Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolożka

wróżę

Polecane posty

Gość a n i n k a
o.k. przepraszam. już jestem spokojna i cierpliwie czekam ;)

Jakieś zmiany w moim zyciu uczuciowym???? Jestem od prawie roku sama:( kiedy pojawi się ktoś z kim stworzę zwiazek i kiedy(jeśłi w ogóle) pojawi się ktos na stałe u mnie?:( Mąż? Dzeici??? Jest mi to pzreznaczone??? Bardzo proszę o każdą najmniejszą informację bo już tracę nadzieję:( aha i co z pracą? właśnie skończyłam stdia, mam szukać pracy czy jednak wyjade za granicę bo takie mam plany od jakiegoś czasu. Magdalena, 7 września 984 rok :)

Madzia Młoda --> będziesz szczęśliwa- owszem - pytanie tylko jak długo? karty podpowiadają, że nie będzie to związek na całe życie, raczej skłaniałabym się w stronę przyjaźni - ta za to może okazać się o wiele cenniejsza w tym przypadku:)powodzenia:)

12 01 1966 kobieta . Prosze powiedz mi kiedy skończa sie kłopoty w firmir w której pracuję? jakie sa rokowania? czy wyjdzie z finansowego dołka?

MłodaKobitka ur 28-09-1982 --> jesteście sobą oboje baaardzo zafascynowani, mam tu na myśli fascynację czysto fizyczną, póki co idealizujecie siebie nawzajem..związek może okazać się burzliwy - jesteś silną kobietą, zdecyduj ile energii chcesz w niego zainwestować.

Gość anna z woj łódzkiego
też sie denerwuje aninka:)

kaliinkaa23 -->choć na tego jedynego przyjdzie Ci troszkę poczekać, wiedz, że nie widzę nad Twoim życiem żadnych cieni, przyciągasz dobrych ludzi i dobre zdarzenia, jesteś osobą lubianą. bądź pewna, że do dnia spotkania swojej drugiej połówki nie będziesz się nudzić:)🌻

Gość planujaca
atrolożko kobieta 16.04.1979 jak ułozy sie nasz zwiazek (z meżczyzną 27.04.1976)? Czy będziemy mieli dzieci, a jeśli tak to kiedy? Czy mogę mu ufać, czy też jest ktos trzeci? Co z mieszkaniem? I jeszcze jedno: co z mężczyzną z daty 18.01.1975? Pozdrawiam

Bardzo proszę o dopowiedz na pytanie . Jak potoczy się moje życie uczuciowe i czy zmienię prace w tym roku . Alicja 4.02.1965. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz.

Gość Madziulka to ja
Medalion :)

Bardzo proszę o odpowiedz na pytanie: czy odejde od męża i związe sie na stałe z tym drugim? Kobieta - 23.10.1983 Dzieki :)

Gość SAMOTNA 1
27.03.1974. jak bedziewygladalo moje dalsze zycie? czy wyjde za maz i czy bede bogata?

Medalion --> wiele wskazuje, ze mimo dojrzałego wieku jesteś trochę pogubiona. wykorzystaj dany Ci czas na samorozwój i zacznij wreszcie słuchać siebie. W przeciągu roku spotkasz osobę która będzie bardzo odpowiednia, żeby stworzyć z nią trwały związek, wiedz jednak, że bez pracy nad sobą nie uda Ci się to..życzę wiele siły i wiary w siebie:)

Dzień dobry.Chciałabym się dowiedzieć co z moją obecną pracą,mam się zwalniać,czy mi pozwolą odejść?A może szukać pracy za granica? I jeszcze jedno,jak znaleźć partnera,kiedy ktoś mnie zauważy? Kobieta,01.10.1970.

Dzień dobry.Chciałabym się dowiedzieć co z moją obecną pracą,mam się zwalniać,czy mi pozwolą odejść?A może szukać pracy za granica? I jeszcze jedno,jak znaleźć partnera,kiedy ktoś mnie zauważy? Kobieta,01.10.1970.

Gość SAMOTNA 1
27.03.1974. jak bedziewygladalo moje dalsze zycie? czy wyjde za maz i czy bede bogata?

Gość a n i n k a
anno z woj łódzkiego trzeba czekać :) no to czekamy ;]

Gość powróż mi
dzięki:)

Gość a n i n k a
no taki to jużludzki gatunek N I E C I E R P L I W Y ale nasza astrolożka chyba więcej cierpliwości do nas ma pozdrawiam czekające :)

Gość anna z woj łódzkiego
aninka Ty bedziesz pierwsza. nie moge sie doczekac:)

Gość geminiaaaa
23.05.1983 kobieta napisz mi prosze czy w najblizszym czasie podejme prace??czy czeka mnie sukces zawodowy?? i czy moj malzonek 21.12.1978 to ten jedyny?czy widzisz rozwod?