Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie czysto teoretyczne

Co byście zrobili w tej sytuacji... Założę się, że nikt się nie przyzna...

Polecane posty

Gość Si for
zakładam ze piszesz do mnie ze to ja mam Ci to wyjasnic. A wiec juz odpowiadam skoro tak Cie interesuje temat gwałtu to moze wyjedz sobie do tego kraju o który z takim zafascynowaniem pisałes. Ja Ci nie musze nic wyjasniac bo juz swoje napisałem dla mnie czlowiek ktory gwałci nie jest człowiekiem. Wiesz nie zycze Ci zebys ktos osob Ci bliskich stał sie ofiara gwałtu ale chyba dopiero wtedy zrozumiesz jakie to jest chore. Ja nie znam takiego uczucia bo dzieki Bogu nikt z mojego otoczenia nie był nigdy zgwałcony i sie nie fascynuje gwałtem ale potrafie zrozumiec ze jest to rzecz podła

Gość nie wiem ale fajnie byłoby coś
zgwałcić :classic_cool:

Gość up uuuuup
Si for - daj spokój, nie tłumacz nic tym debilom:O przecież to psychole, az sie nie dobrze robi na takie teksty w styu, że gwałciłbym se itp:O

Gość Si for
no tez tak mysle ze trzeba wyluzowac. Dobrze ze sa jeszcze normalni ludzie tutaj. pozdrawiam te osoby.

Gość wyjaśnij w takim razie to
Pisałem to nie po to, żeby popierać gwałcicieli, ale żeby pokazać, jaka jest natura człowieka. Gwałt to jedno z najokrutniejszych przestępstw, wymagające znęcania się nad ofiarą przez co najmniej kilka minut. Jeśli przy kiepskiej, ale wciąż istniejącej kontroli nad społeczeństwem dochodzi do tylu gwałtów (czyli przestępstw szczególnie okrutnych), to nikt mi nie wmówi, że przez te 20 minut wszyscy by się ze sobą chcieli pogodzić, przebaczyć wrogom, itd. Raczej spodziewałbym się, że co niektórzy szukaliby ostatniej okazji do zemsty, itd. Podstawowym założeniem moich postów jest to, że człowiek jest z natury zły, a nie to, że gwałty czy inne okrutne przestępstwa są w porządku.

Gość ja bym zgwalcil kumpele
bo mi nie chce dac

zjadłabym tą wielką, pyszną nadziewaną czekolade z linda, którą chowam na czarną godzine;D a jakbym zdążyła- zamówiłabym wielką pizze- z salami, podwójnym serem i masą oliwek... bzykam się czasami po 3 razy dziennie, a pizze miałam ostatnio w ustach 4 lata temu:(

Gość Si for
dobra ja juz mykam. Dobranoc All

Gość ja bym zgwalcil kumpele
zrobiłbym to dlatego, że w młodości byłem regularnie gwałcony przez swojego wuja-alfonsa, u którego moja matka była prostytutką (jej klienci też mnie gwałcili, ale musieli za to dopłacić 20 zł/h). chciałbym choć raz być po tej drugiej stronie (stanoł mi!) :classic_cool:

Gość Si for
czekolade z linda hehe jakim LINDĄ Bogusławem czy jakims innym

Gość Si for
Dobra KALLINKA9 poprawiłas mi samopoczucie ta czekolada Bogusława Lindy wiec zapraszam Cie na mega pizze a Ty za to dasz mi kostke tej czekolady z Bogusia L.

Gość Kalinka chciała zaszpanować
że niby ją stać na czekoladę z Lindt'a, ale wyszło na jaw, że może sobie pozwolić co najwyżej na Allegro z Biedronki, a nazwę Lindt gdzieś kiedyś słyszała, zapewne od bogatszej koleżanki z podstawówki, której zawsze podkradała drugie śniadanie :D

Gość Si for
KAlinka ile wazysz

to stać mnie tylko na czekolade z allegro czy z biedronki, bo troszke nie rozumiem;>... a chciałabym załapać twój dowcip...

48 kg przy wzroście 160... widać po mnie każdy kg i muszę się bardzooo pilnować (mam straszną skłonność do tycia)...

Gość Si for
ojej dobra nie smiejcie sie juz zniej poprstu nie zna nazw czekolad z Biedronki. Juz wyjasniam kalinko allegro to dosc tania czekolada do kupienia w biedronce zreszta czesto moja mam ja kupuje fuuu

Gość Allegro to nazwa czekolady
dostępnej w sklepach Biedronka! ...nie udawaj, że nie wiesz :classic_cool:

Gość Si for
moze nie chodzi do bierdonki po czekolade to nie wie. Ja tez nie znam wszystkich rodzajów broxa z biedrony bo to straszne gówwno

no co Ty chcesz Si for :) niektóre podróbki wymiatają;) i mówie całkiem poważnie;) z czasów mojej młodości beztroskiej, kiedy to miałam w dupie swoją wage objadałam się Tigerami z Lider Price (taka podróba Liona) :) albo zamiast jednego pudełka wedlowskiego ptasiego mleczka kupowałam dwa TIPOWE:)

ooo, aldo KAT-KATY (podróbka kit-katów) z Plusa- jest super... a z Biedronki wymiatają te wielkie paczki chipsów za 1,80 :D odkąd jestem na diecie- ręke bym sobie dała uciąć nawet za tą allegre z biedronki, i wcale, a wcale się tego nie wstydze:)

Gość Si for
no ja rozumiem tez nie kupuje oryginalnych słodyczy bo wole kupic sobie dwie duze paczki czipsów z biedronki niz jedna duza jakis tam lejsów czy chuj wie czego tam jeszcze

ej...ja nie pisałam tego postu o filmiku...poważnie, co to ma znaczyć???!!! dlaczego to jest pod czarnym nickiem...moim nickiem??? co sie dzieje?

Gość Si for
a nie wiem ja nawet tego nie ogladam bo moja predkosc internetu nie pozwala na ogladanie filmow ani sciaganie mp3jek wiec nic nie szkodzi

poszłabym zobaczyć z której strony leci i jak wygląda:D

i jeszcze specjalnie na tę okazje ubrałabym śliczną bluzeczke z ręcznie malowanego jedwabiu- dałam za nią kupe kasy, a nie mialam jej ani razu ubranej, bo boję się, że ją zniszcze ...:D