Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koire

facet mi sie roztyl

Polecane posty

Gość koire

jak skutecznie dzialac, zeby zaczal dbac o siebie, bo jak narazie kiedy zwracam mu uwage,ze pora cos z tym zrobic, to sie obraza

no to nie jestes sama, u mnie jest to samo... tylko u mnie nie chodzi o cale cialo tylko o sam brzuch, jest masakrycznie duzy ale on nie zwraca na to uwagi, i na to ze ja mu mowie ze nalezaloby cos z tym zrobic, on uwaza ze ja mu chyba krzywde robie mowiac to, ze przeciez on akceptuje mnie taka jaka jestem... i takie gadanie w kolko ze ciagle cos mi nie pasuje....

Gość koire
nie mam nad nim kontroli, bo nie mieszkamy razem a on zawsze mnie zbywa, gdy poruszam ten temat

Gość koire
antonina, u mnie to samo tylko, ze pewnie ty tak samo jak ja nie masz problemow z waga ciala...wiec akceptowanie naszych figur zapewne nie jest problemem

dokladnie, ja wrecz moze i za chuda jestem ale nie to zebym tak chciala... faktem jest ze moj chlop ;) wczesniej uprawial sport ale z przyczyn zdrowotnych musial z niego zrezygnowac, wtedy nie mial z tym problemow, odkad przestal - brzuch zaczal mu rosnac jak niewiem co... w zasadzie ogolnie tez przytyl ale jest mu z tym dobrze, tylko ten brzuch jego mnie przeraza doslownie ;) na szczescie ostatnio byl u lekarza z wynikami badan, nie wyszly mu rewelacyjne i ma przejsc na diete :) hehe moze to pomoze chociaz obbawiam sie ze bedzie i tak ciezko bo on uwaza ze takiego slowa jak 'dieta' nie ma w jego slowniku :] :/

Gość koire
to juz jestes na plusie, moj sie raczej do lekarza nie wybierze nie wiem jaki fortel mam wymyslic, wazy juz 90kg przy srednim wzrosciei, tez ma ten ogromny brzuch a najbardziej wkurza mnie to, ze on chyba nie ma potrzeby bycia atrakcyjnym dla mnie, niedlugo chyba przestane przebierac w slowach i naprawde zaczne mu prawic przykre komentarze

nom zgadzam sie... moj ma okolo 190 cm, moze troche wiecej nawet i wazy................................ 115 kg!!!! no wiec wiesz.... troche za duzo i tyle... nie wazne, moze nawet sobie dalej tyle wazyc byleby tylko ten brzuch zrzucil, wtedy juz bedzie ok, a my za 2 lata mamy slub wiec ma troche czasu, zwlaszcza ze na ten dzien chce wlozyc frak :] czy cos takiego heh

Gość mhrw_ldzr
A jego portfel wciąż grubiutki?

jestescie pier..tymi ludzmi bez kitu!!!! jak kobieta sie roztyje czy to bez powodu czy tez w wyniku ciazy to jest wielkie halo i juz na mysli wielkie rozwody sa no nie????????? a jak facet to co? to nie obowiazuje?? chyba wam sie cos pojebalo!! na kafe jest multum postow wielce zrozpaczonych \'panow-dzieciakow\' ktorzy tak bardzo ubolewaja nad tusza swojej zony czy nawet dziewczyny... bez przesady!! faceci tez tyja, nie tylko kobiety - to tak dla przypomnienia tylko :]

Gość koire
kochac go bede, ale pozadanie zejdzie do minimum

mój mąż też się zrobi "lekko przytyty" dobre sobie lekko przeszkadza mi to bo- jest ciężki jak psia mać we wszystkim wygląda jak w ciąży zrobił się dość ociężały pewnie że mu robię przytyki ale i ja jestem temu winna- bo toja gotuję;) teraz zmieniliśmy sposób żywienia wyciągam go z domu kiedy tylko jest okazj - przez miesiąc schudł 5 kilo radzę nie narekac i nie przytykać bo to nic nie daje- lepiej samemu zadbać o tusze małzonka i to najlepiej tak by o tym nie wiedział;)

Gość HAHASIA
na rower trzeba wyciągać. Wczoraj pojechaliśmy do ojcowa, trasa do zamku w pieskowej skale , troche pod góre, troche po płaskim ;) razem ze 3 godziny ostrego pedałowania, wspaniały czas, dzisiaj oboje nóg nie czujemy hahah a on ju zkombinuje kiedy znowu pojedziemy :) pare takich wypadów i człowiek zaraz lżejszy ;)

