Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uppi

CZY SĄ FACECI KTÓRYCH RAJCUJE...SEX Z WŁASNĄ ŻONĄ ?.

Polecane posty

Gość uppi

Czy są jeszcze faceci których rajcuje...sex z własną żoną ?. Czy my kobiety mozemy liczyć na to ,że będąc dobrymi kochankami dla swoich mężów otrzymamy w zamian ich wiernoć? Czy po prostu każdy z Was Panowie jest po prostu skazany na zdradę żony

glupie pytanie jasne ze tak choc wiadomo faceci to niewyzyte stwory ja choc z moim slubu nie mamy jestesmy uwazani za ,,malzenstwo\'\' dlugo ze soba mieszkamy i mojemu by do glowy nie przyszlo zeby zdradzic moze np dlatego ze nie obrazam sie ani nie zale gdy mi opowiada jaka to w pracy fajna babke widzial zachwyca sie nia i opowiada jak wygladala ja zreszta robie to samo:) a i tak wiemy ze dla siebe jestesmy najpiekniejs i tylko siebie kochamy;)

gwoli ścisłości to muszę dodać że kaśka to własna żona p. który buduje w st. petersburgu już chyba 10 mcdonalds'a. :p ma ich jeszcze dużo tam budować :D

Gość dfgh
żona z chwilą gdy staje sie własna, staje sie mało interesująca, jak to bywa z większością "własności". :classic_cool:

Gość marve
@kciukiem - jezeli opowiada w ten sposób, to swiadczy o tym ze wie iz moze ci powiedziec wszystko i nic mu nie zrobisz - a co za tym idzie może zrobić wszystko i ci nie mówi bo pewni mysli ze to ok. Na bank puka inne na boku albo pukając ciebie mysli o innych ;o) i to wszystko przez ten hormon, i baby - jakie to sa suki pozdro Panowie i Panie

Gość parliczek
ja tez ma zone bzykam gdy sie tylko da a daje sie czesto

rajcuje i to jak caly czas mi staje gdy jest blisko tydzien temu to pieprzylismy sie w windzie

Gość F1234
KILLEREK A CO HCESZ??

Gość mąż swojej zony
moja mówi, że tylko o jednym mysle ale ciągle mnie rajcuje (18 lat po slubie)

Gość jacek59
Oczywiście,że tak , ale jeszcze lepiej w trójkącie

Gość Zbysio
NIe o długość związku chodzi ale o miłość i atrakcyjjnosc ! W życiu jedno jest tylko stałe -zmienność-miłość jeżeli jest obustronna nie zwraca uwagi na detale. Miłość nie jest tylko uczuciem, kocha bezwarunkowo !. Ale to już wyższa szkoła jazdy ! Nie dla każdego !

Gość palacz11
piękne brawo ,lepiej bym tygo nie ujoł

Gość PERYPETEUSZ
mnie tez rajcuje moja zon - jest piekna, ale pewnie mezczyzni ktorzy kochaja i maja mniej urodziwe zony, tez rajcuja

Seks z żoną to właściwie jak kazirodztwo - przecież się bzyka członka własnej rodziny :P

Gość niekonieczny
bzyka się członka członkiem :P

Gość niekonieczny
matka wyszła za ojca to co, ja miałem cudzą brać? no to mam swoją i biorę ile wlezie:P

Gość antek_partyzant
Oczywiście, że tak, np. mnie :). To wspaniałe uczucie kochac się z kimś kochanym ;).