Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz 36

Pracownia chce rozbic moja rodzine.

Polecane posty

Gość tomasz 36
To nie moja wina. Rozebrala sie przede mna 20 letnia bardzo atrakcyjna dziewczyna, nic poradzic nie moglem. Nie potrafilem nad tym zapanowac, jesli bym potrafil to pewnie bylbym gejem. to nie moja wina ze sa takie kobiety. jestem facetem i kieruje sie instynktem. ona to 1005 wykorzystala. kobiety sa okropne i wyrachowane - to jedyny wniosek. szkoda ze mam rece zawiazane i nic zrobic z tym nie moge. to niesprawiedliwe. przeciez jestem dobry, dbam o rodzine i chce jak najlepiej.

jezeli to nie prowokacja,to przestan pierdzielic jak potluczony :o kobiety sa wyrachowane? buahah,a Ty co zrobiles draniu Trzymaj chooja na smyczy,jak nie umiesz nad nim panowac

Roxa--- faceci mają wartości? Raczej przychylałabym się do tego że nie zdradzają bo są leniwi. Wystarcza im to co mają, bezpieczny fajny dom i rodzina, stabilizacja itp. Są typy które nie chca niczego więcej niż status quo i to są ci wierni.

Gość mojakumpela...
tomasz przestan sie na litosc boska juz pograzac, jestes nie tylko skur... ale ZALOSNYM skubancem. "nie moglem"i "nie moglem". zamknij sie juz lepiej :O

Gość zareczam Cize nie
Roxy jestes naiwna i Twojemu mezowi pewnie to pasuje :)

Rutatoja: są faceci dla których najważniejsza jest rodzina, ale są i tacy którzy lubią się zabawić tak jak i są tacy co gonią tylko za kasą. Problem w tym jak odróżnić takiego od pozostałych.

zareczam Cize nie: nie jestem naiwna, mam jakieś tam doświadczenia za sobą, mój mąż nie jest moim pierwszym facetem, ja też kiedyś trafiłam na takiego który zdradził swoją dziewczynę ze mną i ani ja nie wiedziałam o tamtej ani ona o mnie, i te doświadczenia sprawiły że nie wierzyłam żadnemu facetowi dopóki nie trafiłam na swojego męża.

Gość umarłam ze śmiechu
To nie moja wina a przepraszam czyja? żony? :D jak by wiedzial jak dalej to bedzie wygladalo, nigdy w zyciu bym sie tego nie dopuscil. Nie potrafilem nad tym zapanowac, jesli bym potrafil to pewnie bylbym gejem. jestem facetem i kieruje sie instynktem. ergo: gdybyś wiedział, jak to będzie wyglądało to pewnie byłbyś gejem :D No i zamiast instynktem kierowałbyś się rozumem Nic straconego, zacznij od teraz :P

Roxa-- to dla kobiety rodzina jest wartością , dla faceta to jest poprostu wygodny model życia.

Gość tomasz 36
Jestem dobrym facetem, mezem i ojcem. nie rozumiem czemu mi tak zyczycie, pewnie nie macie pojecia o zyciu. zalezy mi na dzieciach i na daniu im pelnej rodziny. dzieci sa najwazniesze i chce przy nich byc caly czas! myslice ze dzeci bez ojca wychowane beda nornalne? chcecie pozbawic w ten sposob piszac dzieci ojca? ja na prawde zawsze bylem dobry i nawet na ulicy nie staralem sie ogladac za innymi. przyszla jednak rutyna i chec sprawdzenia sie, chcialem sie poczuc ze taki stary nie jestem, ze jeszcz moge mloda i ladna obrucic. stalo sie, podbudowalo mnie to jako faceta, ale zamieszalo bardzo w zyciu moim. nie chce niczego zmieniac, nie chce opuszczac rodzine, mysle ze jestem bardzo potrzebny dzieciom. nie widzicie tego?

Gość mojakumpela...
autorzyno topiku, podbudowalo cie jako faceta? to teraz ten podbudowany facet bedzie finansowo podbudowywal zdzirke. good luck :O

Gość tomasz 36
no dobrze przyznam się - ona mnie zgwałciła i to nagrała telefonem. Teraz powie żonie, że to ja ją zgwałciłem, a ja się przecież broniłem. No i nie zatrudniam 17 osób, a tylko 1 i jak sie okazuje - dziewczynę - gwałcicielkę. Boję się, że teraz mogę być w ciąży...

Rutatoja: żal mi ciebie i tych, które nie wierzą, że są też wspaniali mężowie którzy nigdy nie zdradziliby swoich żon. Szkoda mi czasu na dalszą dyskusję, wolę go spędzić z mężem :)

Gość rzygac sie chceeee
wiec powiedz dzieciom "wiecie,tatus moze miec klopoty,bo jest pierdolonym zboczencem,ktory przelecial pracownice,ale nie chcial zranic waszej mamusi" zal mi Twoich dzieci,myslacy penisem skurVVielu

Gość mojakumpela...
ostatni podszyw malo smieszny :-]

Gość tomasz 36
Powyzszy wpis nie jest moj

Gość tomasz 36
no co? przeciez ogladałem niedawno wiadomosci i facet był w ciąży. Boję, że urodzę dziecko z daunem, bo mam już swoje lata.

Gość nigdy bysmy na to nie wpadli
że nie twój

Gość jak to dobrze wiedzieć że
inni mają gorzej ode mnie, najpierw stracisz rodzinę, a potem firmę

Gość jaaajjkk
no ale najwazniejsze- czy tam twoja twarz byla na tej kamerc4e widoczna? przeciez tylek tylkowi nierowny i mozna zawsze powiedziec ze to mnie twoj ,

Gość mojakumpela...
tylko dupe widac?bo jak tylko dupe,to moze jeszcze da sie cos uratowac. gorzej jesli widac tez pysk - i to zadowolony z pieprzenia smarkuli zamiast zonki hehe :D

Gość umarłam ze śmiechu
Jestem dobrym facetem, mezem i ojcem. zwłaszcza mężem jesteś dobrym :D. Każdej kobiecie można życzyć takiego męża :P

Gość tomasz 36
Obawiam sie ze nagraniu widac mnie calego, wlacznie z twarza:(

Gość jaaajjkk
ale co ona ci pokazala to nagranie??? ze jak? skad o nim wiesz? trzeba bylo powiedziec- pokaz cale nagranie i tyle. takie sytuacje jak Twoja odstraszaja mnie od tego typu przygod. Nie warto poswiecac jednej chwili uniesien . Zycze ci powodzenia. kazdy popelnia bledy. Nikt nie jest idealny.Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!

Gość tomasz 36
Niestety widzialem to wszystko na nagraniu. widzialem jak tanczy jak sciaga przede mna majtki, jak wypina sie i jak ja biore ja od tyl przy szafce. wszystko jest zarejestrowane a ona pewnie poprzegrywala to.

Moja rada powiedz żonie prawdę... Jak Cię kocha zrozumie i wybaczy..a ją zwolnij i niech spierdala. Mój brat zdradził swoją żonę..przyznał się przez jakiś czas było ciężko, ale teraz ta sytuacja ich wzmocniła jako rodzinę

Gość tomasz 36
nie mam tyle odwagi zeby sie przyznac zonie. za bardzo ja kocham i chce jej oszczedzic bolu