Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolaka

dziewczyny 27 lat-bez faceta

Polecane posty

Gość Kalinkowa
Tak, najlepiej niech się wysmaży w solarium, naklei tipsy, utleni na blond i heja:O

Gość mi sie nie
nie wiem co trzeba zrobic ale mi sie podobaja blond :)

Gość kryspin21
nie o to chodzi zobacz jakby sie ja ubralalo jakas ladnie i zgodnie z trendami jezuu ona sie ubrala jak moja mbabcia co ma 75 normalnie identyczna spodnica bluzka i te buty stroj na 1 wszy rzut oka ja postarza a pierwsze wrazenie sie liczy ona nie ma nic interesujacego przez te ciuch

Gość Małgorzataaaa26lat
To prawda autorko powiem obietywnie twarz masz przyjemną,figure też w porządku ale styl ubierania Cie niepotrzebnie postarza.Byłas keidykolwiek w związku?

Gość Małgorzataaaa26lat
Jak długo jesteś sama?

Gość jolkass
bylam zawsze w krotkich raz dluzszy troche

Gość jolkass
dlaczego mnie nikt nie chce;

Gość tez___
27 lat i to samo, kazdy kolejny to trafienie "kulą w płot" - ze mna sie mozna zaprzyjażnic a nie ze mna byc i to jest problem. ze mna mozna porozmawiac o wszystkim, zwierzyc sie, isc do kina, isc na impreze ale po przyjacielsku. paszczurem tez nie jestem, pracuje w takiej firmie ze moja paszczurowatosc by nie przeszla, musze o siebie dbac, dobrze wyglądac :) nie wiem o co chodzi.. ale z drugiej strony jak widze te moje przyjaicolki ktore maja juz tych swoich mezow.. to chyba takich ja nie chce miec, poczekam na swojego, wyczekanego a nie takiego pierwszego lepszego ktory sie oswiadczył w wieku 20 lat i nie wiedzial co robi :-) mieszkam w duzym miescie, miescie dajacym mi duzo mozliwosci do poznania kogos, do spedzenia fajnie czasu, mam grono przyjaciol - wsrod nich sa single ale takze małzenstwa i dzieciaki i od lat jestesmy zgrana paczką :-* kocham zycie, zyje kazda chwila.. i tego wam zycze !

Gość jolkass
dlaczego mnie nikt nie chce;

Gość Małgorzataaaa26lat
od keidy jestes sama?Kto zakanczałz wiązki mzoe ejstes wymagajaca?

Gość Małgorzataaaa26lat
Sama sobie coś wkręcasz ,może faceci czuja że nie mają u Ciebie szans?

Gość jolkass
zawsze faceci niegdy nie wiedzialam czemu

Gość Małgorzataaaa26lat
a co mówili?I w jakim wieku miałąs facetów starszych od siebie czy w podbnym?Ile czasu jestes juz sama?

Gość jolkass
no ja myslalam o przyszlosci o nie nie;/

Gość Bin
i tu jest pewnie problem. Za szybko chcesz sie ustatkowac. Slub, dzieci; na to trzeba czasu... a takie parcie na zalozenie rodziny odstrasza.

Gość scsd
jestes brzydka jak chuj

Strój:O i nie wmawiaj ze trzeba miec duzo kasy by sie ubrać z gustem i ciekawie 2 rzecz --faceci wyczuwają kiedy kobieta chce ich usidlić uciekają gdy wyczują ze są''z blaku laku dobry kit''oni muszą czuc sie wyjatkowo i mysleć ze są nie zastapieni. Za milutka jestes,za grzeczna taka bez ikry Nie krytykuje zeby była jasność.

Gość ona obiektywna
tyrzeczywiscie zrob cos z soba bo wygladasz tragicznie jak byms miala juz 5 dzieci

Gość ona obiektywna
zrob cos ze soba ubier sie mzoe wtedy kogos znajdziesz

Gość ikllk.l
Ale wy jestescie poyebani!!!!bardzo ladna dziewczyna. szczupla, ciemne dlugie wlosy, ladna twarz!!! Moze spodnica troche nietrafiona, ale reszta OK.

