Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieograniczona

kto placi za sukienke

Polecane posty

Gość nieograniczona

tescie twierdza ze rodzice od panny? a nie samemu sie placi za wlasny slub???

Gość ja placiłam sobie
sama

Gość ja placiłam sobie
sama za sukienke i wszystkie do niej dodatki

Gość a wiec tak..............
Ja sama plus dodatki

Gość ja placiłam sobie
sama tez placilam sobie za fryzjera i makijaż

Gość moi rodzice płacili za wszystk
bo oni wyprawiali mi wesele...mój mąż sam zbierał kase,jego rodzice nie dołożyli mu ani złotówki

Gość nieograniczona
no wlasnie ja sadze za wesele sie samemu placi a moj pszyszly ze suknie i co do tego tzeba rodzice panny placa on to wlasnie od rodzicow ma... gadaja mi takie pierdoly, nie pojde do rodzicow i nie powiem im zeby mi suknie kupili, oni chyba cos z glowa maja... jego rodzice nam na cywilny duzo peniedzy dali zreszta od moich tez dostalismy chociaz polowe z tego co od nich ale to i tak kupe kasy bylo, moze to o to im chodzi? ale coz oni jednego synka maja a moji rodzice 3 dziewczyny i chlopaka wiec co oni oczekuja! tak prawde mowiac to my zadnych pieniedzy nie chielismy

Gość nieograniczona
no wlasnie ja sadze za wesele sie samemu placi a moj pszyszly ze suknie i co do tego tzeba rodzice panny placa on to wlasnie od rodzicow ma... gadaja mi takie pierdoly, nie pojde do rodzicow i nie powiem im zeby mi suknie kupili, oni chyba cos z glowa maja... jego rodzice nam na cywilny duzo peniedzy dali zreszta od moich tez dostalismy chociaz polowe z tego co od nich ale to i tak kupe kasy bylo, moze to o to im chodzi? ale coz oni jednego synka maja a moji rodzice 3 dziewczyny i chlopaka wiec co oni oczekuja! tak prawde mowiac to my zadnych pieniedzy nie chielismy

Gość loratadyna
skoro masz odpowiednia sume na swoja kiecke to w czym problem?:o jezelibys od tesciów wolala to rozumiem ze by sie mogli buntowac ale jak sama chcesz zaplacic to nie rozumiem o co chodzi

Gość nieograniczona
no jak w czym chlop mi gada ze rodzice musza placic. poprostu mnie to wkurza, bo ja sama sobie za nia zaplace pracuje wiec nawet niemusze tych pieniedzy co dostalismy ruszac, ale same te jego slowa ze moi rodzice musza.......... bo tak sie nalezy........