Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NicNieJestNadaremnie

A wiec pora na mnie Z CYKLU POZNAM FACETA, KTÓRY...

Polecane posty

🖐️ wzrost: powyżej 180cm 🖐️ nie blondyn, nie rudy, nie łysy 🖐️ krótkie włosy, może być jakiś ładny irokezik :) 🖐️ zadbane paznokcie 🖐️ ładne zęby 🖐️ zawsze świeży oddech , zadnego smrodu ogólnie ! 🖐️ sluchałby electro house, hh, rnb, dance, soul. 🖐️ mial by swoj samochod i prace 🖐️ wiek: 21-24 lata 🖐️ POCZUCIE HUMORU TAKIE JAK MOJE, czyli troche skrzywione hehe 🖐️ musi sie ladnie poruszac, nie garbic sie, fajnie tanczyc 🖐️ musi umiec sie zachowac odpowiednio do danej sytuacji 🖐️ musi mnie puszczac pierwsza w drzwiach 🖐️ zeby byl najwazniejsza osobą w moim zyciu :) DOBRANOC 🖐️

a na które , jeśli można wiedzieć? Bo a nóż na te priorytetowe :P

Gość ilenna
a może puszczać bąki ?

Ale warto miec nadzieje, ze takowy istnieje :D Specjalnie dla mnie :) Zdradz ktore 4 warunki spelniasz bom ciekawa nieslychanie :D

a ile masz lat że tak z pytam, ni z gruszki ni z pietruszki? bo mi to wygląda na coś młodego.

tak mi sie wydaje ze coś koło tego -- cześć Maciek co u Ciebie?

e no co u mnie, miałem właśnie 1,5 godzinną pogadankę z kumpelą która teraz w holandii siedzi... aż musiałem sie jej wyzalic jaką to mam a może raczej miałem dziewczyne... zmieniłem dziął w firmie, oponki w motocyklu i zostaję miszczem prostych i zakrętów ;) no i wciąż szukam mojego ideału, tzn nie mogę sobie wybić takiej jednej dwudziestolatki z głowy :)