Gość sdsfdgdfg
można się przyczepić do każdego stylu ubierania, ale na pewno jest zadbany, też nie lubię jak np. po 30 dziewczyny się na siłę odmładzają strojem.

ja mam 29 i też brak męża,podczas gdy moje koleżanki ze studiów mają niektóre już po 4 dzieci!! Ale faceta mam, tyle,że moje zwiążki to raczej dłużej niż pół roku nie trwają, ale zawsze z kimś tam się spotykam i sporo randkuję. a najczęściej to poznaję facetów w klubach lub przez znajomych, więc widzisz nie jesteś wcale za stara na disco- ja to dopiero jestem przy tobie stara ciotka, a imprezuję przynajmniej raz na tydzień. i w sumie to doła mam raczej przez to, że nie zrobiłam oszałamiającej kariery- powinnam już być przynajmniej prezesem banku! a nawet nie mam własnego mieszkania:(

Gość sdsfdgdfg
Mam kuzynkę 32 lata, fajna, ładna, zgrabna, inteligentna, dobrze wykształcona i co i jest sama, jak to możliwe, na pierwszy rzut oka niemożliwe. Ale czasem jak słucham jej podejścia do facetów, to jestem w szoku, gdziekolwiek by nie jechała to od razu szuka potencjalnego kandydata na męża, jest z kims kilka miesięcy i planuje ślub...próbowałam jej delikatnie tłumaczyć, że nie ma właściwego podejścia, ale ona jest starsza uważa się za mądrzejszą i tak to wychodzi...

Gość sdsfdgdfg
zakłada mini, co średnio pasuje do jej osobowości, zadbanie nie oznacza że musi być w mini...

Gość sdsfdgdfg
dodam że prawie nie zna ojca, zostawił ją i matkę gdy miała ok. 5 lat, więc prawie go nie pamięta, wychowywał ja ojczym z którym jej matka rozwiodła się rok temu...więc to też ma na pewno wpływ...

Gość elle24
Mam 24 lata i faceta brak. Wyglad akurat jest moim atutem i nigdy nie narzekalam na brak powodzenia, wrecz przeciwnie. Problem w tym, ze w wieku 18-22 lat nie szukalam kandydata do powaznego zwiazku, wiec ocenialam facetow pod innym katem. Szybko jednak wydoroslalam i nie interesuja mnie przelotne zwiazki z wiecznymi lekkoduchami, nie myslacymi o przyszlosci - a tacy faceci sie tylko ostali. Poznaje starszych mezczyzn od 30 do 40 lat i niestety sa oni zaprzeczeniem powiedzenia, ze wiek=dojrzalosc emocjonalna. Praktycznie faceci w kazdym wieku szukaja w dzisiejszych czasach luznej znajomosci opartej na seksie, bez wiekszych zobowiazan. Po 3-4 spotkaniu juz zaczynaja sie aluzje, zaproszenia na kolacje ze sniadaniem itp. Dla mnie taki facet juz jest skreslony. Nie jestem swieta, ale nie mam zamiaru isc z facetem do lozka po 2 tygodniach znajomosci. Mimo iz jestem mloda patrze coraz bardziej pesymistycznie w przyszlosc.

droga autorka, zamiast zamartwiac się tak weź się w garśc. Na początku postaraj znaleźc sobie dobrą pracę i wyrwac się od rodziców przydałoby Ci się nowe otoczenie. Zaprzyjaźnij się z kimś ( najlepiej rozrywkowym) A i nikt nie jest za stary na imprezy PS. moja kuzynka z zagranicy ma 63 lata i przeżywa drugą młodośc punkt widzenia 16 latki

po drugie : dlaczego Ci tak śpieszno do ślubu? chciałabyś zosta kurą domową? chyba,że jest to Twoje marzenie.

Gość to kiedy mozna isc do lozka
zeby facet nie pomyslal ze jestem łatwa? Rowniez nei chce zeby myslal ze jestem cnotką, mam 31 lat