Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rihanaaaaaaaaaaaa

WEJDZCIE TU PROSZE !!!! POMOZCIE MI EH

Polecane posty

Gość rihanaaaaaaaaaaaa

moj facet mnie wkurza :( ciagle tylko koledzy i koledzy :( on oczywiscie uwaza ze ja przesadzam ..ze tak nie jest .. no ale jak byscie sie czuli na moim miejscu :(?? bylam z nim i z jego kolega nad jeziorem na jeden dzien .. okazalo sie ze na miejscu sa jego kumple na polu namiotowyn ... na plazy psikus - dostalam okres :(( strasznie zle sie czulam .. moj facet zamiast ze mna siedziec jak inni chlopacy ze swoimi dziewczynami to on ciagle gral w pilke,kapal sie z kolegami ,latal na piwo a ja sama na reczniku :( przykro mi bylo i smutno ;( tak samo jak szlismy gdsies - ja za nim a on z kolegami gadal w najlepsze :( za reke nie wzial bo nie lubi bo mowi ze nie jest baba eh :( smutno mi i przkyro ;( wiem ze on taki jest ... ale jak nie okazuje mi milosci to wszsutko sie psuje ;( on uwaza ze ja przesadzam i wyolbyrzmim no ale sorry :( zawsze jak idsmey gdzies z jego kolegami to on zapomina ze mnia mnie bo ciagle z nimi :( a mnir nawet za reke nie wezmie :(( teraz ma miec urlop od pracy ( 3 dni) to chce zebysmy jechali z jego kolegami nad jezioro na ten czas pod namiot .. a ja nie chce !! ja chce sama z nim we dwoje gdzies wyjechac :( bo wiem jak bedzie gdy bedziemy z jego kolegami : inny chlopak to wie ze ma laaske i z nia jest a moj taki nie jest :(( ale on moei mi ze juz taki jest .. ze lubi byc w ruchu ... i ze to nie jego wina ze ja wole na reczniku siedziec :( co robic ;(?czy ja przesadzam rzeczywiscie :(?

Gość rihanaaaaaaaaaaaa
Montmorlonit - tak czulam :( i najgorsze ,ze gdy mu to mowie ,to on uwaza,ze ja przesadzam :(

Gość ppp23
zostaw pajaca

nie przesadzasz, jeśli czujesz, że to nie to, że coś jest nie tak, zamiast być szczęśliwa, męczysz się i smucisz...czas to zostawić, naprawdę🌻 na początku będzie Ci ciężko, wiem jak to jest zrezygnować, gdy Ci zależy, ale warto, bo szczęście prawdziwe gdzieś na Ciebie czeka:) nie słuchaj jego tłumaczeń liczą się gesty to jak on Ciebie traktuje, to że chce z Tobą być, a nie z kolegami, wiadomo koledzy tez są ważni, ale Ty jako ukochana osoba powinnaś być najważniejsza...to naturalne przecież...

Gość rihanaaaaaaaaaaaa
Montmorlonit - nie wyobrazam sobie zycia bez niego :( boje sie to zrobic bo bede cierpiec ;( a tyle razy go prosilam zeby sie zmienil to bezskutecznie eh :(

Gość ejbisi
Ile macie lat? On musi dorosnąć troche...

Gość rihanaaaaaaaaaaaa
ejbisi - po 20 .. jestem jego pierwsza dziewczyna ...