Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobacz co mozesz osiagnac

jak sie pozbyc tego z wlosow?

Polecane posty

dziewczyny, pomozcie prosze. czego (procz zwyklego szamponu) moge uzywac do zmycia z wlosow szamponu koloryzujacego? zalezy mi na szybkim powrocie do naturalnych wlosow.

Gość magimaz
umyj parę razy włosy szamponem przeciwłupieżowym..zapewniam kolor schodzi:)Pozdro:)

serio? przeciwłuzpiezowy tak dziala? zaraz lece sprobowac. dzieki bardzo:) a musze czekac za kazdym razem az wlosy wyschna, zeby ponownie umyc?

Gość magimaz
nie musisz czekać..umyj z 5 razy teraz i jeszcze wieczorem tez i powinmo Ci zejśc...mnie pomogło, mam nadzieję że Tobie również:)

dziekuje bardzo:) to szampon na 24 mycia, wiec troche to potrwa, ale trudno- musi zejsc. pozdrawiam serdecznie:)

Gość mamusiakalinka
to zlezy jaki to byl szampon.. jezlei taki do 4 myc to zejdzie ale j4ezlei taki do 24 czy 8 to niestety nie bedziesz miec juz naturalnych wlosow... beda juz odbarwione albo wyrudziale itp

dlaczego ? przeciez to powinno sie zmyc- to nie jest farba:(

Gość Sasss
ja miałam 24mycia czarne ale myłam rzadko wiec nie zeszło. tzw potem znów farbowałam. myj codziennie włosy, a jaki masz kolor? najlepiej myj za jednym zamachem z 5 razy, to po tygodniu masz 35myc!

jestem popielatą szatynka a zafarbowalam na czekoladowy braz. mylam dzis 5 razy szamponem przeciwlupiezowym i rzeczywiscie wygladaja lepiej. teraz kolor nawet mi odpowiada. wczesniej byl po prostu za ciemny.