Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolożka

wróżę

Polecane posty

Gość bamirada
to ja tez chetnie poczytam co mi los przyniesie 4.12.1965r chce wiedzie jak w najblizszym czasie ułozy sie moja znajomosc z pewnym bardzo mi bliskim panem ;)

Gość bububu
17.07.1995 czy znajdę chłopaka? kobieta

hm hmmm - czekają Was spore zawirowania w uczuciach, Wasz związek może przejść ciężką próbę - będziesz to znosić lżej niż partner ale istnieje duża szansa, że wyjdziecie z tego obronną ręką - oboje bardziej dojrzali. Jeśli tak się stanie - czekają Was same dobre chwile - niewykluczone, że właśnie ślub:)dzieci jak najbardziej - niestety nie mogę dojrzeć czy to z tym partnerem- wszytsko zależy teraz od WAs:) pozdrawiam

wiii - mężczyzna z którym obecnie się spotykasz jest niedojrzały choć stwarza takie pozory. bądź ostrożna i bacznie obserwuj to co się dzieje wokół Ciebie. niedługo pojawi się ktoś kto zafascynuje Cię dużo mocniej:)

Dziękuję, już się ktoś pojawił, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, nie znam go i nie mamy wspólnych znajomych, możliwości poznania go są baaardzo ograniczone :( ale pracuje nad tym ;)

Gość 01 04 1994
a ja a ja? bedę miała powodzenia u kolesi w tym tygodniu?

ur 28-09-1982 ewa co czuje do mnie chlopak poznany za granica nie polak 4 lata mlodszy? mysli jeszcze o mnie? mamay szanse byc razem? jak dalej potoczy sie moje zycie uczuciowe?

to ja poproszę... --> Ewciu:) jeszcze przed Tobą długa droga - wielu mężczyzn i wiele sytuacji życiowych które pozwolą Ci zweryfikować czego tak naprawdę pragniesz. Niewykluczone, że Twoim życiowym partnerem będzie ktoś kogo poznasz - lub już być może poznałaś - i z którym Wasze drogi się rozejdą (rozeszły). Staraj się dobrze poznawać ludzi i szukać w nich pozytywnych cech. Pozdrawiam i życzę wytrwałości:)

Gość kaliinkaa23
13.11.1988 czy znajde wreszcie tego jedynego ?? co widzisz kochana czy zycie mi sie ułozy ?? moze tez cos widzisz z przyszłą praca czy bedzie dobra itd ??

ja również poproszę, kobieta 12.05.1979 jak sie potoczy mój związek z mężczyzna z 23.04.1974? pozdrawiam

Gość for the child on the street
6.8.1987 - co mnie czeka w najbliższym czasie? przypominam, że byłam pierwsza ;)

Gość 15.11.89
ja przedtem pisałam. ja 15.11.89 kobieta oczywiście :). mój chłopak 15.03.89. Co nas czeka i co mnie spotka w najbliższej przyszłości? :)

Gość 15.11.89
a ja byłam zaraz po for the child on the street:)

15 11 89 --> prawdopodobnie jedno z Was czeka ważny wyjazd w niedalekiej przyszłości. związek przetrwa odległość jeśli pobyt jednego z Was nie będzie dłuższy niż rok. Twój partner jest ci baardzo wierny kochaj i szanuj Go za to:)

ja Joanna 05.02.1984 on Rafał 22.11.1981 jestesmy dalej ze soba 3 lata, jak dalej potoczy się nasz związek.

Gość to ja poproszę...
dzieki, chyba masz rację. Tak czulam wlasnie. Pozdrawiam i przyjemnego wrozenia zycze :)

Gość 01 04 1994
ale lipa.... nie odpowiesz mi? czy będe miała powodzenie u kolesi w tym tygodniu? tak a z ciebie wróżka? 🌼 [ ręka]

mam pyatnie czy moj zwiazek przetrwa?ja 25.07.1986 a on 15.12.1986?chce wiedziec czy bede szczesliwa jesli z nim bede?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja Nikola 19.12.1991 on Artur 11.11.1992 czy on jest szczery wobec mnie czy mnie zdradza i czy naprawde kocha?

Gość akceptacja
27.01.1982 Kobieta :-) Czy z facetem którego poznałam 2 tyg temu będę w związku czy to tylko przygoda? Jeśli przygoda to kiedy poznam tego jedynego... Z góry dziękuje

Gość 15.11.89
Dziękuję :)

Gość 01 04 1994
ta jasne według kolejności... fajnie.. ja byłam na początku... :/

Gość akceptacja
27.01.1982 Kobieta :-) Czy z facetem którego poznałam 2 tyg temu będę w związku czy to tylko przygoda? Jeśli przygoda to kiedy poznam tego jedynego... Z góry dziękuje

Gość a n i n k a
ja: 08.09.1981 on: 24.07.1981 co nas czeka? czy będziemy razem? czy się pobierzemy? jak się ułoży moja przyszłość? bardzo dziękuję za wróżbę :)