Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodmanik

Pytanie do Kobiet w wieku 22-35lat

Polecane posty

Gość owłosionw 28 lat
nie dla mojego

Gość wiebicielka yeti
jak najbardziej owłosiony, az do przesady:):):)

Gość wiebicielka yeti
mmmmm, to sie rozmarzyłam...;) zupelnie nagie torsy mnie odrzucaja, kijem bym nie tknęła. im wiecej tym lepiej:)

Gość *chwila prawdy*
Ja wolę nagie:) 23 lata

Gość wiebicielka yeti
aha, 23:)

Gość Rodmanik
ale jak jedna z wypowiadajacych sie Kobiet powiedziala z ejak mam rzezbe to lepiej zeby mial nagi

Gość drajwerka
no wlasnie bo facet owlosiony to porawdziwy mezczyzna...o matko nawet nie wiem jak to okreslic...taki prawdziwy facet przez duze F...aczkowliek kiedys jak kochalam swojego faceta bardzo mocno to mi absolutnie jego klata lysa nie przeszkadzala...nawet nigdy mi to przez mysl nie przeszlo ze mogloby byc inaczej...a teraz ehhhhhhhh.....tokstczny zwiazek :D ale to juz temat nie na ten topik

Gość fkkfkfkfkfkfk
Tylko nagie. Przy dobrej rzeźbie - orgazm estetyczny. Owłosione są dla mnie OBLEŚNE.

Gość Rodmanik
"jak kochalam " to chyba najbardziej przykre slowa jakie mozna uslyszec

Gość drajwerka
jak facet dobrze zbudowany to owlosienie w niczym nie przeszkadza i nie kamufluje...moim zdaniem jakby nie byl zbudowany to wlosy musza byc!!!!!!!!!!i to nie 4 na krzyz...facet to facet

Gość Rodmanik
hmmm a jednak kazda gwiazda z hollywood ma wydepilowana klate wiec chyba cos w tym jest orgazmie estetycznym:D

Gość drajwerka
Rodmanik bo przestalam...a moze cos we mnie sie jeszcze tli do niego...dlatego tak pisze....przez 2 lata dawalam z siebie wszystko....a on??? szkoda slow..nigdy mnie nie wzial za reke przy ludziach, nigdy nie przytulil jak bylo zle...nigdy nie kupil kwiatka albo chocby zerwal i dal , przy nim nabylam sie kompleksow jak nigdy,i duzo by jeszce pisac, a cos we mnie peklo jak mi po 2 latach powiedzial ze kocha mnie na swoj sposob i narazie nie jest w stanie inaczej ...czyli nie kocha...odejsc nie da i nie kocha...dlatego cos sie jeszcze we mnie tli ...licze moze na zmiane...dlatego przestalam kocha...boli mnie jak jestem traktowana wiec dlatego " jak go kochalam"

A nie prawda, że każda gwiazda Holywood jest wydepilowana. Pooglądaj sobie zdjęcia porobione przez paparazzi tak znienacka jak gwiazda się plażuje:) Jak jest owłosiony a do tego wyrzeźbiony to nie może być nic lepszego:)

Gość mam 23 lata i lubię
torsy fajnych mężczyzn, jakie to kwestia wtórna. Niestety do żadnego nie miałam okazji się przytulić:O:O:O To sie tutaj nazywa "przegrać życie":classic_cool:

Gość wielbicielka yeti
no to moze mam spaczony gust... ale dla mnie jak ktos juz napisał wyzej prawdziwy facet przez duze F, taki zapierajacy dech w piersiach i powodujacy paraliz to wysoki, dobrze zbudowany i mocno zarośniety 25-35 latek:) sama rzezba mnie nie podnieca o ile nie ma owłosienia:) poprostu uwazam ze facet i kobieta maja sie skarajnie różnic. ona ma byc delikatna i gładka, on wielki, zwierzęcy i nieokrzesany:) i jak czuje te różnice miedzy soba a partnerem to odpływam:)

Gość bezimienna girl
Ja uwielbiam facetow o owlosionym torsie. Sa bardziej mescy. Moj narzeczony ma wlasnie taka klate: szeroka i z wlosami. sama przyjemnosc przytulac sie do niego:)) Nagie torsy sa dla mnie gejowate i niemeskie.

Gość Rodmanik
przykro mi ... no jak sie ozenie mam nadzieje ze bede umial sie nie zmienic... w potwora kanapowego . Yeti go home:P

Gość drajwerka
wielbicielka yeti wyjelas mi to z ust :D

Gość drajwerka
Rodmanik to teraz przyznaj sie jaka Ty masz klate??????:D

Gość owłosione 24 lata

Gość drajwerka
i ile masz lat?

Gość Rodmanik
heh napisalem ze wyrzezbiony jestem owlosiony ogolnie takie wiekszy chlopiec jestem:) a mam 24 w grudniu 25

Gość wielbicielka yeti
ano właśnie, czemu sie tak dopytujesz?:) i solidny zarost na twarzy by sie przydał, nie drajwerka?;) oczywiscie twarz ma miec twarde ostre rysy a spojrzenie powinno przeszywac na wylot:D

Gość asienkaaaaaaaa
ja wole nagi,ale jak troszke wlosow jest na klacie nie mam nic przeciwko:)mam 28lat,zawsze lubilam nagie torsy,ale w wieku 24 zakochalam sie w facecie,ktory mial troche owlosiona klate i zmienilam zdanie

Gość wielbicielka yeti
miło sobie pomarzyc;)

Gość drajwerka
wielbicielka zarost tak ale taki ze 2 dniowy gora 3...bo wasow i brody to juz raczej nie lubie :D

Gość bezimienna girl
a ja mam wlasnie takiego:)) ostre rysy twarzy wlochaty tors:))