Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz 36

Pracownia chce rozbic moja rodzine.

Polecane posty

Gość prowokacjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja
tomasz ile ty masz lat? nudzi ci się latem? niezła prowokacja.A inni jeszcze w to wierzą hihihihihihihihihihihihi

Gość fgff
Ona tego chciała, on tego chciał. Miało być bez zobowiązań, w czym więc problem? Zauważyłam, że tylko wy, dziewczyny wypowiadacie się tak krytycznie. Żyjecie w jakimś dziwnym świecie, faceci tak już mają i albo się przyzwyczaicie albo macie pecha

Gość mojakumpela...
btw,ważka dobrze radzi - zwolnienie dyscyplinarne i z glowy. jak ona ci szmate podklada, to i ty mozesz jej nasrac w papiery. boze, co zazdziry po tym swiecie chodza. :O i co za kretyni powaleni. :O :O :O

Gość fgff
Zielona ważka - zgadzam się w 100%...

Gość tomasz 36
Przeraza mnie ta kobieta, czuje sie bezsilny chociaz w zyciu tak wiele osiagnelem. nie pisalem o tym wczesniej bo jakos wstyd mi bylo, nie moge sie tego wyprzec. ona nagrala nasze zblizenie na kamere w aparacie, mysle ze to sobie dokladnie zaplanowala. postepowala wedlug wczesniej ulozonego plasnu, jest wyrachowana. Chlopaka powiedziala ze ma w dupie i w kazdej chwili moze z nim zerwac, nie mam zadnych argumentow - ona ma, niestety.

Gość umarłam ze śmiechu
uleglem bo jestem facetem. Nie moglem przegapic takiej okazji Skoro tak sadzisz, to daj jej teraz podwyżkę :D, :D, :D bo ona jest kobietą kutą na cztery kopyta :P Przekaż ode mnie wyrazy współczucia małżonce. To jej się trafił wybrakowany egzemplarz :O

Gość scyzoryk sie otwieraaaa
zielona wazka : jaka Ty jestes wspanialomyslna :D buahaha.Ciekawe czy tak samo bys mowila,gdyby to byl twoj masz.To raz.Dwa,moze sama lazisz z kim popadnie do wyra i nie uwazasz,ze to cos zlego.

Gość mojakumpela...
o K#WA.no to ja juz nie mam nic do powiedzenia. :O przegrales zycie. wazka, ratuj debila!

Gość hhhhhhhhhh
no tak:o teraz to juz za daleko posunęła ci sie wyobraźnia......film:D:D:D:D:D ale bardzo fajna prowokacja:)

tomasz teraz to już ci trochę nie wierzę- przegiąłeś z tym nagraniem, za chwilę pewnie napiszesz, że ma jeszcze z 20stu światków tego zdarzenia i w dodatku jednym z nich był Twój teść hehehe

Gość umarłam ze śmiechu
Przeraza mnie ta kobieta Mnie3 przerażają mężowie pozwalający sobie zamoczy w każdej chętnej szparze, " bo są facetami" Sądzę, że twoją żonę też :P

nie, jeszcze film??? Napisz jeszcze że przysięgałeś jej wieczną miłość, ale potem przyszedł kolega z firmy i uprawialiście seks grupowy ;)

scyzooryk się otwieraaa nie jestem taka wspaniałomyślna i nie "chodzę z kim popadnie", ale po prostu jestem realistką. rozumiem, że każdemu może się zdarzyć chwila słabości i moim zdaniem nie powinna przekreślać wszystkich wspaniałych rzeczy, które budowało się przez wiele lat.

Gość kakaakmmm
Ale cię przerobiła. Doskonałe. Nagrała kamerą w aparacie. No to dobrze sobie dziewczyna to zaplanowała. A tobie się wydawało że to twój urok osobisty tak działa, że kobiety się na ciebie rzucają. Hahahha...

Gość zalosneeeeee
roxa : szczesliwa mezatka? do czasu,do czasu.Kazdy wczesniej czy pozniej zdradzi.Ciesz sie chwilowym szczesciem i tak szkonczysz placzac. a co do autora,fantazje to Ty masz.Nie zawracaj ludziom gitary

Gość mku
Gostek, nie masz wyjścia, tylko powiedzieć żonie. Sorrry...

Gość umarłam ze śmiechu
ważka: rozumiem, że każdemu może się zdarzyć chwila słabości Przeczytaj uważnie to co napisał autor: uleglem bo jestem facetem. Nie moglem przegapic takiej okazji To nie była chwila słabości, to był sposób myślenia. W sumie - nieźle się stało, bo tylko taka wyrachowana suka jak pracownica miała szansę zmienić tok myślenia kochającego małżonka :D

zalosneeeeee: szczęśliwa i to od kilku lat, wiesz czasami można trafić na naprawdę kochającego faceta, który nawet nie pomyśli o zdradzie :) Ale takich jest naprawdę niewielu :)

Gość mojakumpela...
Roxa, widzisz, jak los kusisz ta stopka? :P jszcze ci jakas z kafe zechce udowodnic, ze wszystko jest mozliwe i co? :P i jeszcze nagra to na w/w kamerke w aparacie ROTFL

Gość tomasz 36
Ja tego nie chcialem, bardzo zaluje. Jednak nie bylem w stanie powstrzymac sie jak 20 letnia atrakcyjna dziewczyna i seksowna, zrzuca przede mna ciuszki i zdejmuje maitki. widzialem ze jest podniecona, sama o tym mowila i chciala zebym ja wzial. nie moglem sie powstrzymac, choc z poczatku chcialem wyjsc. to mialo byc bez zobowiazan, taki poprostu seks. jak by wiedzial jak dalej to bedzie wygladalo, nigdy w zyciu bym sie tego nie dopuscil. zona i dzieci sa dla mnie najwazniejsze.

Gość zalosneeeeee
Roxa: chyba nie wierzysz w to co piszesz? Kazdy,kazdy,wczesniej czy pozniej zdradzi,pewnie juz niejedna przelecial,a Ty zyjesz w nieswiadomosci.Faceci tak maja,chociazby wygladali na idealy.Sa prosci jak budowa cepa.Myslisz,ze Twoj maz jest inny? naiwna kobieto...zyj w nieswiadomosci,a on niech sie bawi.

Gość mojakumpela...
tomasz podniecona to ona byla - wizją, ile z ciebie kasy wyciagnie :O

żałosneeee-- dlaczego trudno ci uwierzyć? I jeszcze dołujesz dziewczynę, że każdy itd. Ja tez mam niedobre doswiadczenia, ale nie znaczy że nie wierzę że są wierni faceci.Może jeden na pięć milionów ale na pewno są :)

zalosneeeeee: po twoich wypowiedziach mogę tylko stwierdzić że obracasz się w towarzystwie facetów którzy zawsze zdradzali i będą zdradzać swoje kobiety, ale uwierz mi że są faceci którzy nie zdradzą chociażby jakaś cipa wystawiła im dupę. Wszystko zależy od tego jaki jest facet i jakie ma wartości. Nie sprowokujesz mnie do tego żebym przestała ufać mężowi :)

Gość umarłam ze śmiechu
Jednak nie bylem w stanie powstrzymac sie jak 20 letnia atrakcyjna dziewczyna i seksowna, zrzuca przede mna ciuszki i zdejmuje maitki. Skoro nie jesteś w stanie się powstrzymać to pij to piwo :O Z tego co piszesz powstrzymałaby cię tylko świadomość konsekwencji, więc de facto powstrzymać się byś mógł :P Ty się nie chciałeś powstrzymać, bo liczyłeś na to, że konsekwencji nie będzie... a tu zonk :D