Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie czysto teoretyczne

Co byście zrobili w tej sytuacji... Założę się, że nikt się nie przyzna...

Polecane posty

Gość Si for
no własnie korki. przyszło mi cos do głowy. skoro to ostatnie 20 min to zajebał bym jakis fajny samochód. moze Audi a8

Gość Martitkaaaaaaaaa
wszyscy napewno zaczeliby wyjezdzac, powstalyby ogromne korki i do tego tyle wypadkow ze nikt nie bylby w stanie wyjechac z miasta, bo cala droga bylaby zawalona rozwalonymi samochodami, biorac pod uwage warszawe to uwazam, ze ludzie biegnac (juz bez samochodw) stratowaliby sie jak w supermarkecie na ogromnej wyprzedazy

Gość a ja bym tak zrobila
nie mam auta - shit. Poinformowalabym rodzicow i czekalibysmy co sie stanie. :/

Gość Si for
co do super marketów to napewno znalazła by sie masa debili ktorzy włamywali by sie do nich zeby cos ukrac na te ostatnie 20min. Rozumiem samochod ale nie jakis sporzywczy produkt

AUTORZE- a co miałeś na mysli pisząc - założe się że nikt sie nie przyzna????????????????? do czego niby? ----- Choćby do tego, że każdy ratowałby WŁASNĄ doopę za wszelką cenę (np. mając samochód zdolny jechać wystarczająco szybko wiałby jak najdalej i jak najszybciej, nie czekając nawet na rodzinę), lub też np. gwałcił (to dotyczy przede wszystkim facetów) mając świadomość pełnej bezkarności. Jednym słowem, jestem przekonany, że w takiej sytuacji niemal 100% ludzi okazałoby się złymi z natury, a ci, którzy by tak nie postępowali, działaliby jedynie w strachu np. przed Bogiem, a nie z wewnętrznej potrzeby czynienia dobra. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie - wiem, że to domorosła psychologia - ale czy nie mam racji?

Gość Martitkaaaaaaaaa
ja napewno bym probowala sie uratowac za wszelka cene, ale tylko z moim ukochanym, bez niego i tak juz bym nie chciala zyc

Gość up uuuuup
AUTORZE- to, że każdy by ratował własną dupe to owszem, ale chodzi mi tu o innych(obcych) ludzi, na pewno nikt by nie zostawiał dzieci, bo w człowieku jest naturalny instynkt, aby chronić siebie i swoje potomstwo, to raz a dwa, ze bzdury o tych gwałtach, na pewno by ludzie kradli auta, żeby się uratować, ale nie sądze, ze komuś w głowie by były gwałty

Gość Si for
a jednak dobrze mowiłem Audi A8. hehe tylko ze znajac mnie uruchamiał bym ten samochod 10min a samo włamanie sie do niego zajeło by mi drugie 10min

Gość up uuuuup
Si for pewnie że auta b sie brało pierwsze z brzegu, żeby spiiierdalać, problem w tym, że ukradniesz szybkie auto i duuupa - nigdzie sie nim nie ruszysz, bo wszystkie drogi zablokowane

Gość Sumienna
zrobilabym rachunek sumienia i modlila sie za wszystkich grzesznikow;PP

Praktyka pokazuje co innego. Po Katrinie w Nowym Orleanie (zniszczone 80% miasta, obecnie w trakcie odbudowy) ludzie, którzy zdecydowali się tam pozostać schronili się w jedynym budynku w mieście, który mógł (choć niekoniecznie musiał, ale jednak dał radę) przetrwać huragan. To, co się działo w środku (brak kontroli policji, wojska, czegokolwiek przez kilka dni, bo nawet służby mundurowe nie chciały tam wjeżdżać podczas Katriny, miasto po prostu porzucono na ten okres) przekonało mnie, że ludzie są tylko dobrzy z przymusu... To zastanawiające, jak niewiele trzeba, żeby zmienili się praktycznie w zwierzęta. Parę dni bez prawa - i gotowe :-O

Gość 123_
nie bedzie cos krasc, bo wlasciciele tych wozow juz dawno beda spier...alac hehe

Gość Si for
pierwsze z brzega hmmm... qrwa moje polo z garazu...

Gość up uuuuup
AUTORZE - bo tak jest, to prawda, ja twierdzę tylko, że z tym ruuchaniem to bzdury gadasz, że ludzie zamiast wiać by sie pukali, no sory, w niektórych sytuacjach inne instynkty biorą górę nawet nad tym odpowiadającym za kopulowanie

Gość 123_
haahahah:P coz za zarliwa dyskusja :P sexomani jedni :D

Gość up uuuuup
123 no wiesz, sexsomani, my tu o poważnych tragedyjach debatujemy:P

Gość Si for
srał bys ze strachu Autorze wiec nawet by Ci nie stanoł. A ZRESZTA TA ROZMOWA NIE MA SENSU BO MOZEMY SIE TYLKO DOMYSLAC CO KAZDY Z NAS BY ROBIł. STAł BYS W GAPIONY W NIEBO WYPATRYJAC METEORYTU CZY BOMBY. NIKT ZNAS NIE MOZE OKRESLI CO BEDZIE ROBIł W TAKIM MOMECIE UMYSł LUDZKI NIE MYSLI WTEDY LOGICZNIE. to tyle na ten temat !!!!!!!!!!!!