Gość HAHASIA
poza tym dziewczyny - ciuchy! Naprawdę mozna dobrac ciuchy tak, by facet wyglądał pomimo brzucha -szczupło. Tzreba go tylko namówić żeby chciał poprzymierzac troche w sklepach ;) Ja to załatwiam tak, że go lokuję w przebieralni, obstawiam wejście sprzedawcą i sama donosze naręcza gaci, koszul do mierzenia, i on nie ma wyjścia ;) haha, zakupy robimy hurtem- najlepiej kupiować zestawami, spodnie+ dwie-trzy koszule do tego w komplecie. Ponoć wszyscy w robocie mu mówią, że schudł mocno, a to... zmiana stylistki :D

hahasia a co mi z ciuchów skoro nawet w nocy dobrze przytulić mnie nie może- bo jak się uwali to ja ledwo zipię???

ktos wyzej pisal zeby przypilnowac MALZONKA jak je, a jak przypilnowac narzeczonego kiedy mieszka sie osobno?? nie ma opcji - musilaby sam chciec a to jest bardzo ciezkie u niego... o ubior... on ubiera sie sam, rok temu kupil sobie koszulke ktora naprawe uwydatnia jeszcze bardziej jego tusze, jak go w niej widze to mnie krew zalewa doslownie... a on na to ze ona jest ladna jemu sie podoba i bedzie w niej chodzil... szkoda ze to jest narcyz jak cholera i ze uwaze ze jest piekny i gladki ;/

Gość wnuk smirnofa
autorko. facet ktory o siebie nie dba daje kobiecie sygnal ze ma ja gdzies. po co wlazic mu w dupe i tak manewrowac zeby nie poczul sie urazony? kazdy dorosly czlowiek sam odpowiada za to jak wyglada. nie jestes jego matka zeby go pouczac.

Gość judyta78
Dziewczyny u mnie to samo, ostatnio ogladalam nasze zdjecia sprzed roku. Na oko z 15 kg poszlo w gore :( Od kilku miesiecy wierce mu dziure w brzuchu...no wlasnie w brzuchu,bo to tutaj poszly te kilogramy. Juz mu mowilam,ze poza wzgledami estetycznymi to sa jeszcze zdrowotne. I tak to olewa, wiec postrasze go ,ze robi sie aseksualny i juz mnie nie pociaga, moze to da rezultaty :-)

jesli nadal chcesz byc z tym typem, to zacznij sie ogladac za facetami, ktorzy wiedza, ze je sie aby życ a nie żyje by jesc... facet sie obrazi - to jego problem... To Ty powinnas byc obrażona, bo facet robiący z siebie wór sadła to obraza dla kobiety z ktora jest... Ale znajac facetów, to radze Ci sie rozgladac juz za nowym typem, bo ten Twoj nie wezmie sie za siebie na pewno... A co do wagi - ja waze prawie setke i kobieta tez mi ostatnio mowila, ze nawet jak ją przytulam i klade na niej reke, to troche jej ciąży :P

" Na oko z 15 kg poszlo w gore" to niezły koles jest... mnie od zeszłego roku z 5 kg przybyło... co ten Twoj facet bierze? :P

Gość wnuk smirnofa
moj facet wyglada jak model. lepiej niz wtedy kiedy sie poznalismy. nie wyobrazm sobie, zeby bawic sie z nim w podchody pod tytulem - staraj sie dla mnie bardziej, gdyby sie nie staral. przeciez to upokarzajace.

ja na modela to za niski jestem troche... poza tym nie mam chyba zbyt męski typ urody, a model kojarz mi sie jednak z takim delikatniejszym typem.... ale moze sie myle...

Gość judyta78
hehe co bierze ??? raczej na co choruje :-) na: - brak sportu - siedzaca prace - nie jada drugich sniadan, tylko dopiero ok. 18-19ej duzy obiad i pewnie cos jeszcze na kolacje - i to piwooooooooo ;-(

Gość judyta78
MAM PYTANIE :-) CZY WASZYM ZDANIEM TAKA ZMIANA, CZYLI ROZTYCIE SIE PARTNERA/PARTNERKI TO POWOD DO ZERWANIA ??? (niektorzy tak insynuuja) ;-)

Gość wnuk smirnofa
m oj facet to nie delikatny typ. bllleee delikatnym typom :) komiczne -znam facetow,ktorzy waza ze 100 kg i nie sa wcale grubi ani przy kosci. to brzmi okazale ale wizualnie nie ma takiego efektu. moj facet ma akurat wyglad modela ale nie jest to jedyny patent na atrakcyjnosc.

myslalem, że jakis fajny cykl zrobił :P ale tu widze, ze raczej nie na masie mięśniowej przybrał :)

a no faktycznie wnuku - kiedys narzekałas na jakichś wymuskańców :D - podoba mi sie to słowo

Gość judyta78
hehe niestety nie, ale w sumie nie lubie tzn "koksow", tylko niech sie pozbedzie tego brzucha bo inaczej zrobie sie jedza i bede go przywizywac do zderzaka a potem JAZDA ! :-P