Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek wawa 29 lat

Wydaje mi się że moja żona mnie zdradza. Nie mogę jej jednak nic udowodnić.

Polecane posty

Ja siedzę w pracy po 10 godzin dziennie, ona pracuje symbolicznie (zdalnie z domu - prowadzi rozliczenia księgowe) - jej praca nie zajmuje więcej niż 2 godziny dziennie. Mam mnóstwo czasu żeby mnie zdradzać i myślę że to robi. Co to znaczy, ze pracuje "symbolicznie"? Uwazasz, ze praca w domu to rozrywka?? Mam nadzieje, ze cie zdradza. DEBIL :P

Gość roomm78
A ja bzykam czyjes zony i powiem wam panowie ,uwielbiam zakrecac wam rogi!;-]

Gość malagatikitakiikasztanki
"Wkurzyłem się zwierzając się tutaj i zamieszczając swój post. Zupełnie mnie nie rozumiecie. Głupoty mówicie. Jestem przekonany że żona mnie zdradza, potrzebuję tylko dowodu. Zrobię wszystko żeby go pozyskać i muszę to zrobić szybko. Przyjaciółka z pracy jest teraz ze mną w 3 miesiącu ciąży, muszę załatwić rozwód bo zdecydowanie bardziej wolę być z tą przyjaciółką. Jest dużo ładniejsza od żony i lepsza. Nie chce jednak żeby żona mnie oskubała. " sorki ale jesli by cie zdradzala to przy takiej ilosci kamer zamontowanych w domu i innych zabawek juz dawno bys to wiedzial.Mozesz sobie wynajac detektywa ale jesli ona cie nie zdradza to gowno mozesz jej zrobic.Tak na marginesie to zalosny z ciebie koles.Sam zrobiles bachora kolezance z pracy,chcesz sie ewidentnie rozwiesc i wrobic w cos swoja zone,bo boisz sie z gola dooopa teraz zostac:) Mam nadzieje,ze zostaniesz jednak przez nia oskubany:) co to za facet,ktory zawiera zwiazek malzenski,a pozniej znajduje jakas inna lafirynde i uzasadnia swoje postepowanie tym,ze ta druga jest atrakcyjniejsza i ladniejsza?Pusty jestes.

Gość malagatikitakiikasztanki
"najpierw przyłap żonę na zdradzie a potem ty szukaj przygody nie rob nic co drugiemu nie mile a to źle zrobiłeś ze dałeś sie uwieść koleżance z pracy twoja porażka będzie bolała " ty kolego nie rozumiesz tutaj kilku rzeczy.Albo nie doczytales od poczatku.On swojej zony nie kocha od dawna.jego kolezanka z pracy jest z nim w ciazy trzy miesiace.Wiec na moje myslenie on teraz chce odejsc od niej i nie stracic na tym nic(majatku).Wiec wypisuje pierdyty,ze on mysli,ze go zona teraz zdradza i chce pewnie wykorzystac to przeciw niej w sadzie.Tylko mu nie wychodzi i sie wscieka:P pewnie jest tak,ze zona go nie zdradza:)

Gość Attero_veritas
Bo jest bystra hm? Ciekawe ,chyba jest bystrzejsza od ciebie a kasa pop... wam w głowach

Gość xxzz1996.1992
Marek przyjacielu! jestem z tobą rzuć tą szmate! wiem ze jestem taki jak ty i spółka zoo ale wiesz ja jestem z tobą! przyjacielu powiem ci coś moze ona cie zdradza no wiesz u niego w domu? co o tym myślisz? tylko ze tam nie masz kamer:( ja popieram twój pomysł weź ją rzuć i ożen sie z tą lepszą baką co nie daje dupy na lewo i prawo mozecie mnie zajerzdzać ale ja sie nie dam nie nie dam w w pierdol i z combatu 56 :D

Gość zdradzilamnie
A ja wykupiłem sobie pakiet na stronie i-mobi pl,sprawdziłem historię połączeń i smsów mojej żony i.....udowoniłem jej zdradę której tak się wypierała!!

Gość gość
Niech się dziewczyna wyszaleje po co jej zabraniać. Skoro wraca do ciebie to jest dobrze.