od ciebie, nie jestem mężatką, ale myślę , że mam trochę doświadczenia i szczerze polecam rozmowę. Zaskocz ją np. w piątek, przyjdź normalnie do domu po 8 godzinach pracy i spędzcie trochę czasu ze sobą, albo.... dajcie na jeden dzień komuś dziecko i spędzcie całą noc ze sobę....ona niech w ciągu dnia odpocznie i przygotuje się na wieczór, ty zaplanuj wspaniały wieczór...kolacja, tańce, kwiaty,piękna bielizna...daj jej prezent, rozpieszczaj ją.... Jeżeli po takim wieczorze stwierdzisz, że cale twoje starania poszły na marne, to wtedy powinieneś się zacząć martwić.... A te kamerki zostaw dla siebie (powiedzmy tak dla bezpieczeństwa) tylko nigdy jej o tym nie wspominaj, bo ci nie wybaczy....a o telefonie nie wspomnę....Powodzenia. *no i uważaj na pseudo przyjaciółki....czasami one właśnie tworzą ten bujny świat i twoje wyobrażenia....tacy ludzie toksyczni....nie mają własnego życia, są sami i robią wszystko aby zniszczyć życie innym....A może jej miłośc do ciebie jest tak ślepa, ze postanowiła zniszczyć twoje życie i zagarnąć ciebie tylko dla siebie?? Proponuję przemyśleć wszystko jeszcze raz...

Gość barbados1009
Pomyłka!!!! pierwszy wpis był totalna pomyłką! nie doczytałam....szkoda pisać...i po co ten banał żona , rodzina dom....powinieneś zacząć od tego, że twoja szparka sekretarka jest z toba w ciąży !

Gość ale jakos nie przyszło
Ci do głowy ze ona sie tak zachowuje od czasu kiedy urodziło sie dziecko? Moze ma długotrwałą depresje po porodową moze czuje sie samotna bo spedza czas tylko z dzieckiem bo Ciebie wiecznie nie ma.....może jest jej porpostu zle.... okaz jej wiecej uczucia idioto jeden...poswiec wiecej uwagi a nie szukasz zdrady tam gdzie jej nie ma....gdyby cie zdradzala to juz bys mial dowod kretynie jeden.

Gość undercover
Widzę że mieszają sie tu wypowiedzi faktycznie padalca autora tego topicu , i sam już niewiem czy piszecie do mnie czy nie ,jednak zdecydowałem sięna detektywa najbardziej podejżany jest sasiad , więc jutro bede miał coś do zrobienia i poproszę go o podjechanie po żonę , a detektyw będzie czekał i się zobaczy ...... co ma być to będzie albo w jedna stronę albo w druga i jeśli nic niznajdzie odpuszczam sobie bo zwariuje niedługo :(

Gość Wydaje mi się że
czyli wniosek jest jeden... jak facet zdradza zone to cham,prostak i materialista... jak żona zdradza faceta, to oczywiści facet jest chamem,prostakiem i materialistą :D

Gość jesteś ....
jesteś porypany...dupek do kwadratu!!! Masz ochotę zdradzić żonkę a może juz ją zdradziłeś, a ta twoja przyjaciółka jest... jest ciebie warta