Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tajemniczynieznajomy

tajemniczy chlopak ze snu

Polecane posty

witam wszystkich. zaznaczam na samym poczatku ze nie zale sie, nie chwale tylko chcialabym poznac wasza opinie na ten temat. otoz jestem ze swoim chlopakiem juz prawie 1,5roku ale caly czas czuje ze to nie jest to i mysle ze jeszcze troche poczekam bo byc moze jednak sie poprawi chociaz w to watpie bo ten chlopak praktycznie przestaje mnie juz pociagac, nie lubie sie z nim calowac bo absolutnie nie czuje tego czegos, nie chca mi przejsc przez usta slowa kocham Cie no ale coz... od dluzszego czasu praktycznie codziennie sni mi sie chlopak ktorego twarzy niestety nigdy nie widze ale wiem ze jest niesamowicie przystojny, przy nim sie czuje po prostu bosko! czuje to bezpieczenstwo przy jego boku, strasznie mi sie podoba, uwielbiam dotykac go, czuc jego oddech... snia mi sie rowniez sceny milosne np. pod prysznicem to bylo takie ekscytujace uczucie ze w zyciu realnym strasznie mi go brakuje. ostatnio nie moge sie nawet doczekac chwili wolnej w ktorej moglabym zamknac oczy i ujrzec tajemniczego nieznajomego mezczyzne ktory to sprawia ze chociaz w snach jestem szczesliwa szkoda tylko ze w snach i ze nie moge ujrzec jego twarzy;/ jak myslicie dlaczego mam wlasnie takie sny?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 najpierw zastan贸w si臋 kotecku
kto to taki morze by膰 :)

Udost臋pnij ten post

nie mam wlasnie zielonego pojecia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku ..nigdy nikogo nie
pragn臋艂a艣 ?

Udost臋pnij ten post

nie. to jest moj pierwszy chlopak ale jednak to nie jest chyba ten jedyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku ..
to na pewno jest t臋sknota do kogo艣 - teraz zastan贸w si臋 do kogo

Udost臋pnij ten post

zastanawialam sie nad tym juz kiedys i nic... nie tesknie za nikim. a moze sni mi sie osba z ktora moze sie w przyszlosci mam spotkac kto wie? tylko ile mozna czekac...;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku ..
wi臋c,stosujesz ju偶 na wst臋pie- s艂abe techniki rozpoznawcze. I dla tego,偶e uprzejmie odpisujesz do mnie,to powiem Ci 偶e 偶al mi jest Ciebie i os贸b ,kt贸re si臋 myl膮 lub pomyl膮 w doborze "orygina艂u".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku..
Tobie i innym kobietkom 偶ycz臋 podobnego losu do mojego :) a czkolwiek - nie do ko艅ca ale warto :)

Udost臋pnij ten post

Mi si臋 wydaje, 偶e ta osoba, kt贸ra Ci si臋 艣ni nigdy nie istnia艂a, nie istnieje i nie b臋dzie istnie膰 :P Nie chodzi mi oczywi艣cie o to, 偶e nigdy nie zaznasz szcz臋艣cia - po prostu to Tw贸j wymarzony idea艂, kt贸ry zna艂by wszystkie Twoje pragnienia, mia艂by identyczne i by umia艂 je zaspokoi膰...

Udost臋pnij ten post

kotecek - mnie spotka艂 ten sam los, kt贸ry jest wspania艂y - jestem absolutnie pewna co do mojego Ukochanego :D i wr臋cz nie mog臋 uwierzy膰, 偶e nie istnieje co艣 takiego jak przeznaczenie :P okropnie jest tkwi膰 w niepewno艣ci :/

Udost臋pnij ten post

a ja wierze ze jednak kiedys spotkam taka osobe :) dziekuje sliczne za wasze opinie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku..
m贸wi臋 do Le艣nyS艂odziaczek Jestem M臋偶czyzn膮 i spotka艂 mnie taki w艂a艣nie los o jakim m贸wi艂em wcze艣niej i ciesz臋 si臋 偶e Ty taki los dozna艂a艣 i po taki si臋gne艂a艣 . Wiesz, 偶e to si臋 bardzo rzadko zdarza , Wiesz jakie to jest silne . Wiesz wszystko .

