NajśliczniejszyZCałejWsi 48 Napisano środa o 19:55 bedzie w 2027 Piesn Przeszlosci nie widzialem czy pisaliscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano środa o 20:06 Nie pogram, bo mnie nie stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 5 Napisano środa o 20:08 11 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: bedzie w 2027 Piesn Przeszlosci nie widzialem czy pisaliscie To znaczy że W4 najwcześniej w 29 I robią to inni ludzie niż robili Wieśka3 Zobaczymy co z tego wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 99 Napisano środa o 20:12 15 minut temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: bedzie w 2027 Piesn Przeszlosci nie widzialem czy pisaliscie Gadali za kulisami, że w tym roku. Który mamy teraz rok? Przecież to czwórka prędzej wyjdzie, a co ja też pyerdole, będzie grane huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 48 Napisano środa o 20:16 2026 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano środa o 20:17 Ja gram tylko w RuneScape i jaram się muzyką i słuchawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 99 Napisano środa o 20:17 Po 10 latach dodatek wydają, grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 48 Napisano środa o 20:18 ja tera gram w Klaudelize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 406 Napisano środa o 20:53 35 minut temu, Toya napisał: Po 10 latach dodatek wydają, grubo w 2027 to chyba będzie 12 lat od premiery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 14 Napisano środa o 20:55 A co to Klaudelize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 48 Napisano czwartek o 15:53 nie znasz Klaudelizy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 99 Napisano czwartek o 16:37 19 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: w 2027 to chyba będzie 12 lat od premiery Zaokraglilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach