Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryspin21

jak namowic ja na dite?

Polecane posty

Gość kryspin21

moja dziewczyna ma 164 cm wzrostu i 55 kg jak mam ja przekonac zeby schudla chcialabym miec laskei plaskim brzuchu i bez boczkow a on je ma ;/

ma prawidłową wagę. Uwoierz, ze odchudzanie to nic dobrego. Nie mów jej nic bo tylko niepotrzebnie wpadnie w kompleksy. Jesli Ci bardzo zalezy to wyciągnij ją czasem na rower, czy dłuższy spacer swoja drogą nie chciałabym mieć takiego chłopaka jak Ty:/

Gość człowieku
dobrze się czujesz? z tego, co piszesz nie wydaje mim się żeby twoja dziewczyna potrzebowała diety odchudzającej. Ale za to, Ty chyba potrzebyjeszn lekarza :)

Gość kryspin21
ale on ma wystajacy brzuch boczki i grube uda;/a kiedys taka nie byla;/

Gość zostawić
bo pewnie bierze tabletki antykoncepcyjne pacanie żebyś nie musiał wkłądać gumy. Walnij się w łeb, bo głupi jesteś.

Gość kryspin21
no co jak wazyla 50 kg byla super laska a teraz ma wszytkiego za duzo

Gość kryspin21
ona naprawde ma tu i owdzie a wy na mnie z pyskiem chce zeby wazyla 50 kg

Gość jezooo
Ale jesteś pustak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na miejscu tej dziewczyny zostawiłabym ciebie!!!!!!!!!Nie wiem gdzie ona ma oczy!!

Gość cycki kury
posluchaj mnie synku ty masz chyba z 15lat i sanko w glowce mniejszej:P ja mam taki wzrost i taka wage ,wszyscy mowili zawsze ze mam super zgrabne nogi w tym moj mezczyzna a twojej dziewczynie wspolczuje ze ma takiego osla za faceta!!!!mam 26 lat faktycznie nie twierdze moglabym bardziej zabdac o brzuch bo nie jset super plaski ale moj facet jak sie dowiedzial ze mam zamiar chodzic na silwonie to byl wrzask po co mi to!! a jak sie dziewczyna zacznie drastycznie odchodzac spadnie jaj biust wiem cos o tym!!!!!!!!!!!!!

Gość kury cycki
to ze spadnie jej biust to oznacza ze bedzie mniejszy o rozmiar bo pewnie nie zalapiesz o co chodzi:O

Gość kryspin21
wole zeby miala mniejsze cycki jesli zmniejszy jej sie brzuch dupa i uda ona jest niepropocjonalna

Gość zostawić
idę sobie bo głupi jesteś FACECIE

Gość tajemnicaaaaa iii
powiem CI ze twoja dziewczyna chcialaby zebys mial wiekszego penisa!!!!!ale nie mowi ci o tym zeby ci nie bylo przykro i zebys mogl dluzej

IDIOTA!!! TAKA WAGA PRZY TYM WZROŚCIE TO NIEDOWAGA, CHYBA,ŻE LASKA MA 12 LAT GŁĄBIE. A jak lubisz kosciotrupy to szukaj na forum dla anorektyczek pacanie, albo w kostnicy :P I mam jeszcze pytanie Kryspin...a Ty jestes pięknie zbudowany, nie masz odstających uszu, garbatego nosa, zepsutych zębów, zbyt chudych łydek....?

Gość aha ty wolisz zeby miala
ja ci proponuje poszukaj sobie jakies anorektyczki,albo takiej ktora bedzie spelniala Twoje normy unijne,idiota z ciebie

to znajdz sobie taką co ma takie gabaryty jakie lubisz a nie wpędzaj normalnej laski w kompleksy,ile tyu masz w ogóle lat???? mówisz o sowjej dziewczynie jak o gumowej lali. KRETYN

Gość aha ty wolisz zeby miala
juz ci podpowiedzielismy jak ja namowic na diete ,masz jeszcze jakies pytania???

Gość wybietnie nie nie i jeszcze
zacznij sam chodzic na siłownie, zrób sobie kaloryfer na brzuchu,biceps i przedramie,wyrzeźbij uda i wtedy oszukaj innej dziewczyny:P

:/ :/ Mój chłopak przytył z 10 kg, jak nie więcej, od kiedy jestem z nim i NIGDY mu nie mówiłam, żeby schudł! Gdybyś ją na prawde kochał, to te 5 kg by ci w ogóle nie przeszkadzało...

:/ :/ Mój chłopak przytył z 10 kg, jak nie więcej, od kiedy jestem z nim i NIGDY mu nie mówiłam, żeby schudł! Gdybyś ją na prawde kochał, to te 5 kg by ci w ogóle nie przeszkadzało...

Gość kryspin21
glupie baby1 jestem pewny ze gdyby pislala tu samam laska o sobie i wymienila swoje gabaryty to na bank powiedzilibyscie ze schudnij do 50 itp a ze pisze jako ja to z checia grube krowy szmacicie wszytkich facetowi taka prawda

Gość pyziuchnaa
kryspin ty pojebancu!!!!!!!!!!!!! to sobie kurwa zmien dziewczyne na kosciotrupa!!!! e zyciu bym nie byla z takim kolesiem jak ty kurwa pojebaniec zasrany !!1

Gość szekspirka
a tak z ciekawosci ile kryspin wazysz i ile masz wzrostu? moze i tobie by sie przydala dieta? pojeb jakich malo

Gość rozumiem autora
A ja rozumiem autora, mam 170 i przy 55 kg wyglądam trochę zbyt konkretnie - a co dopiero laska niższa o 6 cm. Zaproponuj jej wspólny rower albo basen, poproś żeby włożyła jakiś super obcisły ciuch co do którego masz podejrzenia, że się nie zmieści, kup za małą bieliznę...

Gość pyziuchnaa
pozatym kurwa mac jest taka posrana regula jakas... ze facet to moze byc gruby , pryszczaty, miec garba ale bedzie spoko bo jest facetem.. a na dziewczyny jest wciaz presja! musza byc piekne chude i bez wad... naprawde lecz sie czlowieku bo chyba nie masz pojeciu o milosci, zwiazku i zyciu.myslisz kurde fiutem. najpierw kurwa spojrz na siebie i zastanow sie czy jestes taki idealny,, bo jka narzeie to chcesz byc tylko kozak w gebie a pusto w glowie powodzenia w zyciu z takim malym rozumkiem!!!

Gość chlopie ile ty masz lat
zachowujesz sie jak szczeniak.rozumiem jak by dziewczyna wazyla nie wiadomo ile to dla jej zdrowia bylo by nie bezpieczne mozna by bylo przymknac oko i stwierdzic ze sie o nia martwisz ale ona wazy normalnie tyle ile powinna.za co ty ja kolego kochasz?bo mi sie wydaje ze kocha sdie za to jakim kto jest czlowiekiem a nie za wyglad i tusze a swoja droga-ciekawa jestem jak ty wygladasz

Gość pyziuchnaa
rozumiem autora--> masz 170 cm i n55 kg kurde masz b dobra wage i ty uwazaszze jestes za gruba tez sie kurwa stuknij... najlepiej jak bedziesz wazyc 30 kg wtedy bedziesz napewno urodziwa;/

Gość rozumiem autora
JUż nie 55 :P obecnie niecałe 52 i jestem prawie zadowolona ze swojej figury. A Ty chyba masz za dużo sadełka i niezłe komplesy.