Udost臋pnij ten post

zazdroszcze wam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku..
m贸wi臋 do tajemniczynieznajomy Prosz臋 Ci臋 nie martw si臋 , tak jak napisa艂em to rzadko艣膰 . Do tego s膮 czasem potrzebne odpowiednie warunki ... to jak jedna do ?... . Wiesz i dodam od siebie, 偶e ta mi艂o艣膰 te偶 potrafi rani膰 ale to jest ta ..:) . Piorun Sycylijski . Brzmi jak szale艅stwo ,ale co艣 w tym jest.

Udost臋pnij ten post

tajemniczynieznajomy - pomy艣l, 偶e masz ju偶 jakie艣 50-60lat i ca艂e 偶ycie sp臋dzi艂a艣 z tym facetem, z kt贸rym teraz jeste艣. 呕a艂ujesz czy nie? -Pomy艣l, 偶e on nagle znikn膮艂 i ju偶 nigdy go nie zobaczysz - co czujesz? Brakuje Ci go i my艣lisz, 偶臋 ju偶 nigdy nie spotkasz tak bratniej duszy i nikt Ci臋 tak dobrze nie zrozumie? -Czy jakby wybra艂 wcze艣niej inn膮 dziewczyn臋 zazdro艣ci艂aby艣 jej takiego faceta i my艣la艂aby艣, 偶e te偶 chcesz podobnego? To by膰 mo偶e g艂upie sposoby :D A tak poza tym - ten ch艂opak nie pasuje Ci do ko艅ca bo jest dla Ciebie "niedobry" tzn. nie robi tego co chcesz, nie zmienia z艂ych nawyk贸w, ci膮gle pope艂nia te same b艂臋dy, k艂ocicie si臋? Czy dlatego, 偶e mimo, 偶e og贸lnie jest bardzo dobrym cz艂owiekiem i uwa偶asz, ze w zwi膮zku z kim艣 innym by艂by bardzo dobrym partnerem to nie czujesz do niego "wielkich" emocji i jest dla Ciebie "nijaki"??

Udost臋pnij ten post

1. zalowalabym zapewe 2. strasznie by mi go brakowalo-dokladnie tak jak napisalas 3. nie wiem niestety moj chlopak zachowuje sie jak dziecko czasami, nie zna sie na zyciu, nie umie takich podstawowych zadan zrealizowac ktore sa przeznaczone raczej dla chlopakow np naprawic kran, za bardzo ufa ludziom. w ogole to on by najlepiej nic nie robil dlatego sa klotnie miedzy nami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Denn
O to masz problem,musisz go wychowywa膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku
m贸wi臋 do Le艣nyS艂odziaczek Wiesz, nie znamy si臋, ale powiem kr贸tko - lubi臋 wielkie prze偶ycie. Na tle emocjonalno-fizycznym. Choc fizyczne prze偶ycie zdawa艂o by si臋 by膰 silniejsze, to i tak przewodnim jest emocjonalne. Tu rodzi si臋 pytanie gdyby nie idealna fizyka partnerki (moje wyobra偶enie o ideale kobiety) czy cokolwiek by si臋 zdarzy艂o ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ejbisi
A ten ch艂opak zacz膮艂 Ci sie 艣ni膰 jak ju偶 zacz臋艂o sie psu膰 z twoim prawdziwym facetem czy najpierw zaczal Ci sie snic a potem sie popsu艂o?

Udost臋pnij ten post

wydaje mi sie ze zaczelam miec te sny po tym jak zaczelo sie psuc w moim zwiazku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku..
do tajemniczynieznajomy Czyli w艂a艣ciwie to ty go prowadzisz w tym zwi膮zku-przypomina mi si臋 historia jak faceci Edyty G贸rniak "wysysali z niej ca艂膮 energi臋"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku..
..nie jestem ale...

