Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolożka

wróżę

Polecane posty

akceptacja --> ten ktoś, kto pojawił się w Twoim życiu może je całkowicie zmienić. Jeśli jesteś gotowa poddać się losowi, nie boisz się zmian to myślę, że warto się zaangażować w ten związek. Na marginesie: więcej uczciwości wobec siebie🌻

Gość a n i n k a
tylko proszę cię astrolozko o wzięcie pod uwagę dobrej daty a nie tego posta z pomyłką :/

Gość akceptacja
Dzi ekuje bardzo za wrózbe:-). Myśle nad t a uczciwością wobec siebie... jesli byś mogła rozmwinać myśl ? Jesli nie to i tak wielkie dzieki:-)

a n i n k a --> czekają Cię dobre chwile. W tej najbliższej przyszłości nie widać "czarnych dziur". Twoją mocną stroną jest ogromna intuicja i to na niej bazujesz. Świetnie, bo Twoje myśli krążą wokół właściwej osoby. Jeśli przetrwacie ten trudny czas, gdy kończy się zauroczenie- będzie dobrze:)

Gość a n i n k a
ja też czekam. a przede mną chyba ze 4 osoby jeszcze.

Gość 30...stka
A jaaaaaaaaaaa

Gość a n i n k a
ojejku ! dziękuję :) ale pytania: czy się pobierzemy, czy będziemy mieć dzieci? nie odpowiedziałaś na to astrolożko?

Gość lili111
Ja też poproszę Monika ur. 23.07.1987 Czy mi uda się ułożyć wszystko od nowa? Czy on jeszcze keidyś wróci?

Wrócę wieczorem i odpowiem na ile postów mi się uda. Każda wróżba chwilkę trwa, więc bardzo proszę o cierpliwość. Sukcesywnie w miarę możliwości będę odpowiadać. Pamiętajcie o pozytywnym myśleniu. Może to i banał, ale ma potężną moc i nawet jeśli komuś nie wróżę zbyt pięknie - nic straconego. Tak naprawdę Wy swoim myśleniem dpoprowadzacie do pewnych sytuacji. Ech rozpisałam się:) Pozdrawiam forumowiczów!

Gość MYSLE SOBIE RANO KIEDY WSTAJE
KIEDY MI SIE OSWIADCZY I CZY BEDZIEMY SZCZESLIWI? KIEDY DZIECKO I JAKA PLEC? 31.12.88 KOBIETA:)

aninko w drodze wyjątku bo wiem, ze bardzo czekałaś --> ślub jak najbardziej - jeśli będziesz ufała swojej intuicji, będziesz mieć udane życie i oczywiście maluchy. Dbaj o siebie i pamiętaj, że to Ty rządzisz swoim zyciem:)

Gość anna z woj łódzkiego
ja tez sie nie doczekałam:(

Gość a n i n k a
Niezapominajko :) dostałam fajną wróżbę, więc tymbardziej się wybiorę do mojego Miśka :) tylko nie odpowiedziała mi astrolożka na ważne pytania ech... nie można mieć wszystkiego :)

Gość a n i n k a
dziękuję D Z I Ę K U J Ę przepraszam, jakoś się minęłyśmy z odpowiedziami uprzejmie ci dziękuję astrolożko z tą wiarą i nadzieją polecę do mojego Miśka na koniec świata :)

Gość a n i n k a
Madziula to ja ależ skąd, nie źle mi. napisałam sprostowanie. jakoś mi się nie odświeża caffe zbyt często i stąd to nieporozumienie. no to polecę moje miłe panie, polecę :)

Gość syyrija
16.grudzien 1971 - kobieta. mam pytanie o moja przyszłość zawodowa - tą najbliższą

Niezapominajka;) Ja też czekam do wieczora;) Medalion- w takim razie mam nadzieję, że obie wieczorkiem przeczytamy coś pozytywnego;)

Gość ezoteryczny paw
kobieta 26,03,1986 Co dalej?

Gość a n i n k a
nic no. trzeba czekać do wieczora. ja już nie mam więcej pytań.

Gość ADAM23322
dzieki astrolożko za wrózbe no więc w takik razie jutro trzeba bedzie isc jakiegos totka wysłac:D

Gość tsiri
Witam, chciałabym prosić o wróżbę dla mnie i mojego chłopaka. moja data urodzin: 23.06.1980 jego: 10.05.1980 Dziekuje bardzo i pozdrawiam

Gość SAMOTNA 1
no i co z moja wrozba? nie ma odpowiedzi na moj wpis, podaje ponownie swoja date urodzenia i proste pytanie co mnie czeka w przyszlosci? 27. 03. 1974.

Gość SAMOTNA 1
jestem kobieta,

neitherland -> ja widzę pracę na horyzoncie, niestety nie będzie to praca Twoich marzeń, jednak zdecydujesz sie ją podjąć i dobrze, ponieważ atmosfera w tamtym miejscu postawi Cię na nogi i otworzy na tzw lepsze czasy dziękuję za wróżbę :) mam nadzieję że się sprawdzi bo cał czas wysyłam i nic. 🌻