Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz 36

Pracownia chce rozbic moja rodzine.

Polecane posty

Gość tomasz 36

Posiadam wlasna dobrze prosperujaca firme. Zatrudniam 17 osob. Zorganizowalem ostatnio z powodu zastoju wakacyjnego integracyjny wyjazd pracownikow w bieszczady. Pojechalem z nimi, stalo sie jednak to ze przespalem sie z pracownica na tym wyjezdzeie. Podobala mi sie bardzo bo jest mlodsza od mojej zony o przeszlo 15 lat. Jest atrakcyjna i wiem ze ma chlopaka, nie podejrzewalem problemow. Ja mam dwojke dzieci i jestem stabilny. Zalezy mi na rodzinie. Pracowinca po tym jednak mnie szantazuje. Powiedziala ze albo bede z nia , albo chce podwyzki i chce zarabiac 10 tys zl. Nie stac mnie na taka podwyszke dla niej, ona teraz ma 1600zl netto. Nie wiem co robic, zalezy mi na rodzinie i bardzo chce zeby zona sie nie dowiedzala o niczym. Nie wiem co powinienem teraz zrobic, nie pozwole zeby ona znisczyla moja rodzine! pomozcie prosze i poradzcie jak z tego wybrac.

Gość dobrze ci tak
frajerze!!! trzeba było nie dupczyć na boku!!!SAM ZNISZCZYŁEŚ SOBIE RODZINĘ TYM CO ZROBIŁEŚ!!!! PALANT

Gość tomasz 36
Nie moglem tego przewidziec. Ona sama mnie do tego zachecila, uleglem bo jestem facetem. Nie moglem przegapic takiej okazji. bylem pijany i stalo sie. zaluje tego, ona jednak ma chlopaka. nie rozumiem czemu jest taka wyrachowana i chce mnie zniszczyc. Przeciez oboje tego chcielismy a ona sama to sprowokowala. czemu teraz tak robie. moge dac jej podwyzszke ale o 500zl do 2100zl a nie do 10000zl nie stac mnie na to.

Gość hhhhhhhhhh
a może choc troche uczciwości na koniec????powiedz żonie

Gość zwolnij dupodajkę
ja bym ją zwolnił a jak powie żonie wytumaczysz sie ze robi to specjalnie bo ją zwolniłes :D

chcesz tej szantazystce podwyzke dac? zglupiales? Powinienes ja wylac na zbity pysk!!! ale najpierw powiedziec zonie,lepiej na tym wyjdziesz.Zrob to,potem te gowniare wywal z pracy,zona bedzie juz wiedziec,wiec nie bedzie miala na Ciebie haka a tak swoja droga,dalej uwazam,ze jestes sk..... plac teraz za swoja glupote!!!!!

Gość tomasz 36
Nie moge powiedziec zonie, to bedzie koniec. nie rozumiem czemu ona tak postepuje, to ona sam zaprosilam mnie do swojego pokuju. zrobila striptis, sciagnela maitki i poprosila zebym ja wzial. Co ja niby mialem zrobic, tak kazdy facet by zrobil. uleglem i zaluje. jak ona to zrobi i powie to zona mnie opusci, a to przeciez wina tej dziwki. przez nia moje dzieci nie beda mialy ojca:(

Gość anglistka xxxx
oj Ty biedny...zdjela majtki i od razu jej zapakowales...zalosne faceci...jestescie tak prosci,ze powinno sie Was wybijac.

Gość rozumiem cię i współczuje
Trafiła ci się niezła kurwa, współczuje i mam nadziej że nie trafie na taką. Powodzenia ci życzę.

Gość hhhhhhhhhh
co miałeś zrobić?????????????????????wyjść:o to nie wina żadnej dziwki,to tylko i wyłącznie wina twoja!teraz o dzieciach myslisz??????????

Gość Hehehe niezła prowokacja
:P Przez chwile sie nabrałam, ale tekst o ściąganiu majtek i bezradne pytanie cóż autor miął robić to juz była lekka przesada :D

żona i tak sie dowie. jak nietwoja laska to prędzej czy później jakiś życzliwy doniesie. Jak ci zalezy na rodzinie to ją ratuj, a nie ciągnij kłamstwa. po pierwsze szantaż nigdy sie nie skończy, a po drugie zona i tak odejdzie jak się dowie że koorwie jeszcze dałeś podwyżkę

Gość to prowokacja znowu
Ej tomasz tomasz, jedyne co możesz zrobić, to wylać ją i jeszcze jej powiedzieć, że jak tak lubi szantaże, to ty powiesz jej chłopakowi, że się puszczała na wyjeździe. Ciekawe komu on uwierzy. Absolutnie nie dawaj jej podwyżki, tylko zwolnij i cóż ci pozostaje, nauczka na przyszłość, niesmak i wypieranie się wszystkiego przed żoną. Gorzej jak będzie w ciąży, co wtedy? Pamiętałeś po pijaku o zabezpieczeniu??

