Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolożka

wróżę

Polecane posty

Gość Emineee
kobieta 02.02.1981 powróżysz mi?z góry dziękuję.

Gość ona_bardzo smutna23
Wyslalam do Ciebie maila mam nadzieje ze dostane odpowiedz:)

Ja tez poprosze o wrozbe:) kiedy odnajde prawdziwa milosc?? czy chlopak z ktorym sie od jakiegos czasu spotykam poczuje cos do mnie?? Malgosia 14.11.1981 slicznie dziekuje:)

Gość a n i n k a
bardzo jestem ciekawa co tam mi astrolożka wywróży. to właściwie moja życiowa decyzja jest, a tu się tylko co do tego upewniam ;] tup, tup, tup ...

Gość a n i n k a
dla przypomnienia :) JA: 08.09.1981 ON: 24.07.1980 co nas czeka? czy będziemy razem? czy się pobierzemy? jak się ułoży moja przyszłość?

Gość i zniknęęęęęęęęęęęłłłłłłłłaaaa

Gość a n i n k a
a może ktoś mi podpowie liczby na jutrzejsze losowanie dużego lotka ;] oj przydałoby się, przydało :)

Gość a n i n k a
no co?

Gość a n i n k a
na pewno zagram. próbować trzeba. ale jak zwykle na chybił-trafił ? a wy macie jakieś swoje sposoby?

Gość a n i n k a
i nacik się doczekałaś :) super wróżba :D gratuluję ;] ciekawe co tam u mnie :P

to super :) mam nadzieję, ze nigdy więcej nic poważnego przede mną nie ukryje. Mój synek jak rozumiem tez nie ma nic przeciwko? Co dalej z naszym zwiazkiem:ślub? Bedzie dziecko?

A co tego czy zgodna to moze i tak, zle czasem tak sie żremy i fochamy , ze coś starsznego. Dwa byki..............................

rira --> przeszliście już razem kawałek czasu, dobrze się znacie. Prawdopodobnie w Waszym życiu niedługo zapanuje lekki chaos, ale będzie to dla Was pestka. Myślicie już o wspólnej przyszłości? Będzie ok!:)

Gość anna z woj łódzkiego
jeszcze 10 osób przede mna...:(

Medalion -->:) okaże się:) wiesz jak mnie ostatni koci dobiła:O aż o niczym innym nie myslę:o ja tez niecierpliwie czekam co Tobie napisze:) 🌼

Gość a n i n k a
no jak są 2 znaki te same to co ty się dziwisz... zawsze tak jest. i tak podziwiam, że do porozumienia dochodzicie. u mnie jest panna i lew. ja panna, mój men lew. sama nie umiem określić jak. ale on rządzi, a ja mu rządzić pozwalam :)

Czy w koncu uda nam sie zaplanowac slub?czy spawy wazane z mieszkaniem sie uloża, czy uda nam sie kupic takie o jakim marzymy za rozsadna cene? I oczywiscie, co karty mowia na temat naszego zwiazku? Małgosia - 03.01.1988 Sławek - 24.06.1978 Z góry dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam!

Gość anna z woj łódzkiego
juz 9:) :):):)

delikatne9 --> zastanów się czego najbardziej pragniesz w związku i czy ten chłopak będzie Ci to w stanie dać. Związek, w którym jedno z partnerów tkwi "jedną nogą" raczej nie da Ci szczęścia. A może to Ty się wahasz?

Gość glonek
prosze o wrozbe, czy nam sie ułozy i bedziemy razem? ja 5/02/1977 on 5/02/1982 dzieki wielkie

Gość a n i n k a
Niezapominajko86 ja czesem gram wg. statystyki. tzn. wybieram te liczby które się najczęściej powtarzają. niewiele wygrywam. czasem parę złotych. ale jak to się mówi: kto nie ma szczęścia w grach, ten ma szczęście w miłości... i mam nadzieję, że u mnie się to sprawdzi :P zwłaszcza że stawiam wszystko niedługo na 1 kartę, rzucam tu wszystko i jadę do mojego mena do Anglii :] w ciemno.

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa --> Nikola nie da się ukryć, że Twój chłopiec jest bardzo podatny na uwagę ze strony płci przeciwnej i lubi flirtować. To typowe dla chłopców w tym wieku, lubią wodzić w ten sposób prym, lubią chwalić się "podbojami". Myślę, że moglibyście być całkiem fajną parą, ale za kilka lat. To on musi dojrzeć.

Gość planujaca
atrolożko - ja równiez cierpliwie czekam i ponawiam pytania kobieta 16.04.1979 jak ułozy sie nasz zwiazek (z meżczyzną 27.04.1976)? Czy będziemy mieli dzieci, a jeśli tak to kiedy? Czy mogę mu ufać, czy też jest ktos trzeci? Co z mieszkaniem? I jeszcze jedno: co z mężczyzną z daty 18.01.1975? Pozdrawiam

Gość a n i n k a
Niezapominajko nie o odwagę tu chodzi, tylko o uczucie. a jak będzie to się okaże :) jestem dobrej myśli :)