Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rennnattaaaa

myslicie że jak mu powiem o tym to on mnie zostawi?

Polecane posty

Czy pytanie Twoje brzmi: "jak myślicie, czy jak powiem facetowi, że będąc z nim spalam z asystentem, trochę dla zaliczenia, a trochę. bo mi sie podobał, w sumie sama nie wiem dlaczego, to się po prostu stało"? A jak myślisz...? "Ja rozumiem o co ci chodzi.Jeden bład jedno z pozoru niezobowiązujące spotkanie...kto to przewidział że najzwyczajniej w świecie wpadnie ci w oko i tak się to potoczy..Cóż takie to nieraz bywa życie..." Chyba każdy INTELIGENTNY człowiek mógłby przewidzieć niebezpieczeństwa spotkań damsko męskich :) rozumiem zatem, że ani Koleżanka, ani Autorka :P A każdy MORALNY człowiek potrafiłby to przeciąć we właściwym momencie. Co ja tu zresztą mówię... jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz, czy facet wybaczy czy nie. Przekonują Cię argumenty w rodzaju: "nie zawsze wszystko jest albo białe albo czarne.... Że nieraz po prostu tak się dzieje..."? Rzeczywiscie? A zatem może i jego przekonają...

"A każdy MORALNY człowiek potrafiłby to przeciąć we właściwym momencie." tu nawet nie o moralnosc chodzi... tylko o panowanie nad własnym życiem... raz sie zdarzyło, zdarzy sie ponownie... bo zycie nie stanie sie nagle czarno-białe dla autorki

Gość Panie Komiczne
A jak się mówi o kobiecie, która daje dupy na pierwszym spotkaniu? Zastanów się dobrze - przypominam, że Twoja laska dała Ci już na pierwszym spotkaniu (o czym sam wspomniałeś).

\"A jak się mówi o kobiecie, która daje d**y na pierwszym spotkaniu?\" mowi sie \"kobieta, która dała d**y na pierwszym spotkaniu\" :D miała ochote na sex i tyle... nic tym nie zyskiwała i nikogo nie zdradzała tak jak napisal Bezedury

Gość wnuk smirnofa
kochając się znim(ten raz)nie myślałam już o zaliczeniu...kierowałam się emocjami zauroczył mnie dlatego to zrobiłam ale ani przez chwile nie myslałam o matematyce wtedy :D:D:D:D:D:D:D nie wierze wlasnym oczom idz teraz do spowiedzi a jesli ksiadz nie bedzie ci chcial dac rozgrzeszenia -wiesz co robic :) pozniej wyznaj to chlopakowi lkajac. gdyby nie chcial przebaczyc -jakis sposob znajdziesz kredyt, licencja pilota, urlop dziekanski - nie ma dla ciebie wyzwan :)

Gość Pani adiunkt
Droga Autorko, bzdury wypisujesz i tyle. Asystenci maja tyle roboty ze po pierwsze nie maja czasu na romanse, po drugie nam NIE WOLNO umawiac sie ze studentami, studentkami prywatnie. A przedmiot mozna "dorozumiec" na konsultacjach, bo w koncu od tego one sa. Wiec dziewczynko uspij troche swoja wybujala wyobraznie, bo bujdy pleciesz!

To, że nie wolno sie spotykac, nie znaczy ze tego nie robią - chyba ktoś zanadto w praworządnosc wierzy

"idz teraz do spowiedzi a jesli ksiadz nie bedzie ci chcial dac rozgrzeszenia -wiesz co robic" :D:D:D:D:D:D

Gość wnuk smirnofa
"A jak się mówi o kobiecie, która daje d**y na pierwszym spotkaniu? Zastanów się dobrze - przypominam, że Twoja laska dała Ci już na pierwszym spotkaniu (o czym sam wspomniałeś)." taki komentarz to jest dno. przy waszej odwadze do skrajnych sadow, pochopnych i daleko za granica dobrego smaku ciagle jeszcze uwazacie ze komiczne jest kontrowersyjny? w porownaniu z wami to ulegly szarak. wy jestescie mistrzami kontrowersyjnosci.

