Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

like_

Co sądzicie o układzie, luznej,sympatycznej znajomosci przypieczetowanej seksem?

Polecane posty

Nie tylko to, mogła bym wymieniac co sie liczy ale po co ? wszyscy wiedza;p ale to rowniez sie zalicza do tworzenia udanego zwiazku.

Gość prawiczek i kropka
z tym 14 cm to byl podszyw

Gość dssffgf
a jak zrobi ci dziecko to juz w ogole nie wesolo. miec dziecko z takiego ukladu bez milosci - koszmar.... dla mnie to jest sorki za okreslenie ale dziwkarstwo...

Gość prawiczek i kropka
ja bym sie na pewno nie zakochal, ale nie chce w takie rzeczy wchodzic, bo wtedy nie bede juz mial prawo potem wymagac od swojej przyszlej drugiej polowki krystalicznej przeszlosci seksualnej

Gość jakie dziecko ...
... antykoncepcji nie znacie?

To bardzo dobry uklad, z zalozeniem, ze ten facet jest na poziomie i nie podoba Ci sie na tyle, zebys sie w nim zakochala. Sama bylam w takim ukladzie i bylo super, duzo namietnosci, dlugie rozmowy, weekendowe wypady... Na dodatek zostala przyjazn i sentyment, choc dzis mieszkamy daleko od siebie.

Gość prawiczek i kropka
jak mozna bedac w nowym zwiazku przyjaznic sie z osoba z ktora sie kiedys spalo? :o

Gość mircio
normalnie :D

Gość mircio
Czyli juz bez seksu...wyluzuj brachu :D

Gość dssffgf
dziecko zawsze moze sie pojawic bo nie ma 100 procentowego zabezpieczenia :) dlatego dla mnie to glupota bawienie sie w takie cos.

Gość mircio
wlasnie sobvie zdalem sprawe z tego ze niektorzy moge nie wiedziec ze : nie sztuka jest nie chciec sie kochac z kims innym niz partner (bo to raczej jest ozieblosc) lecz sztuka jest miec zasady i byc wiernym :D

Gość prawiczek i kropka
ja bym sie poczul jak gowno i smiec jakbym wiedzial, ze moja dziewczyna dalej sie spotyka z facetem, z ktorym kiedys spala

Gość Dlatego właśnie prawiczki ...
... powinni się dobierać z dziewicami, a osoby doświadczone - ze sobą nawzajem. Wtedy przynajmniej do siebie pasują: albo oboje wiedzą sporo, albo oboje nie wiedzą nic o seksie. Unikają w ten sposób rozczarowań. Doświadczona osoba w połączeniu z dziewicą lub prawiczkiem się załamie :-O

Gość zaaaallllllllllllllllll
"zabawiac sie" - ale tylko z jedna osoba, dyskretnie.. czyli seks za sponsoring:O

Gość prawiczek i kropka
dokladnie. a prawiczek przy doswiadczonej dziewczynie tez sie zalamie

Jaki sponsoring? Nikt za nikogo nie placi, to uklad obustronny. Ech, prawiczku, moze najpierw strac to dziewictwo, a potem zacznij sie wypowiadac w sprawach seksu i co bys czul. Seks najbardziej sie idealizuje i najwiecej o nim wymadrza, jak sie go nie uprawia.

Gość prawiczek i kropka
ja tam uwazam, ze nie za bardzo pasuje do dziewczyny, co juz uprawiala seks, tym bardziej jesli miala wiecej niz 1 partnera

Gość prawiczek i kropka
no wiec widzisz :) czyli wyszlo na moje :) jakbym nie byl prawiczkiem, to by mi przeszlosc dziewczyny nie przeszkadzala, jesli by nie byla bardziej bujna od mojej

Doświadczona osoba w połączeniu z dziewicą lub prawiczkiem się załamie } A po co tak uogólniać. :D

Gość prawiczek i kropka
poza tym tak samo prawiczek sie zalamie przy dziewczynie, co juz swoje zdazyla nagrzeszyc, powtarzam

Gość reggio di calabria
Znam dziewczynę, którą taki układ zniszczył. :O Gdy spotkała swoją miłość i przyznała się do swojej przeszłości, ten jej wyśniony nie potrafił się pogodzić z jej dziwacznymi zasadami. Dla niego seks zawsze wynikać powinien z uczuć, a nie być tylko ćwiczeniem fizycznym. Rozstali się ku jej rozpaczy i dziewczyna się nie może pozbierać od paru lat.

Gość prawiczek i kropka
dokladnie, bo w zwiazku trzeba sie dobierac tez pod wzgledem podejscia do seksu i zasad moralnych

Gość w gore bo warto

Gość uważam że związek
nie musi się zaczynać klasycznie, miłość od pierwszego spojrzenia, uroczyste randki , czułe słówka itd. wasz też ma szansę przerodzić się w prawdziwe uczucie, mam tylko nadzieję że jesteście samotni i nie zdradzacie nikogo!!

Gość prawiczek i kropka
ja uwazam, ze lepiej jak zacznie sie klasycznie

Gość dlaczego ma takie same
szansę zakończyć się fiaskiem juk ten tu !!!!!!!!!!!!!