Udost臋pnij ten post

tak na to wychodzi ze ja go prowadze;/ a ja potrzebuje meskiego, zdecydowanego faceta a nie chlopaka ktorego musze uczyc podstawowych zasad itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesiek
trzeba ci poprostu dobrego bolca....

Udost臋pnij ten post

kotecku - ja jestem kobiet膮 i dla mnie osobowo艣c faceta jest tym co daje najsilniejsze prze偶ycia :D Zanim go pozna艂am, cz臋sto sobie wyobrazalam jaki ma by膰 m贸j idelany partner ale wygl膮du nigdy nie mia艂am jasno sprecyzowanego i raczej o tym nie mysla艂am. Jak go pozna艂am to nie podoba艂 mi si臋 fizycznie - dopiero potem mnie uj膮艂 swoim zachowaniem i to przesz艂o na wygl膮d i teraz bardzo mnie "podnieca" i uwa偶am, 偶e jest super przystojny :D :D Pomy艣l, 偶e Twoja dziewczyna nagle si臋 rozty艂a, schud艂a, oszpeci艂a si臋 albo co艣 w tym stylu (chocia偶 to te偶 mo偶e by膰 g艂upie bo przecie偶 wygl膮d jakby mo偶e 艂aczyc si臋 z osobowosci膮 - nie wiem czy tak jest ale moze by膰 i przecie偶 s膮 badania, kt贸re zajmuj膮 si臋 zwi膮zkime pomiedzy np. rysami twarzy a charakterem) i czy nadal masz takie silne przezycia emocjonalno-fizyczne? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ejbisi
Moim zdaniem 艣ni ci sie po prostu przeciwienstwo twojego ch艂opaka, to wszystko czego ci brakuje w zwiazku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotecku..
Rozumiem Ciebie kotecku.. i przyznaj臋 Ci racj臋 . Na pewno wcze艣niej czy p贸偶niej by艣 si臋 tylko m臋czy艂a i nawet gdyby艣 wmawia艂a sobie (wybacz) ze ju偶...chyba co艣 do Niego czujesz to proza 偶ycia "zabi艂aby" w Tobie ostatni膮 nadziej臋... . Jak my艣lisz ?

Udost臋pnij ten post

nie no jego wyglad mi odpowiada ale wnetrze nie za bardzo. a i jeszcze jedno wiecie co on mi powiedzial jak ja sie go zapytalam jakbym strasznie teraz przytyla i w ogole bym zmienila sie na gorsze to co by zrobil? to on mi powiedzial ze by mnie zostawil. wyobrazacie sobie jak ja sie poczlam? no kurde on naprawde chyba mnie nie traktuje na powaznie... ja juz sama nie wiem. ja chce faceta z moich snow!!!!

Udost臋pnij ten post

tajemniczy nieznajomy - czyli raczej to pierwsze... czyli faktycznie mo偶esz mie膰 rozterki... a m贸wisz mu o tym? Ja np. m贸wi臋 mojemu, 偶e jest niem臋ski albo go krytykuje, 偶e mi si臋 nie podobaj膮 tacy faceci i na niego to dzia艂a :D m贸j Ukochany jak jest pijany zachowuje sie jak dziecko i wtedy mnie strasznie zniech臋ca do siebie :/ ble :/ Mnie w艂a艣nie poci膮ga u mojego ch艂opaka zaradno艣膰 chocia偶 te偶 nie umie wiele rzeczy zrobi膰 w domu, ale w sumie ma 21 lat, mo偶e sie jeszcze nauczy :P Ale nie kazdy facet umie to robic, ostatnio bylismy u takiej baby u kt贸rej mielismy wynajmowac pokoj i jej m膮偶 nie umia艂 nawet 艣rubek wkr臋ci膰 :/ M贸j Ukochany uwielbia za to je藕dzi膰 samochodem :P Ale faceta, kt贸ry np. nie chce pracowa膰 i nie ma potrzeby zarabiania pieniedzy i pchania 偶ycia do przodu to bym nie znios艂a :/ Widocznie sa jeszcze jakie艣 m臋ski cechy u Twojego ch艂opaka skoro si臋 wachasz?

Udost臋pnij ten post