Gość Pani adiunkt
opowiesci o romansach miedzy wykladowcami a studentkami to bujdy!!!! Zreszta kto pracuje na uczelni jako pracownik dydaktyczno - naukowy, wie ile jest tam roboty i na takie bzdurki nie ma sie ani czasu ani ochoty (poziom studentow i studentek jest niestety zenujacy i zaden szanujacy sie pracownik naukowy nie ma ochoty sie z nimi spotykac)

" opowiesci o romansach miedzy wykladowcami a studentkami to bujdy!!!! Zreszta kto pracuje na uczelni jako pracownik dydaktyczno - naukowy, wie ile jest tam roboty i na takie bzdurki nie ma sie ani czasu ani ochoty (poziom studentow i studentek jest niestety zenujacy i zaden szanujacy sie pracownik naukowy nie ma ochoty sie z nimi spotykac)" i tak jest na wszystkich uczelniach w całej Polsce :D:D

A jak myślisz?? Ma Cię na rękach nosić, że dla własnej wygody spotykałaś się z innym?? Ja bym nigdy zdrady nie wybaczyła... czy Twój facet wybaczy - sama się przekonaj...

Mam kilku kolegów - doktorantów i doktorów na wyzszych uczelniach.. i maja całkiem sporo czasu

Gość Pani adiunkt
Komiczne, to podaj przyklad takiego romansu, bo rozumiem, ze znasz niejeden taki przypadek?

Gość całkowicie czarny kot
a co to za porządna uczelnia na której można zdobyć zliczenie za zaliczenie? no i co za porządna uczelnia, która przyjęła studentkę, która nie wie co to są przecinki... ;-0

\"ja się uczyłam ucze i będę uczyć ale...chyba nigdy nie studiowałeś na rawdziwej uczelni nie słyszałeś że są przedmioty kttórych mozna się uczyć i nie zaliczać?\" o kurwa O_o to ja faktycznie nie studiowałam na żadnej PRAWDZIWEJ uczelni (były ich w sumie 4, w tym 1 za granicą), bo ani razu nie zdarzyło się ani mnie, ani nikomu z moich znajomych być w TAKIEJ \"potrzebie\" żeby się pieprzyć z asystentem na zaliczenie :-0

Gość wnuk smirnofa
poziom studentow i studentek jest niestety zenujacy i zaden szanujacy sie pracownik naukowy nie ma ochoty sie z nimi spotykac)" :D:D:D: powiem wiecej -zaden szanujacy sie pracownik naukowy nigdy nie byl studentem.

Gość Pani adiunkt
Kiedys studenci przykladali sie do nauki, do doswadczen, byli zadni wiedzy a dzis to tlumoki o roszczeniowej postawie, co nawet nie potrafia sie nauczyc kilku zdan z przegranej prezentacji.

Gość wnuk smirnofa
kazdy ma takich studentow/przyjaciol/ partnera na jakich zasluzyl :)

Gość całkowicie czarny kot
kazdy ma takich studentow/przyjaciol/ partnera na jakich zasluzyl a to? co z bzdura?

Gość Pani adiunkt
To prawda, ja nigdy nie mialam problemow z nauka, kojarzeniem, blyskotliwoscia i pilnoscia. Dlatego nie rozumiem tych tepakow, jestem zbyt niecierpliwa dla tej gawiedzi. Tytul magistra powinien byc jednak dla wybranych, reszta do lopaty.

Gość mam małego kota
w zyciu nie przyszloby mi do glowy spotkac sie chociaz z asystentem dla zaliczenia przedmiotu, nie mowiac o niczym innym! szukalabym ratunku gdziekolwiek indziej, koledzy i kolezanki ktorzy sa kumaci, konsultacje itp...

nieee no nie szalejmy :D romansowanie wykładowców ze studentkami było, jest i będzie, dorośli ludzie i jedynie wypadałoby, aby były to układy POZA zaliczeniem przedmiotu :) poziom studentów nie ma znaczenia, bo przecież w takim romansiku nie o dyskusje akademickie się rozchodzi ;) acha i tendencja pozytywna jest taka, że coraz więcej jest kontaktów między ciałem studenckim a pedagogicznym na linii student-wykładowczyni :P

E tam, ja mysle ze to sa bardziej przyjacielskie relacje, typu wyjscie z grupa na piwo po zajeciach itp. co do romansow, nie bardzo w to wierze, bo jakby sie roznioslo, to taki wykladowca tudziez wykladowczyni byliby spaleni i dla studentow i tym bardziej dla kolegow i kolezanek z pracy ;)

ale czemu spaleni? jeśli byłoby to PO zaliczeniu przedmiotu? i tak się składa, że dość dobrze znam kilka takich par ;) zarówno w konfiguracji studentka-wykładowca, jak i student-wykładowczyni :D

Gość wnuk smirnofa
Tytul magistra powinien byc jednak dla wybranych :D:D:D:D