Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

like_

Co sądzicie o układzie, luznej,sympatycznej znajomosci przypieczetowanej seksem?

Polecane posty

czy to juz puszczanie sie? czy byliscie w takim ukladzie? jak on sie zakonczyl, przez kogo? czy ma szanse przerodzic sie w zwiazek - jakie sa wasze doswiadczenia? mowa o ludziach w wieku 20paru lat, oboje wolni...

Gość chyba nie ma nic w tym zlego

Gość wwiikkttoorriiaa
Bylam, jeśli masz mocne nerwy, nie zakochujesz się szybko, chcesz się TYLKO zabawić i facet nie zrobi Ci opinii kiepskiej i nikt sie o tym nie dowie to ogólnie polecam ;)

Gość prawiczek i kropka
dla mnie dziewczyna, ktora robi takie rzeczy puszcza sie i nie chcialbym byc z laska o takiej mentalnosci

Ja kiedyś poznałem dziewczynę. stanęło na tym, że będziemy się przyjaźnić i uprawiać seks. I tak uprawiamy ten seks już ponad 6 lat. Nie jesteśmy razem. To wygodne, choć brakuje czasem uczucia.

Gość Czasami jest fajnie...
Tylko nie trzeba sie zakochac.

Gość Czasami jest fajnie...
Tylko nie trzeba sie zakochac.

Gość prawiczek i kropka
ja sobie nie wyobrazam wejsc zwiazek z dziewczyna, ktora by mi sie przyznala, ze juz kiedys uprawiala seks bez zobowiazan

No właśnie.. zakończyłem bo wiedziałem że się nie zakocham. A nie zaczął bym komuś głowy zawracać będąc jednak w jakimś tam związku.

Gość cwirek
TO SIę NAZYWA "CICHODAJSTWO" Lepsze niż zwykłe puszczanie się, ale ciągle negatywne.

Gość cwirek
Nie wchodź w to. Nawet superseks nie jest wart ryzyka, że potem sobie w oczy nie będziesz mogła spokojnie patrzeć, gdy Ci to przyjdzie ukrywać przed już tym właściwym mężczyzną. Teraz będzie fajnie, potem będzie kac. Zawsze pozostaje wibrator i samoobsługa.

Gość prawiczek i kropka
dokladnie, twoj przyszly, wlasciwy mezczyzna moglbym nie zaakceptowactakiej twojej przeszlosci jakby sie dowiedzial

Ale przecież nikt o tym wiedzieć nie musi i ta przygoda może pozostać tajemnicą ;)

Dobry seks PLUS love to niestety już luksus.Wielu ludzi korzysta z takich niezobowiązujących układów , taki układ wiele pozytywnych cech,a minus?---że w każdej chwili każda ze stron może odejść.Najważniejsze by sie nie zakochać i tyle.

Dobry seks PLUS love to niestety już luksus.Wielu ludzi korzysta z takich niezobowiązujących układów , taki układ wiele pozytywnych cech,a minus?---że w każdej chwili każda ze stron może odejść.Najważniejsze by sie nie zakochać i tyle.

Dokładnie, nie wolno się zakochać i tyle, poza tym jest fajnie :p

Gość należy Ci się coś od życia
tylko staraj się to ukrywać, bo Polacy to naród hipokrytów: zdradzają, chodzą do burdeli i pieprzą się z kom popadnie, ale od innych wymagają czystości do ślubu :P ciekawe w takim razie dlaczego 10% wszystkich studentek to prostytutki... a wiele spośród pozostałych to tzw. dziewczyny sponsorowane, co niewiele się od prostytucji różni. zakłamanie i tyle, ale takie już mamy społeczeństwo, że kłamać trzeba. po prostu partnerowi w przyszłości się nie przyznawaj, wymyśl jakąś historyjkę o wielkiej miłości, na której się zawiodłaś i dlatego nie jesteś dziewicą. twój partner też niejedno przed Tobą ukryje, takie już jest życie.

Gość prawiczek i kropka
ja jestem prawiczkiem, wiec dlaczego mam wiazac sie ze zbrukana dziewczyna co juz wiele ma za soba i z niejednym spala, rowniez bez milosci?

prawiczek i kropka ja jestem prawiczkiem, wiec dlaczego mam wiazac sie ze zbrukana dziewczyna co juz wiele ma za soba i z niejednym spala, rowniez bez milosci? A po co niby doświadczonej kobiecie facet który nie będzie wiedział co z nią zrobić? :classic_cool:

Gość w rapie rapują
szczerze to ja bym poszla na taki uklad ;)

Gość mircio
Wiele ludzi tak robi i ja tez, ale niestety po doswiadczeniach organoleptycznych stwierdzam ze to nie jest dobre i zaczalem tego unikac. Nie dlatego, ze jest niemoralne (tak jak niektorzy pisali) ale dlatego, ze zawsze wtedy pojawiaja sie jakies uczucia. Mniejsze lub wieksze i z jednej lub z dwoch stron. Problem pojawia sie wtedy gdy jedna ze stron zaczyna chciec wiecej lub gdy znajduje sobie inny obiekt. Taki uklad zawsze prowadzi do rozczarowan wczesniej czy pozniej i tylko w niektorych przypadkach konczy sie pelnowartosciowym zwiazkiem.

Gość prawiczek i kropka
wiii, a czy niby seks i to jaki kto jest w lozku jest najwazniejsze w zwiazku? czy dla was kobiet liczy sie u faceta tylko to, zeby byl doswiadczony i dobry w lozku?

Gość prawiczek i kropka
jestem tak beznadziejny, że nigdy w życiu nie zaspokoję żadnej kobiety (mam 14 cm, a i tym nie umiem się posługiwać), dlatego pytam... szukam dziewczyny aseksualnej, są takie na forum? 🖐️

Gość prawiczek i kropka
bez podszywow prosze

Przykro mi Prawiczku ale prawda jest taka że jak się ludzie w łóżku nie dobiorą to zeby nie wiem jak sie kochali i dobrze dogadywali to udanego związku z tego nie będzie....

Gość prawiczek i kropka
prawiczek tez z czasem moze w lozku sie wyrobic

Gość mircio
oj prawiczek, prawiczek. Ty jestes idealem dla 80% kobiet ! :D jednakoz mysle, ze tak na prawde to masz ochote na to by bylo wszystko ok. 14cm to spoko wymiar i nic sie nie martw. Powiem Ci jednak w prawie tajemnicy :D , ze bez problemu zaspokoisz kobiete, ktora Cie pokocha bo do seksu sa potrzebne emocje. Niektorzy maja swietny bajer i wywoluja te emocje slowami i zachowaniem a ty jesli nie umiesz to musisz czekac na milosc lub sie tego nauczyc ;)