Gość No i dobrze.....
Twoj post jest zalosny, a juz najbardziej rozsmieszyla mnie koncowka "...nie pozwole zeby ona znisczyla moja rodzine! " Nie ona, a Ty niszczysz rodzine i nie rob z siebie biednego zuczka i ofiary ! Zycze Twojej zonie, by dowiedziala sie prawdy i nie zyla w zaklamaniu z facetem o dwoch obliczach. Jestes zdania, ze zona zasluzyla na zycie w klamstwie i to dla Twojej wygody ? Feeee !

Gość fgff
Rzucacie się na faceta, a przecież każdemu może sie zdarzyć :/

Gość tomasz 36
Nie moge jej zwolnic. Jest na umowie o prace i ma okres wypowiedzenia. poza tym jest zdesperowana i wiem ze powie mojej zonie o tym. Nie chce zonie zrobic przykrosci a tym bardziej sie z nia rostac, ona jest dla mnie wszystkim, kocham ja i bardzo zalezy mi na naszych dzieciach. nie potrafie sobie wyobrazic rozstania. jak ona do tego doprowadzi to chyba ja zabije, bo rodzina jest dla mnie wszystkim. nie rozumiem jak taka kurwa moze cos takiego robic, jest chora psychicznie. ma w dupie wszystko.

Ale mesz problem :) hehe Zwolnij ją dyscyplinarnie pod zarzutem np. kradzieży , a jak powie coś żonie to wszystkiemu zaprzeczysz i powiesz że się mści głupia kretynka hehehe Nienawidzę takich kretynek! Jakby taka do mnie przyszła i powiedziała, że mój facet się z nią przespał to wykopałabym małą ździrę za drzwi!

Gość gfoooo
DOBRZE CI TAK. Jeszcze próbujesz się dupku usprawiedliwiać "jestem facetem", "nie mogłem przepuścić takiej okazji". Życzę ci matole, żebyś stracił rodzinę i firmę.

Gość mojakumpela...
jezu :O co za kretyn. dalej dupy po calosci, kolezko. bezradny maly fiutek :O suczka sie wypiela i co bylo robic,trzeba bylo przeruchac, nie? a teraz olaboga, bo sie zona dowie... :-] ZALOSNY PALANT. jedynie tez zony mi zal, bo z ta dupodajka jestescie siebie warci - ona dala, ty wziales. rada - tylko i wylacznie ze wzgledu na zone. zwolnic mala dziwke, i zaprzeczac w zywe oczy. mam nadzieje, ze chociaz o gumie pamietales, KRETYNIE.

Gość faafmmm
Na drugi raz trzymaj gnoju kutasa w spodniach.

a poza tym, myslałam, że tacy debile, którzy lecą na dupodajki na wyjazdach integracyjnych, dają się złapać hostessom albo ambitnym sekretarkom to tylko w filmach klasy C

Gość bade
Trzymam kciuki, zeby powiedziała żonie, a żona wywaliła cię z domu.

Gość ona ma chłopaka...............
to ty przysięgałeś "miłość, wierność i uczciwość małżeńską" a nie ona. Ona póki co może sypiać z kim chce. Więc nie zwalaj tu winy na nią, bo ty złamałeś przysięgę, która dobrowolnie składałeś. Upiłeś się, przeleciałeś i myslałeś że obejdzie się bez konsekwencji??? Ale ty głupi jesteś.

hahahah,ale robisz z siebie ofiare.Piszesz,ze "kazdy facet by to zrobil".Facet na Twoim "poziomie" pewnie tak. Kazda,ktora wystawi dupe jest Twoja? wspolczuje Twojej zonie drania za meza. Zwolnij te kurvve.Wylej na zbity pysk.Nie pozwol sie szantazowac. a tak swoja droga,oboje jestescie siebie warci. dlaczego faceci tak rzadko mysla glowa,a non stop glowka? kochasz zone? rodzina dla Ciebie duzo znaczy? buahahaha.Dobre sobie.Gdyby tak bylo,nie pakowalbys jakies kurvvie penisa w cipsko a potem nam marudzil jaki to Ty biedny jestes. 😡

Ale wy jesteście przewrażliwieni :) Facet raz sobie gówniarę zaruchał, nie pomyślał no i rzeczywiście głupio zrobił. Ale to nie powód, żeby rozpadła się cała jego rodzina na której mu najwyraźniej zależy. Trzeba wyciągnąć wnioski na przyszłość, a małą puszczalską gnidę zdeptać!