Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mada6035

striptiz

Polecane posty

Gość mada6035

Problem jest błahy a właściwie sama nie wiem czy to problem...Dlatego zwracam się do was.Jest związek dwojga ludzi z 3letnim stażem,nie mieszkają razem,właściwie wszystko układa się poprawnie.Poprawnie to dobre słowo,bo od jakiegoś czasu związek osiągnął status stabilizacji i właściwie niewiele nowości się w nim dzieje.Jak w kazdym związku kazdy ma prawo do kawalka wlasnego zycia i rozrywki bez drugiej połowy.Ma miesjce takie wyjście na piwo z kumplami i co się okazuje...Męczyzna opowiadając co się działo na spotkaniu wspomina o tym,że razem z owymi kumplami po paru piwkach wpadli na genialny pomysł,żeby wynając striptizerkę...Pomysł się przyjął,zabawa miala miejsce.I teraz moje pytanie-czy wy dziewczyny miałybyscie żal albo pretensje o taki wypad?czy wy męzczyzni,mieliscie podobne rozrywki i jak wy to postrzegacie?

Gość odp..
mielismy takie rozrywki:(nie bylo na co popatrzec:( uczestniczylismy wspolnie:) ja + ona:) moja zona:classic_cool:

Gość cogi yogi
ja bym go rzuciła.... nie ważne jaki staż ma związek...

nie wiem ja chodze do baru ze stri^ptizem i jakby facet sie o to rzucal to chyba bym go .. wysmiala ;) a z drugiej strony pracowalam kiedys jako barmanka, caliem niedawno zreszta i mielismy wieczory kawalerskie i dzieki nim powstala moja teoria, ze 99 procent facetow zdradza:) ps. striptizerka wieczorno-kawalerska robila loda w kiblu za drobna oplata, kolejka sie ustawila az do wyjscia

Gość fallajna kola
byłam kiedyś na dyskotece z koleżanką i doczepili się do nas chłopaki którzy mieli wieczór kawalerski. Poprosił mnie do tańca przyszły pan młody, nie był pijany, zgodziłam się. Niestety niezabardzo było bo on..... przytulił się do mnie i czułam jak mu stoi i mnie jakby miział przez ubranie niedobrze mi się zrobiło, poprosiłam koleżankę żebyśmy zostawiły to towarzystwo :-O

Gość chłop mi opowiadał
jak to na wieczorze kawalerskim jeden z chłopaków, który też miał niedługo brać ślub obmacywał jakąś laskę, która była przyszłą panną młodą (w tym samym lokalu grupa obcych dziewczyn miała wieczorek panieński). i to nie to, że złapał ją za pośladki w tańcu, ale lizał po szyi i obmacywał pod bluzką a był jeszcze całkiem trzeźwy.

fajna kola - buahahaha to jakies dziwne? kazdy spity facet na imprezie jak tanczy z laska to tak ma na moich wieczorach kawalerskich pracownicwych nie tylko pan mlody szedl do kibelka ze striptiwerka.. niestety a jak tanczyla to mu za przeproszeniem jak to moj kolega okrelsil - pizda po twarzy jezdzila :| a on TYLKO siedzial :)

Gość fellajna kola
Ja się tak zachowałam bo jestem grzeczna i brzydliwa Za to moja koleżanka to dopiero dała czadu, jej kolega miał wieczór kawalerski i postanowił spędzić go tylko z nią.Pojechali do hotelu i cała noc jazzda, rano trochę zaspali, chłopak szybko pomknął do domu szykować się na swój ślub a ją przedtem podwiózł do domu. Później koleżanka nam wtajemniczonym opowiadała, że jak on stał przy ołtarzu na swoim ślubie i mówił przysięgę to miał jeszcze w spodniach mokrego fiuta po jej pipie.