Gość Tak niestety jest ...
... dać ludziom sygnał, że wszystko im wolno (nawet taki jak opisany w tym topiku - bo 20 minut życia właśnie oznacza tyle, że wszystko już wolno) i będzie rzeźnia nie do opisania. Gwałty byłyby na bank, bo co sensownego mógłby zrobić ktoś nie mający samochodu albo mający powolnego malucha? Nie przeżyje i tak, to chociaż sobie porucha przed śmiercią :classic_cool:

Gość up uuuuup
no prosze cie, nie mam auta to poruucham?!:O każdy by robił wszystko żeby uciec, ludzie by sie mordowali, żeby zdobyć samochód, albo inne narzędzie ratunku poza tym, komu stanie w takiej sytuacji, leci ci na łeb meteor a ty walisz se do wzwodu żeby kogoś ruuchnąć? tak jak pisał Si for - byś srał ze strachu a nie ruuchał

Gość Si for
co to gwałtu. Osoba ktora mysli o gwałcie nie jest normalna jest skrzywiona psychicznie. Wiec tłumaczenie zgwałce bo to ostatnie minuty zycia jest całkowicie bez sensu. Gwałt to Gwałt. nawet niech zostanie 30sek. gwałt zawsze bedzie taki sam a onoba ktora sie go dopusci godzine czy nawet 20 lat przed smiercia bedzie zawsze CHORYM POJE-BEM

Gość up uuuuup
no dokładnie, tu sie zgodze

Gość Si for
mysle za kazda osoba o zdrowych zmysłach przyzna mi racje. Gwałt nie ma nic gorszego. Niech osoba ktora pisze w tym temacie ze gwałciła by przed smiercia niech sobie wyobrazi (zakładam ze to jest chlopak) Wyobraz zobie sytuacje ze chodzisz z dziewczyna a tu pewnego razu dowiadujesz sie ze została zgwałcona i jeszcze do tego jest w ciazy. Qrwa przeciez jesli ja kochasz to jest dla Ciebie szok nie mowiac jaki jest to ogromny szok dla niej. Ona juz została srzywdzona nie tylko fizycznie ale tez psychicznie do konca zycia. Postaw sie na miejscu tej dziewczyny. Bo ona juz po czyms takim nie ma zycia

Gość dfbfdja
ja bym zaciagnela facet ado lozka zebysmy zgineli w swoich objeciach lub podczas sexu :)

Gość wyjaśnij w takim razie to
RPA - 16,4% mężczyzn w wieku 15 - 26 lat przyznaje się do dokonania w swym życiu gwałtu. Zakładając, że nie każdy się przyzna, i że nie każdy 26-latek już dokonał swojego pierwszego gwałtu, nawet 20% mężczyzn w demokratycznym państwie z działającym prawem i policją może być gwałcicielami. Żołnierze Armii Radzieckiej w 1945 roku gwałcili wszystko po drodze, choć groziła im za to kulka w łeb. Powyższe wydarzenia miały lub mają miejsce ponieważ mało kto był / jest w końcu ukarany za swój czyn. Co dopiero by się stało, gdyby nikt nie był karany, gdyby bezkarność była całkowita? Już nikt by się nie hamował...

Gość wyjaśnij w takim razie to
Myślę, że może 20% ludzi jest dobrych z natury. Na nasze szczęście to oni zwykle są u władzy, bo to oni również najwięcej wysiłku wkładają w swój rozwój i edukację, najwięcej od siebie wymagają, najciężej pracują. Pozostałe 80% podlega prawom, które te 20% dobrych ustala. Ale niech tylko te prawa się załamią... A prawdziwa natura większości ludzi wyjdzie na jaw.

Gość up uuuuup
ale o czym ty teraz gadasz człowieku mówimy o tym, że 20 min ma nas rozwalić meteoryt albo bomba i spieprzamy albo co, to o czym piszesz to inne sytuacje, weź już wyluzuj z tymi gwałtami, bo wychodzisz na potencjalnego gwałciciela i psychola:O

Gość ejbisi
Co za głupoty....... mów za siebie wiesz? Jak byś gwałcił to znaczy że jesteś jakimś posrańcem. Ty byś miał zajebiste ostatnie 20 minut a ta gwałcona dziewczyna? A zreszta, po co w ogole sie wdaje w dyskusje z jakims dupkiem...

Gość ja też bym gwałcił

Gość dobre topike
ps. ja oczywiscie ruwniez bym gwalcil! :D🖐️

Gość a to ciekawe
w kraju gdzie 90% to katolicy bez policji i wojska byłaby rzeźnia jaki z tego wniosek?:D